Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Harici Harddisk tavsiye?

hidan

Öne çıkan mesajlar

Dworgian said:

dana22 said:

sahane external harddisk onerdi den ekmek cikartan var midir ki bu dunyada..

ekmeğin çıkacağı varsa her yerden çıkar yahu. şurada "benim bilgisayarım bozuldu getirsem bakar mısın?" diyaloğu yaşayan çok üye vardır herhal kldjaslkdj

Aynen. Kadın kişisi bu konuyu sırf conversation starter olarak kullanmış bile olabilir.

edit: KADIN MI?! Cinsel ima var.
Sosyal ağlarda paylaş

yok ya bilmem kac sene kardes kardes takildigimiz cocuklugumuzu beraber gecirdigimiz neredeyse butun kizlarla -10 un az ustunde sayi- birlikte oldum ..hepsinin ortak soyledigi sana o kadar yazdim bilmem ne..

simdi dusunuyorum da zamaninda aha sinyal diyip ziplasam hicbiri ile hicbirsey olmadan el ele tutusup en fazla opusup ayrilacaktik...zaman gecti denk geldi daha iyi oldu..
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Istari said:

Dworgian said:

ironi yaptıysan "omo hokokto bolo oylo gocoyo" deme işte. öyle yapınca "karı denir işte ne var?" demişsin gibi algıladım ben şahsen.

çünkü hokokto bolo oylo gocoyo.

niye yalnız olduğunu anlıyorum abi. ne diyeyim, iç sesinle iyi anlaş bari

>:D<, yine bir ad hominem ile belden aşağı vurma çabası.
fırsatını bulduğunda başka bir konun altında yine beklerim.>:D<
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
konu dışında kalmış bu konu aramaya inanırken fark ettim

bende tavsiye istiyorum 1 tb'lik bi external hdd için

hepsiburadaya bakınca bu aşağıdaki 2 tanesi dikkatimi çekti. bunlardan f/p olarak daha iyi bişi varsa onu alayım

http://www.hepsiburada.com/wd-elements-1tb-2-5-usb-3-0-tasinabilir-disk-wdbuzg0010bbk-wesn-p-HBV000004FNFZ

http://www.hepsiburada.com/seagate-expansion-1tb-2-5-usb-3-0-tasinabilir-disk-stea1000400-p-BD803335?magaza=Hepsiburada
Sosyal ağlarda paylaş

Hem WD hem de seagate kullanıyorum 3-4 yıldır. WD hiç sorun çıkarmadı, seagate arada sırada bağlantısı kopuyor, tekrar çıkarıp takmak zorunda kalıyorum. 3 bilgisayarda, 2 farklı kablo ile denedim, sonuç aynı.

Bir ara smartdisk vardı. Kimseye tavsiye etmiyorum, hem sıkıntılı çalışıyordu hem de ömrü uzun olmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

Disk alirken markadan cok model onemli diyeyim de tekrar. Seriden seriye degisiyor genelde o omur olayi.

Black blaze miydi, kendi custom storage'larini yapip, yaparken de zibilyon tane disk test edip sonuclarini paylasan bir firma vardi. Onu arayip buluverin bi. Back blaze blog diye arativerseniz cikar muhtemelen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...