Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 http://images.blu-ray.com/news/upload/16.jpg http://sv102.piclect.com/e6a4d0053/o/14/12/22/img20141222135-6.jpg + 15 Disk (6 Blu-ray, 9 DVD) + Harita + Resimler İçerik resimlerde görüldüğü gibidir. Sıfırdır, ambalajı açılmamıştır. İstanbul içi elden teslim edebilirim. Fiyat: 165 TL (Paticik Exclusive) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 http://cdn.alltheragefaces.com/img/faces/png/neutral-pirate-poker-face.png Captain Free Axe :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Parası olan alsın tabi. Harita deri ise super zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 benim duvarımda tek bi poster asılı o da bunun haritası, 2. kitaptan çıktıydı 15 sene önce. keşke bu aralar batmamış olsam da alsam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 türkçe dublaj var mı kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Valla güzel. Fiyat ta iyi hatuna yeni korsan izlettim yoksa cidden alırdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Satilmadiysa ben aliyorum yarin halledelim hemen. Tr altyazi var mı? çok elzem değil meraktan soruyorum. Edit: kimse almasın lutfen hatuna yılbaşı hediyesi olarak evenstar ile birlikte vermek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 ahaha abi ben hatuna alsam bunu hediye diye beni kovalar valla 160tl'ye ne ayakkabılar, ne elbiseler alınır die :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Benden 166 tl çalışır!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Diablo oynuyoruz yılbaşında malibu içerek desem ona bile sevinir garibim pek sever lotr serisini. Bu gidişle konsept düğün olacak zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Mosquito said: ahaha abi ben hatuna alsam bunu hediye diye beni kovalar valla 160tl'ye ne ayakkabılar, ne elbiseler alınır die :p +1 kardeşim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 bunun içinde harita yok yalnız. kutunun kapağının üstündeki haritayı saymazsak. öyle kumaştır deridir felan bi harita çıkmıyor içinden. baltabaltabalta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Ya zaten 50-60dolar arasinda bir fiyata satiliyor bizim ulkemizde satan bir magaza bulamadim e normalde blu-ray filmlar en ucuz 30TL bandinda ki onlar tek disc oluyor genelde her turlu fiyat bana uyuyor o yuzden patinin yegane alicisi olarak ben ilani kapatmis bulunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Evet arkadaşlar Darejedi satın almıştır, kendisine hayırlı uğurlu olsun ;) Xenocide seni düelloya davet ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Evet kapağın kendinde olan harita dışında bir harita çıkmıyormuş tabi portrelerde yok sadece 6 bluray + 9 dvd çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar