Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk Topiciniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya merak ediyorum hepinizin ilk topici neydi böyle bi maaziye dönelim ben gönderemem yoksa dayak yerim.(tabu!!!!!!)
ewet ========[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Eclipse - Zabrak
Doctor 4444(yarı master)
Mesaj tarihi:
garbagelık bir konu olur, benden söylemesi.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
garbage filan boş ya ben özledim eski geyikleri buradaki artık fazlada ugrar olamadık zaten : ( olsun hersey zamanla yerine oturur eskiden ne guzel toplanır uo oynardık geçmiste kaldı hepsi : )[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ilk topici açtığımda yaşça ufaktım,ultimatr idi o zaman site prawler bilir Fornea diye bir server kuracaktı onun açılıp açılmayacağını sormak için açmıştım :)
hatta eğer fornea yı kursaydı snn den sonra açılacak 2. freeshard olacaktı o sunucu.[signature][hline]shinsetsu desu..
Mesaj tarihi:
ye hatta geçenlerde uplamıştım ben onu :) neydi tam hatırlamıomda , uo emu bölümünde bir topic ti :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ilk topicim tarihle ilgiliydi:D ama unuttum[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır"
:hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr:
Mesaj tarihi:
her topice garbage zart zurt denilmeye başlandı bende bundan rahatsızım hadi bakalım ne yapacağız?
gayet mantıklı bir topic ne yani burada disiplin kurallarımı geçerli amaç sohbet edip bilgi alışverişinde bulunmak.her açılan değişik konu garbage derseniz işin tadı tuzu kaçmaya başladı.yetkililer kendileri garbage olup olmadığını anlayabilirler.[signature][hline]shinsetsu desu..
Mesaj tarihi:
11 şubat 2002 de nbl connectorum calısmıo die açmışım :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"

[Bu mesaj Diablo tarafından 06 Ocak 2005 00:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ben bu konu garbage'lık demedim ki! Benim ilk konum garbage'a gitmişti dedim... İlk konumdan bahsettim... Cesaretiniz varsa yaptığınız en büyük salaklığı yazın "lam!" adlı bi ilk topicim vardı benim... Diğerden Garbage'a şutlanan...[signature][hline]-Bang!
Cowboy Bebop...
  • Yeni Oluştur...