barbu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Arkadaşlar Executive MBA veya MBA yapmış birisi varsa, ve bir ürün için marketing plan yaptıysanız grup çalışması olarak, bir zahmet paylaşabilir misiniz :) Pazar akşamına bizimkini bitirip, submit edeceğiz de. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 nette bir sürü template örnek çalışma var abi işini görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Mesele pazar araştırması yapmadan ödevi halletmek :) Kolaya kaçmaya çalışıyorum direk. Yoksa template buldum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 pazar araştırması derken, secondary , primary research filan mı ihtiyacınız olan? yoksa marketing mix 4p gibi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar