senko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Ben şöyle ultra simple bi midi klavye bakınıyorum, masanın üstünde dursun altyapı yazmadır vs'dir işlere yarasın diye, öyle 423 tane knob pad olmasına gerek yok üstünde, bi modulation bi pitch bend yeter, klavye hassasiyeti olsun, gidip hammer-action'da aramıyorum. evde bi workstation bozması alet var, onu koymak istemiyorum, hem hayvan gibi yer kaplıyor, hem de hantal alet, pratik değil. Tavsiye ne verebilirsiniz? hatta ucuz yollu 2.el edinebilirsem daha şık olur. 49-61 tuşlu modeller olur, hatta 49 yeter bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 m-audio, sahibinden de ikinci el vardir muhtemelen. Özellikle model sudur diyemiyorum bakinmadim son zamanlarda pek ama ucuz yollu 49 tus bi maudio isini görur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 zamanında araştırmıştım bende. genelde m-audio keyrig 49 öneriyolar bide cme m-key 49. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Korax o almanca muzik aletleri satan sitenin ismi neydi ya kulaklik icin soylemistin ya unuttum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 thomann Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 samson buldum bi tane kelepir bayağı, kullanılmamış. tecrübesi olan var mı samson carbon'lar ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 samson pek dandirik selcuk suna bak bi http://www.thomann.de/gb/novation_launchkey_49.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 bende m-audio keystation 49es var tam olarak aradığın şey olabilir. 49 tuş modullation+pitch bender var. tuş hassasiyeti de mevcırt. 250 300 tl bişeydi yanılmıyorsam. memnunum gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 m-audio'ların fiyatları şişirmişler türkiyede samson dandik diyorsunuz şu keystation ile novation'un launchkey arasında bi tercih yapayım o zaman, launchkey'de de biton zımbırtı var işime yaramayacak. Fazlasının zararı yok gerçi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 senko said: Ben şöyle ultra simple bi midi klavye bakınıyorum, masanın üstünde dursun altyapı yazmadır vs'dir işlere yarasın diye, öyle 423 tane knob pad olmasına gerek yok üstünde, bi modulation bi pitch bend yeter, klavye hassasiyeti olsun, gidip hammer-action'da aramıyorum. evde bi workstation bozması alet var, onu koymak istemiyorum, hem hayvan gibi yer kaplıyor, hem de hantal alet, pratik değil. Tavsiye ne verebilirsiniz? hatta ucuz yollu 2.el edinebilirsem daha şık olur. 49-61 tuşlu modeller olur, hatta 49 yeter bile. Workstation bozması alet hangisi merak ettim. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-muzik-aletleri-roland-a-49-sadece-uc-ay-kullanildi-garantili-ve-kutulu-190541353/detay Pitch ve Modwheel ayrı mı olsun yoksa böyle Roland / Korg Tarzı sever misin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Casio CTK-6200 idi modeli galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 wheel'leri ayrı arıyorum hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-muzik-aletleri-m-audio-oxygen-61-silver-midi-klavye-sorunsuz-tertemiz-193013093/detay http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-muzik-aletleri-temiz-m-audio-oxygen-61-191746086/detay Olur mu bunlar mesela. Çok aşmamaya çalıştım 450 yi. Ben klasik bir master klavye buldum sana midi klavye ararken. O aklımı kurcalıyor şimdi. Aslında sahne için dolu alet almam lazım ama ahşap tuşeli bir yamaha master klavye çıktı sana ararken. Kafamı kurcaladı şimdi iyi mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 göndersene linkini yamaha'nın merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-muzik-aletleri-yamaha-kx-88-170216274/detay 1600 liracık tabi. Ahşap piyano tuşeli ve 30 kg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 tatlıymış ta ne kadar temiz kullanıldı, ne durumda... imkan varsa elemanın yanına gidip denemek en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Denemeden olmaz zaten. Kadıköy'de olması iyi. Sadece evden iş göreceğimi bilsem aramıştım zaten. Bunu boşverip güzel bir sahne piyanosu almam gerekecek. Evde 4 synth var ama sahne piyanom yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 samson dandik dediniz ama samson aldım bulduğum m-audio'lar yıpranmıştı, çok kullanılmıştı, güvenemedim. aldığım samson 2 kez sahneye çıkmış onun dışında kullanılmamış :) çok tatlı bi abiden aldım zaten novation'da pahalı geldi. Umarım memnun kalırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Güle güle kullan. :) Ben dolu klavye almayı tercih ettim bir sürü midi klavye kullandıktan sonra. Genelde tuşeleri daha iyi oluyor doluların (tabi daha pahalı) Her zaman dolu aletlerde şahane olacak diye bir kural yok tabi. Nord Lead 2X'inki pek midi klavye için uygun değil, ama kendisini götürüyor rahat (eğriyi potansla belirliyorsun vs) Roland'ın orta ve üstü serisindeki tuşe güzel misal. Fatar da orta ve üst serilere güzel tuşe sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar