PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 2 said: Bende diyorumki tercumanlık mezunu ne anlar Dil tarihinden... ne öğreniyoruz sanıyorsun bölümde? evet hadi bugün bunu çevirin çocuklar deyip salıyorlar her gün amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 dudaklar skjdfhkj gidersiz ingilizceci yok mu bu dunyada ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 PrudenT said: 2 said: Bende diyorumki tercumanlık mezunu ne anlar Dil tarihinden... ne öğreniyoruz sanıyorsun bölümde? evet hadi bugün bunu çevirin çocuklar deyip salıyorlar her gün amk Ceviri ogreniyorsunuz... Ek anadal olarak aldim bende merak etme biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Sonra kadınlar niye araba kullanmasın? Karı video çekicem diye 5 dakika önüne bakmıyo lan trafikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 2 said: Ceviri ogreniyorsunuz... Ek anadal olarak aldim bende merak etme biliyorum senin almadığın dal yemediğin bok yok zaten çok haklısın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 bi kere doğru yaz şu bağlaç olan de'yi editör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 bi editor bi remus. öğrenemediler türkçeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 feamer'ı da ekle o listeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Her bi haltı yapmış ama ne hikmetse kadını savunmamama rağmen feminist oldum, cümleler paso ekler yanlış yerde, kelimeler sapıtmış. Of ya, haklısınız sanırım. Dipsiz bir kuyuya girdik sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 meczup işte abi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 ENJOY OF PATİCİX yazan adamla dil tartışıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 lsjdkjsjksadsa konu yine komiklemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 liberal said: ENJOY OF PATİCİX yazan adamla dil tartışıyorsunuz. Geerizekali herif o konunun niye oyle acildigini yazdik okumassan bilmessin iste boyle mal gibi atilimlar yaparsin... Git oku bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Çok ayıp. Şikayet ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 yazik lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar