mascio Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Cahillik benim cahilliğim arkadaşlar. Şöyle sorayım, evde doping 8mbit adsl hattım vardı ve kullanıyordum. taahhüt bittiğinde ttnet'ten fiber bağlattım 35mbit. işin ilginci, ttnet gelip bağlantımı yaptığı anda ttnet şifremi kullanmadan doping adsl şifremle 35mbit olarak interneti kullanmaya başladım. ardından faturayı ödemediğim için doping kesildi ve ben de ttnet şifremi alıp modem arayüzüne girdim, internetim açıldı. şimdi benim merak ettiğim şey, bu işte bir bug olup olmadığı. yani ben ttnet'ten 35mbit bağlattıktan sonra doping'ten en ucuz tarifeyi bağlatarak 35mbit olarak internetimi kullanabiliyorum gördüğüm üzere. peki asıl soru şu bir de, ben bu iki interneti aynı anda iki farklı modemle nasıl kullanabilirim? evde iki farklı telefon girişi var, iki farklı modeme iki farklı şifreyi yazsam, iki internet de çalışıyor mu? tişikkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Ikisinin faturasi da gelir ay sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 hatta diger servis saglayicilar da aha bu muymus o mubarek insan diye yerse faturasi gonderirler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 yahu sorum o değil ki? fatura tabii ki gelecek yok artık. derdim biri 35mbit biri 8mbit'ken ikisini de 35 olarak kullanabiliyor olmam. artı sorum şu ikisini aynı anda farklı modemlerde kullanabiliyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 iki hattı birleştiren profesyonel router lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 aynı telefon hattından 2 ayrı internet olmazki ama la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 modemin ışığı yanıyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 heh işte sorduğum soru o. aynı hattan iki farklı internet bağlantısı kurabilir miyim? yarın bunu test etmek istiyorum da diğer hat kesik. canım da hiç ödemek istemiyor asfjkashd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 emin değilim ama imkanı yok bence, aynı anda hatta iki farklı sinyal mümkün olmaz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 mascio said: heh işte sorduğum soru o. aynı hattan iki farklı internet bağlantısı kurabilir miyim? yarın bunu test etmek istiyorum da diğer hat kesik. canım da hiç ödemek istemiyor asfjkashd Kullanilmaz biri adsl biri vdsl ise olur ama farkli protokoller olmasi gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 durumu aciklayacaktim ama cok usendim sebebi ttnet faturani odemedigin zaman interneti kestiginde vpnle asabilmeni saglayan bugin aynisi oradan ilerle anlarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Jaegerjaquez said: modemin ışığı yanıyo mu? AHAHAHAHAHA şunun hakkın ıneden vermediniz AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar