Suark Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Yıllar önce olmuştu meret, ilaçla düşürmüştü doktor. O zamandan beri ara ara tükürük bezim tıkanır, elimle ittirip tükürük bezimi boşaltıodum. Neyse 1 haftadır bu fena olmaya başlamıştı, doktora gittim cuma günü ( artık çorba içemez haldeydim ). Taş var dedi, ultrason çektir gel dedi. Çektirdim geldim doktor yok, lord oldukları ıcın 1 de gıdıyorlar. neyse ıste o zamandan berı cekıorm patiler, 5 kilo verdim 3 günde. Agzımda bi taş, sadece sıvı içebiliorm ki çok acıo. Yırmış bile olabilirim bişileri orda, ağrı kesici + antibiyotik yiyorum totodan. Sürekli ağrım var yemek yiyemiyorum bir daha keyfi diyet yaparsan silkeleyin beni patiler ok? Sabah doktora gidicez, cumagünki doktorla 11:30 da randevuda öncesinde gataya gidip baktırıcam, artık taşımı alıyorlar tükürük bezinimi çenemimi koparıyorlar olsun bitsin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Abi bademcik taşını biliyodum da bu ne fenaymış lan. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 off birader ilk defa duyuyorum bu nedir yahu?? çok geçmiş olsun yaa :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 bademcik ve tükürük bezinde taş mı oluyormuş vay arkadaş ben bi böbrek taşını biliyodum. geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Oha ne la o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Var bademciğin de taşı. Tonsillolith diya aratın. Bi akşam bilgisayarda otururken ağzıma bişey geldi benim. Mercimek tanesi kadar beyazımsı bişey. Bu ne lan diye bi baktım, şöyle ezdirdim. Plastik gibi duruyor ama. Abi ezmemle birlikte bir iğrenç koku çıktı içinden. Meğerse ilihap gibi bişeymiş o. En son onu ezdiğim parmaklarımı bilimum alkole batırdım o akşam. Bi süre sanki parmağımda hala kokusu var gibi parmaklarımı yaklaştıramadım lan burnuma. O kadar feci bişeydi. Ağustos ayında 3 gün balkonda güneşte beklemiş kıymalı karnıbahar yemeğinin kokusunu düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 az sigara icin dislerinizi ve agzinizin icini fircalayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Ben sigara kullanmıyorum, ağız bakımına da aşırı önem veriyorum ama 1 kez denk geldi. Reflü olduğu için ağız ve nefes sağlığıma aşırı önem gösteriyorum, insanları rahatsız etmemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 tükürük bezi taşı ne abi çölde kutup ayısı gibi geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 uh ben de ilk defa duydum geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Zamanında bir kedinin tükürük bezindeki taşı kriyotomla almıştım, harbiden çok acı verici birşey, kedi ameliyat sonrası nasıl rahatlayip sismanlamisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 SeaGle said: Reflü olduğu için ağız ve nefes sağlığıma aşırı önem gösteriyorum, insanları rahatsız etmemek için. Geğirip duruyo musun pis herif.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 abi geçmiş olsun bu neymiş ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Geçmiş olsun. Birde merak ettim normal şartlar altında Tuzlu tuzlu mu tükürüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 var böyle bir durum, arkadaşımın da başına gelmişti. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Wishmaster said: SeaGle said: Reflü olduğu için ağız ve nefes sağlığıma aşırı önem gösteriyorum, insanları rahatsız etmemek için. Geğirip duruyo musun pis herif.. Yok abi, mide içeriği sürekli yükselmeye çalıştığı için asitle bozulmuş yiyeceklerin kokusu boğaza yerleşiyor. Ağzın kokuyor o yüzden. Sabahları bi kezzapla gargara yapmadığım kalıyor, ancak geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Selam geri geldim, Suyu az içmekten bide bünye yapmasından oluyormuş. Tabi benim bayadır var, manuel aktivasyon yaptığım için zamanla iltihap kapmış bu yüzden sancılar başlamış. Neyse sabah GATA ya gittik, allah razı olsun çok ilgilendiler. Önce iltihapı kurutalım dediler ama ben istemedim, zira süt içerek hayatta kalamam dedim =). Zaten sancım çoktu, ben hayatımda bu kadar acıyan bişi görmemiştim şimdiye kadar. öğlen lokal anezteziyle aldılar taşı 1cm var cidden bide böle kenarlı birşey namussuz. Şimdi kesik biraz acıyor, iltihapın ağrısı devam ediyor ( çok yemek yiyemiyorum ama ayran içip yoğurt yiyebildim 1-2 çatal, 10 tanede kurufasulye tanesi =) ) Varsa böyle bir şüpneiz, tükrük bezinin şişmesi vs hemen aldırın arkadaşlar. Ayrıca, Allah kimseyi İstanbulda bilmediği doktorda özel hastaneye düşürmesin. Varsa yoksa devlette var askerde var. Ya bide aga bu yarım gün nedir? hadi 1 oldu ben kaçıyorum nedir? tam gün yasası çıkmadımı hala? Bizim sektörde böle bişi yapsak "hafta sonu konuşamayacaksınız" desek "maalesef 1 den sonra KENDİ YERİMİZDE SERVİS VERİYORUZ EKSTRA PARA VERMENIZ LAZIM" desek "şu kadar kontörü alın başka servisten düşe kalka idare ediverin pazartesi sabah 8 de bakarız bilahare" desek kafamızı koparırlar lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 off cok kotu birşeymiş, geçmiş olsun http://tahlil.com/tahlil.com/wp-content/uploads/2013/10/tukruzbezitasi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 bu su içerken bile canının yanması olayı çok kötü cidden. benim de boğazım aşırı şiştiği için 2 yıl önce çorba içerken bile canım acıyordu, hayata küsüyor insan bir yandan hastalık bir yandan yemek de yiyemeyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Devlet farklı mı abi? Geçen gece randevu aldım saat 11'e. Ertesi gün gittim, 39 derece ateşliyim. Randevu saatimde gittim, aha, kadın yok? O gitti dediler. Nasıl gitti lan? Randevu saatim? Sordum, sabahtan fazla randevusu olmadığı için gelenleri dahiliyeye yönlendirin öğlenden sonra da belki gelirim belki gelmem demiş. Doktorun "belki gelirim belki gelmem" demesi ne demek abi? Randevulu hastaların var senin? Kardiyoloj diilsin tamam enfeksiyon uzmanısın, dahiliye de bakabilir senin yerine belki, ama bunu joker hakkı gibi kullanamazsın. Dahiliyeye yeni sıra almak zorunda kaldığım için ekstradan 2 saat daha bekledim 39 derece ateşle ve aç bi şekilde. Sırf karının canı az kişiye bakmak istemedi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 abi oradaki offside senin uhuden bir bogaz agrini enfeksiyon hastaliklari uzmanina gostermek istemen zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Boğaz ağrısı diil ki abi? 2 gün ateşim düşmedi, acilde kan ve idrar tahlili yaptılar hiç bişey çıkmadı. Sinüsler dolu değil, boğaz tertemiz. Acilden yönlendirdiler enfeksiyona detaylı baksınlar diye. Zatürre çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Devlette boktanmış demekki. abi ne varsa askerde var, tek doğru çalışan kurum askeriye denince laf ediolar sora. Ya bide bak bunların hepsi prosedürlerin çok olması ve işletilmesi sayesinde. Dalga geçioz kurallar çok saçma vs ama durum ortada. Doktor çözemedi gitti hocasını çağırdı, ben bunu bi tek araştırma hastanelerinde gördüm yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 asker derken askeri hastaneleri kastetmiyorsun umarım.askeri hastanelerden 1 tanesi hariç diğerleri berbat,nerdeyse doktor yok,tüm asker aileleri özele gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 valla Gata ankara ve istanbul süper. Diğerlerini bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar