Fistan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Malum bi kız ark meselesi.defalarca dedim ben seni seviyorum diye anlamıyor. az önce mesaj atmış aynen aktarıyorum. ''Bazen sende korkuyormusun? Seni sevmek neden bu kadar agir.Neden acı cekiyorum ben?Neden... icimdeki esen soguk rüzgarın nedenini bilmek istiyorum...'' ne abi bu şimdi? neden korkayım ben? şaştım kaldım gece gece.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. bide şu resimlere oy verin ratemypoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ya boşver kız milleti böyle entel dantel msjlar çekiyor hep... "he benimde içimden soğuk rüzgarlar geçio dün kıçım açık yatmışım ondandır" diye cevap yolla :P Hani ciddi bi beraberliğiniz yoksa yawaş yawaş uzaklaş...[signature][hline][b]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 benim kafayı yediğim an budur abi ikinci mesaj geldi. ben dedim ''ya niye korkayım hem sen niye korkuyosun ben seni seviyorum sevdigimden mi korkuyosun.ortada bisey yokken ne bu msj boyle'' dedim. gelen mesajı aynen aktarıyorum. ''Belkide problem benim sevgim.icimdeki sevgi büyüdükce tedirgin oluyorum.nereye gidiyoruz böyle Ö.?dagildim ben toparlanamıyorum'' töbeee duyanda yasak bi iliski yasadıgımızı düsünür. du bakalım nolcak. fazlada ozele girmiyim ben. sıyırcam zaten.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. bide şu resimlere oy verin ratemypoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 şimdide hersey normal yani senin icin? sorguladıgın bişey yok yanı? diyor. cıldırmamak elde degıl guzel kız severımde kendisini hıc boyle msjlar atmazdı.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. bide şu resimlere oy verin ratemypoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ya bu onun için bir dönem genellikle bu tür mesejları atanlar felsef-i yaklaşmaya çalışıp bu yönde yetenekleri olmayanlar... aslında kız orda felsefe yapmaya çalışıyor tabi neticesi malum :)[signature][hline][b]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 takma kafana bu kadar.. Ben bişey keşfettim senle de paylaşıyım bak :) Her kız zaman zaman ortada hiçbir mesele yokken tribe girme ihtiyacı duyar.. Kafayı yemene gerek yok yani..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 evet aynı olay bu gün ark'ın sevgilisinden gelen bi mesaj da bu malum-u neticedeydi... :)[signature][hline][b]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 nereye gidiyoruz biz boyle? sorusuna takmış bulunuyorum. nereye gidecez yarın bi cafeye falan gideriz allam ya. evlılık falan mı diyor laaaan[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 aslında o da ne dediğini bilmiyor :)[signature][hline][b]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TooRan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 "Açık ve net konuş akşam akşam beni yorma,feci uykum var" derdim ben olsam...ama hakikaten bana böyle bişiy dense şu anda anlayamam...yorgunum çünkü...gerçi yorgun olmasam da farketmez? -nereye gidiyor ilişkimiz?. -Gir koynuma da,gör! tööbe tööbe[signature][hline]-TooRan,bu kemik mi? -???Evet... -Ne kemiği peki??? -???? (Sinemada kız arkadaşım vücudumu tanıyor :P ) -------------------------------------------------- Doğanların En Mükemmeli Doğacak Bizlerden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Ahah sen haline dua et yine, benim en son aldığım mesaj, daha doğrusu cevap "Saol! Sana da nice esprili yıllara!" idi :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Bu iş mesajla olmaz bence.. Al telefonu eline.. Ara kızı... Nerden çıktı bunlar durup dururken, yanlış bişey mi yaptım ben sana falan de.. Eğer yok bişey,ne bilim uff falan derse, tamamdır durduk yere tribe giriyordur.. Eğer bişeyler anlatırsa vaziyet kötüdür, biz fosur fosur uyurken sen uyuyamazsın bu gece..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 kızlar anlaşılmazlar işte[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 he diyeceksin bende seni bende seni diyip sonuna seni seviyorum diyeceksin bu kadar basit :D[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bence kapkaççının biri telefonu ele geçirmiş seni işletiyor :-P[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Olayı tatlıya baglamıs bulunuyorum.Karalama Defterinden bi siir arakladım birazda kendim kattım gonderdim. ''SENI SEVIYORUM'' diye bagırdı olay bıttı ekiekieki. ama sonuna aglama smileyi eklemiş onu cozemedim?[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 yaptigi yanlistan aglamistir.neden agliyorsun diye sorma sakin. her an ters tepki yapabilir. ya onu bosverde ben ne yapicam ?[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Senin neyin var kuzum.Anlat ablana[signature][hline]Aşk acısı,gönül yarası... Derdiniz ne olursa olsun... Anlatın ablanıza,bulsun size çare... www.guzinabla.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ... kız cok güzel latif şirin hem kitap kurdu hem bir ahu venüs mü desem afrodit mi eli yüzü düzgün bir içim su elbetteki feminist bir kız metafiziğe de inanmakta bir kusuru var yalnız kızın biraz entel takılmakta optimis hem de pesimis biraz idealizmi de savunmakta ali desidero aliii ali desidero ... ... ne kibar cocuk diyor kız içinden hem samimi hem vefalı yani bir imtihan cekeyim şuna diyor serseri mi yoksa bir dahi mi diyor felsefeyi sever misin ali diyor biz hep dönerciyiz luther diyor kız ,machiavelli şampiyon biziz diyor ali attığımız gollerden belli. aliii ali desidero[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 16 Ocak 2005 03:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Durduk yere tripmiş işte.. Hangi şiiri arakladın merak ettim :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 söölemeeem sonra yayılır tüm türkiyeye kulagına falan gıder mazallah calıntı falan diye. zaten degiştirdim bazı kelimelerini uyarlama yaptım ehehe[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 süper ya rewendor da enfes özetlemiş durumu :D[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 en öenmli kısım atlanmış yeni bir ideoloji, idiot idiot, idiotloji... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Ya aslında o kadar mükemmel bir şarkı ki her kelimesinde harfinde bir anlam var, kesip koymak ayıp oldu şarkıya :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 rewendor nerden bildin . harbi ali yani ben olmaks =)[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar