atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 ayrıca çözüm basit, megafon taşıyacaksın ve 'KODUĞUMUN GÖRGÜSÜZLERİ İNENLERE YOL VERİN' diye anons yapınca öğrenirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 fenn said: Bosluklara gidip yer acmayan zihniyete mustehaktir bu. inen inmesin benim gidecegim yere gidip gelsin. Cok pis hirs yaptim. Karsima cikacak cesaretliyide gormedim. Kapi kirar gibi dalarim metroya yeri gelince. Allahin buyuk sehirde yasayan koyluleri adam sigir cikti riza baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Adamin oradaki ironiyi anlamadigina mi yansam Asil sigirin kendisi olduguna mi yansam Bu kafayla tw olduguna mi yansam bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Civcivhead said: mokoko said: ben bu inenlere izin vermeyenlere her seferinde bağırıyorum herkesin ortasında. Bİ BIRAKINDA İNELİM BİZ İNMEDEN SİZ BİNEMİYORSUNUZ BU METROYA diye inenlerden destek veren oluyo arada evet amuagoyim falan diye sdfasdf mitingdeymişsin gibi bi ses tonuyla bağırdığını düşündüm avazın çıktığı kadar güldüm yavaş gül hayvan herif insan var forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Virgülü koymamışım ya. Ben normal gülüyorum, adam bağırıyo avazı çıktığı kadar. avazın çıktığı kadar güldüm olsa avaz orada kişiden bağımsız bir obje olurdu. bir nevi sonarmetre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Olm siz okula servisle ya da babanızın arabasıyla giderken ben Halkalı - Sirkeci banliyö trenini kullanıyordum okula gitmek için. Hiç biriniz gelip de metro gibi görece medeni hatlarda işleyen toplu taşıma araçlarını eleştirmeyin. Millet inmeye çalışırken binenler tarafından trenin altına atılıyordu, insanlar inebilmek adına tren durmadan atlamak zorundaydı sdlkjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Civcivhead said: Virgülü koymamışım ya. Ben normal gülüyorum, adam bağırıyo avazı çıktığı kadar. avazın çıktığı kadar güldüm olsa avaz orada kişiden bağımsız bir obje olurdu. bir nevi sonarmetre. anladım şimdi ayıoğluayı niye virgül koymuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 çok kabasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 fenn said: Adamin oradaki ironiyi anlamadigina mi yansam Asil sigirin kendisi olduguna mi yansam Bu kafayla tw olduguna mi yansam bilemedim ah canim kiyamam yanmaya devam et sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar