BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Bunu steamde yeni gördüm. Yazılım bölümüne de açmak istemedim açıkçası, en bi çok bu bölümü ilgilendiriyo bana göre. Bunun gerçekten birşeyleri farkettirebileceğine inanası gelmiyo insanın ama bu işleri bilen arkadaşların yorumunu almak istedim. Nedir ne yapar da bunu vaadeder bi program? Ya da "ohoo bu zaten var ki welcome to the internet" türevi bişe midir? http://store.steampowered.com/app/337070/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Ben anlamadım ne işe yaradığını. SSD varken ne gerek var ki buna, yani böyle aşırı derece hdd ihtiyacı gerektiren hangi oyun var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 ramdrive olayı benim bildiğim ram'in bir kısmını sürücü olarak atama ve buraya oyun kurmak. ama muazzam ram lazım tabii ve yüklenecek oyun da çok büyükse malum imkansız. :) ama cidden ssd varken bence de çok anlamlı değil zira oyunları yüklemelerde random access'ten ötürü en çok zaman kaybı, ssd de bunu aşıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Evet yani bi sistem için ufak SSD kullanıyorum, bi de oyunlar için büyük SSD var, herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum bu programın yaptığını iddia ettiği anlamda ama yine de merak ettim standart bi sistemde ciddi farklar yaratıyosa misal şirketteki bilgisayara yükleyip can çekişen bilgisayarı iyileştirmiş olurdum fazla masraf etmeden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Bu olay oyunlar icin gereksiz otesi Ozellikle pci express ile kullanilan ssdler cok daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Hatta bir de steam için (oyunlar için) özellikle pompalıyolar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar