Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pingler aktif kabloda mı daha iyi yoksa adslde mi?eu için

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kabloma sürekli virüs giriyo die kapattırdım alds almayı dusunuyorum ama alds iyi değil yurt dısında diyorsanız actırıp bişeyler yapmayı düşünebilirim.[signature][hline]Cok Pis Balık Tutarım Ver Elini SarayBurnu Avcılar Kalyora Burnu
Mesaj tarihi:
Valla 2 yıl kablo net kullanıp sonra dsl e gecen bırı olarak bence adsl cok daha ii ping verıo[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon.
And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun....
Mesaj tarihi:
256 cable kullanan var mı hic ? onlarında aldıgı pingleri bilmek isterdim.[signature][hline]ICQ: 99038139
MSN: [email protected]
----------------------
Magic Online : /addbuddy Enaxa
----------------------

[Bu mesaj Levent tarafından 11 Ocak 2005 22:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
o zaman FB bitip, gercek oyna gecincede 150 almak icin dua etmek gerekicek, allahtan Priest acıcam :).[signature][hline]ICQ: 99038139
----------------------
----------------------

[Bu mesaj Levent tarafından 11 Ocak 2005 23:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
300-400 ping i öpünde başınıza koyun ben kore de 900-1200 ping le oynuyorum ve ona bil şükür ediyorum çünkü 900 ping de bile oyun iyi çalışıyo bence.[signature][hline]HordishManner
Mesaj tarihi:
Us open betada 150-200 arası pingle oynuyordum ben. EU da neden pingler 200-400 arası olmuş ki ?[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Mesaj tarihi:
Benim ping durumu çok kötü. En iyi olduğu zamanlarda 350ms ki bu pve sırasında pvp yapmadığım için pvpde ne olur onu bilemiyorum. Teknotelin altyapı desteğini verdiği kablonet kullanacısıyım bağlantı hızım 128k. Normalde bağlantı hızı pingi etkilemez ama türkiyemde galiba etkiliyor. Ben 256k teknotelcilerin pingini ve yeşilköy, ataköy, bakırköyde 256k, 512k adsl kullanıcılarının ping durumunu merak ediyorum ona göre bende bağlantımı değiştirmeyi düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
said:
Death, 14 Ocak 2005 15:11 tarihinde demiş ki:
girebilsem bi betaya falan soylerdim 256kablo bakirkoyun durumunu

Sana haram sen giremiyceksin hic bir betaya, sana orjinal oyunda yok olm :).[signature][hline]ICQ: 99038139
----------------------
----------------------

[Bu mesaj Levent tarafından 14 Ocak 2005 16:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Levent, 14 Ocak 2005 16:30 tarihinde demiş ki:
said:
Death, 14 Ocak 2005 15:11 tarihinde demiş ki:
girebilsem bi betaya falan soylerdim 256kablo bakirkoyun durumunu

Sana haram sen giremiyceksin hic bir betaya, sana orjinal oyunda yok olm :).

ben girmezsem sana kim malzeme toplayacak :)[signature][hline]Live Fast Die Fun
Miraul Sainter
Mesaj tarihi:
said:
Silthanas, 14 Ocak 2005 17:21 tarihinde demiş ki:
ADSL ROXXORED !
250-330 ping , Eu beta 10 (High)

Bende Eu beta 10 dayım ama pinglerim o kadar iyi değil bir keresinde 140 ping gördüm ama öyle rüzgar gibi geçti :) Genelde pingim 450-600 arası buda cast timelara yarım dakika ekliyor :P
Mesaj tarihi:
Kore betada 500-800 arası alıyorum 256 adsl le.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise

Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Mesaj tarihi:
Adsl download için,kablo internet ise Online oyunlar için yaratılmıştır unutmayın;) ,ama oyun oynamakta bir nevi download yapmaktır diyen arkadaşlar çıkabilir o zaman durum paketleme ile alakalıdır diyeyim bende.
  • Yeni Oluştur...