loop Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Aynı kişiliksiz hakemler yıllardır aynı bokları yiyor ve hala süper lig maçlarına çıkıyor. Çetenin adım değil de ne bunlar ? Ben aradım bugün dijitürk ü, bu hırsızlar bu ligde olduğu sürece türkiye ligi izlemek istemiyorum dedim. Kapattırdım. Size hırsızların haftalık rezaletlerini izlemede kolay gelsin.
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 faul olabilir olmayabilir penaltı var yok kabul etsek nolur etmesek nolur.her takıma yapılıyor hata fenere olunca ortalık kara propogandayla yıkılıyor. hem federasyon hem hakemler hep fenerli her senede şampiyon oluyoruz zaten. fenere en ufak bişey oldumu kompleksinizden nefret kusuyosunuz. hüseyin göcek faulü göremedi ama eli net gördü. yetmedi yüreği vermeye 10 saniye kıvrandı midesi filan bulanmıştır muhtemelen napsam acaba diye.
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Sizin geçmişiniz kirli. O yüzden oluyor. Aklanıp gelin.
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Herkes kadar kirli herkes kadar temiziz. Suleymanu'u yu satin alanlar konusmasin pls.
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 haram puanlar şikeli maçlar
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Sey var bi de temiz lig istiyoruz
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 amacım bak siz daha çok kullanıyosunuz demek değil. ceza sahasına daha çok girip pozisyon yakalayan takım rakibide hakemide penaltıya zorlar zaten.
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 ilk vidyoyu izledim midem kaldirmadi ayip be
mani Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 http://tartismalipozisyon.com/2014/12/fenerbahceye-verilen-penalti-dogru-mu/ 10. saniyeden sonra iyice bakın. Gökhan Gönül bariz bir şekilde adamı sırtından itiyor. Koşan adama arkasından ufacık bir hamle yapsan bile dengesini kaybedip düşebilirken hem koşup hem hava topuna hazırlanan bir adama yapılan bu hareket çok net faul. Hem faul verilmemiş hem de hadi diyelim adam mücadele sonucu dengesini kaybetti düştü adamın ellerinin bulunduğu yer denyo Erman'ın söylediği kural çerçevesinde vücut aksiyonuna uygun. Eğer futbolcu başka bir şekilde yere düşse ve o düşüşe uygun olmayan bir pozisyonda olsa elleri kolları tamam penaltıdır. Burada futbolcu top geçmesin diye bir hamlede bulunmuyor maruz kaldığı hareket sonucu dengesiz bir şekilde düşüyor.
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Zaten şu pozisyon öncesi faul yok demek epey komik.
mani Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 ve yan hakemin bakması gereken yer orası. görememesine imkan ihtimal yok. Adamlar korkusundan karar veremiyor resmen. Her hafta birileri baskı altına almaya çalıştığı için hakemleri adamlar maçlara rahat kafayla çıkamıyorlar. Kızmıyorum hakemlere. Belki de en dürüst ve namusluları hakemlerdir Türk futbolunun.
S-H Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 sexdrugsrocknroll said: amacım bak siz daha çok kullanıyosunuz demek değil. ceza sahasına daha çok girip pozisyon yakalayan takım rakibide hakemide penaltıya zorlar zaten. tablo doğruysa(kontrol etmek çok vakit alır.) , fazla söylenecek bir şey yok zaten, gayet net.
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 bunu yapmak zorunda kaldigima inanamiyorum, lutfen hakaret olarak algilamayin zekaniza
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 mani said: ve yan hakemin bakması gereken yer orası. görememesine imkan ihtimal yok. Adamlar korkusundan karar veremiyor resmen. Her hafta birileri baskı altına almaya çalıştığı için hakemleri adamlar maçlara rahat kafayla çıkamıyorlar. Kızmıyorum hakemlere. Belki de en dürüst ve namusluları hakemlerdir Türk futbolunun. Eğitimleri eksik biraz, bi de adamın tek işi bu olması lazım. Gece derbi yöneten hakemin aklının bi köşesinde, ertesi gün yapacağı diğer işiyle ilgili bişey olmaması lazım. Baskı zaten büyük problem. En büyük problem. Tüm takımların maç sonu açıklamalarında ilk cümle hakemlerle ilgili. Nerdeyse verilmeyen taç pozisyonu için bile aylayacak herkes.
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 kampl 5 yıllığına dortmundla imzalamış. 10 milyon euro bonservis.
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 reus da şöför tutmuş kendine
benjani Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 kanser olduk bu sezon, maçlar işkence gibi
fizban Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 bu mac bile penaltimiz verilmemis fsds.
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 85'e kadar atamazsanız verirler zaten problem yok.
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Abi bizim gastede şimdiden kafes içinde bir kanarya görseli bulma arayışı içine girdiklerine eminim.
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 türkiye kupası bizim işimiz
Öne çıkan mesajlar