Esh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Of yillardir icimde tutuyodun bu igrenc espiriyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 10 k maaş artışı olacaksa öde ihbar tazminatını geç hiç bekleme o süreleri , ya da konuş belki istemezler o süreler için çalışmanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 10 k maaş artışı nedir ya bu arada oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 yıllık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Remus said: Yeni bir iş buldum istifa edicem gibi, yıllık 10K civarı bir maaş artışım olacak. İstifa ederken şu anki patronumun kalbini kırmak istemiyorum. Eleman üzerimden baya para kazanıyor, haliyle bana bir şey vermiyor. Ama çok kötü bir dönemimde de iş verdi. Adamın kalbini kırmadan nasil bir konuşma yapsam. Yoksa kalbi kırılmaz mı? Abi sizler gerçekten ne işler yapıyonuz 10k maaş artışı nedir... Kralını tanımam 10k artışa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 okumayı öğrenin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 yıllık diyo lan, ayda eder 800 lira falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 yıllık 10k ne ki? 850tl civarı aylık artış işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Yıllıkmış abi bir an bi titreme geldi, kusura bakmayın normal o zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Aluriel said: abi belki patronuyla enseye şaplak göte parmak bi ilişkisi var. el pençe süklüm püklüm durmuyor karşısında lol şunu gözüyle görememiş insanlar anlayamaz abi bizim şirket baya öyle mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 yıllık 10k için gitmeye değer mi? hanio kadar para kazandırıyorsan patron "10k yı ben sana yapayım" diyeiblir zam oalrak yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Esh said: Of yillardir icimde tutuyodun bu igrenc espiriyi bu mesajı yazmasan farketmicektim asdf, dönüp baktım nerde la espiri diyede çözdüm bu arada 850 lira artış diye gidersin adamlar 2 ay çalıştırır kovar ortada kalırsın. yeni iş hep risk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 abi ölü taklidi yapıyoduk o espriye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Sgk nı asgariden yatırıyorsa ihbar fln beklemene gerek yok direkt ayrılabilirsin beklemeden. Tek taraflı haklı fesih etmiş olursun. Doğruyu söyle maaşı daha iyi iş buldum gitmek istiyorum diye. Beni aldattın namert! demez zaten iş dünyasının nasıl döndüğünü adam gayet iyi biliyordur. Yarın gitme bari falan derse de kusura bakma dersin, bunca ay benim primi az yatırdın bekleme durumum yok diğer işte hemen istiyor dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 1850 civarı iken ---> 3000 olucak işte. 4000 Tl alırken 5000 olmayacak yani. Ortada kalmam inşallah, saat 6 gibi konuşucam atıcam oltayı. Ama bir ücret artımı olacağını düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Aylik 800'u begenmiyo musunuz lan ? Remus meslek ne bu arada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Normalde Kimyagerimde şu anda Tıbbı cihaz'da çalışıyorum. Kalite güvence Ruhsat. 4000 Tl alsam 800 Tl'ye iş değiştirme riskini almam şu anda. Ayrıca tazminata'da bakar biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 greater heal keg var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 mayışa zam iste abi 1850 ne satış için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 espiri nerdeymiş ben göremeidm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 elesso said: sektör ne Esh said: Has Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Bana da exploison bi zahmet. 80k veririm 3 keg'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Geçen sene %10 yaptı bu senede o kadar yapar. Bu arada 1,6K aslinda arada cani isterse bonus veriyo onlarla 1.8K. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 ohoo ben olsam maaş bordrom ile istifa dilekçemi kıvırıp müdüre uzatırdım, instant istifa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 anında basarım istifayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar