Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Biz bunu hep yapiyoruz. 3-0 galibiyet basta her firsatta yanimizda olan Turkiye Futbol federasyonuna duzgun kararlari rekabeti one cikaran hakem camiasina ve sayginligini ve sportmenligini elden birakmayan uc buyuk takima hediyemiz olsun.
Mesaj tarihi:
Recep Tayyip Erdoğan: "Fenerbahçe'nin bu akşam kendi sahasında 0-3 yenilmesi oldukça düşündürücü."

Recep Tayyip Erdoğan: "Fenerbahçe kendi içinde bu maçın sonucunu değerlendirecektir zannediyorum"

bak simdi aziz yildirim baskan olsun istiyorum.
Mesaj tarihi:
Ondan sonra tayyip nasil basta kaliyor.. Bilincsizce destek tam destek :(

Yapmayin etmeyin ya. Benim gibi bir suru kisi kendi takimindan nefret ediyor, geri kalan 17 takim nefret ediyor, herkesmi yaniliyor..

Paralelmiyiz...
Mesaj tarihi:
Kupa maçında elenmenin F.Bahçe'ye en büyük zararı daha motive bir Başakşehir ile oynamak olacaktır.

Herkes Final için Galatasaray:Fenerbahçe diyordu ve kupadan gelen Avrupa Ligi spotu lig 5.'ne devrediliyordu. Bu nedenle Başakşehir'in Avrupa yolu garanti gibi birşeydi.

Ama Bursaspor finale kalınca lig beşincisi gidemeyecek ve Başakşehir'in yerini kaybetmemesi için Fenerbahçe maçı çok kritik hale gelmiş oldu.
Mesaj tarihi:
pattisliborek said:

Kupa maçında elenmenin F.Bahçe'ye en büyük zararı daha motive bir Başakşehir ile oynamak olacaktır.

Herkes Final için Galatasaray:Fenerbahçe diyordu ve kupadan gelen Avrupa Ligi spotu lig 5.'ne devrediliyordu. Bu nedenle Başakşehir'in Avrupa yolu garanti gibi birşeydi.

Ama Bursaspor finale kalınca lig beşincisi gidemeyecek ve Başakşehir'in yerini kaybetmemesi için Fenerbahçe maçı çok kritik hale gelmiş oldu.
bursa uefadan cezali degil mi ya?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...