forgiver Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Wishmaster said: Bayan arkadaş ayrıntısı ne kadar gerekliydi :D iyi bi şey önerin memnun kalsın da ekmeeemize bakalım diyor op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Dworgian said: ironi yaptıysan "omo hokokto bolo oylo gocoyo" deme işte. öyle yapınca "karı denir işte ne var?" demişsin gibi algıladım ben şahsen. çünkü hokokto bolo oylo gocoyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 sahane external harddisk onerdi den ekmek cikartan var midir ki bu dunyada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Istari said: Dworgian said: ironi yaptıysan "omo hokokto bolo oylo gocoyo" deme işte. öyle yapınca "karı denir işte ne var?" demişsin gibi algıladım ben şahsen. çünkü hokokto bolo oylo gocoyo. niye yalnız olduğunu anlıyorum abi. ne diyeyim, iç sesinle iyi anlaş bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 dana22 said: sahane external harddisk onerdi den ekmek cikartan var midir ki bu dunyada.. ekmeğin çıkacağı varsa her yerden çıkar yahu. şurada "benim bilgisayarım bozuldu getirsem bakar mısın?" diyaloğu yaşayan çok üye vardır herhal kldjaslkdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Dworgian said: dana22 said: sahane external harddisk onerdi den ekmek cikartan var midir ki bu dunyada.. ekmeğin çıkacağı varsa her yerden çıkar yahu. şurada "benim bilgisayarım bozuldu getirsem bakar mısın?" diyaloğu yaşayan çok üye vardır herhal kldjaslkdj Aynen. Kadın kişisi bu konuyu sırf conversation starter olarak kullanmış bile olabilir. edit: KADIN MI?! Cinsel ima var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 vatana girip en ucuzunu seçcceğine op'a sormuş işte ya çok nörd gördü ya da gönlü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 eh..yani bir karsi cins es kaza size bilg..dese ineceksiniz sagina soluna.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 yok. b demesi yetio direk soyunuyoruz biz. çok yetoyuz abi anlat bize sinyal nasıl alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 hayir o zaman bizim teknik serviste sahane dikis donuyor ya..hic susmuyor telefonlari surekli mesgul.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 abi gittiğin nokta çok yanlış. teknik servis'e götürmek yerine,... ya neyse kaç yaşında adama sinyal olan yaklaşım ve olmayan arasındaki farkı mı anlatıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 yok ya ben kucukken de anlamazdim ole sinyal minyal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 O konudan ben de çok muzdarip oldum zamanında boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 yok ya bilmem kac sene kardes kardes takildigimiz cocuklugumuzu beraber gecirdigimiz neredeyse butun kizlarla -10 un az ustunde sayi- birlikte oldum ..hepsinin ortak soyledigi sana o kadar yazdim bilmem ne.. simdi dusunuyorum da zamaninda aha sinyal diyip ziplasam hicbiri ile hicbirsey olmadan el ele tutusup en fazla opusup ayrilacaktik...zaman gecti denk geldi daha iyi oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Dworgian said: Istari said: Dworgian said: ironi yaptıysan "omo hokokto bolo oylo gocoyo" deme işte. öyle yapınca "karı denir işte ne var?" demişsin gibi algıladım ben şahsen. çünkü hokokto bolo oylo gocoyo. niye yalnız olduğunu anlıyorum abi. ne diyeyim, iç sesinle iyi anlaş bari >:D<, yine bir ad hominem ile belden aşağı vurma çabası. fırsatını bulduğunda başka bir konun altında yine beklerim.>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 düşüncemi söylemek her zaman ad hominem olmaz. tartışırken konuyu sana çekmem öyle bişey olur anca. konuşmamız bitmişti fikrimi ilettim sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 konu dışında kalmış bu konu aramaya inanırken fark ettim bende tavsiye istiyorum 1 tb'lik bi external hdd için hepsiburadaya bakınca bu aşağıdaki 2 tanesi dikkatimi çekti. bunlardan f/p olarak daha iyi bişi varsa onu alayım http://www.hepsiburada.com/wd-elements-1tb-2-5-usb-3-0-tasinabilir-disk-wdbuzg0010bbk-wesn-p-HBV000004FNFZ http://www.hepsiburada.com/seagate-expansion-1tb-2-5-usb-3-0-tasinabilir-disk-stea1000400-p-BD803335?magaza=Hepsiburada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 WD yi alıp geçmiştim ben 4-5 ay olmuştur bir sıkıntısını görmedim çok yoğun kullanmadım gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Biraz tuzlu ama huzur external SSD'de. Butceniz el veriyorsa tavsiye ederim. Samsung'un 500gig'lik modelini aldim, vindoz kurdum ustune, mac'de oyun falan oynayacagimda harici disk ustunden boot edip performans derdi olmadan yapiyorum ne yapacaksam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 yok hacı ben seyahat sırasında film, dizi depolayacağım bi eşek arıyorum. arap atı overkill olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Hem WD hem de seagate kullanıyorum 3-4 yıldır. WD hiç sorun çıkarmadı, seagate arada sırada bağlantısı kopuyor, tekrar çıkarıp takmak zorunda kalıyorum. 3 bilgisayarda, 2 farklı kablo ile denedim, sonuç aynı. Bir ara smartdisk vardı. Kimseye tavsiye etmiyorum, hem sıkıntılı çalışıyordu hem de ömrü uzun olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Disk alirken markadan cok model onemli diyeyim de tekrar. Seriden seriye degisiyor genelde o omur olayi. Black blaze miydi, kendi custom storage'larini yapip, yaparken de zibilyon tane disk test edip sonuclarini paylasan bir firma vardi. Onu arayip buluverin bi. Back blaze blog diye arativerseniz cikar muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 zamanında bir seagate expansion almıştım kullandığım en kısa ömürlü hdd oldu + devamlı sleep/wake döngüsüne giriyor gıcırt gıcırt ses yapıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 wd black caviar'ım var 5 senedir memnunum. Hala aynı seri var mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Uzun gitsin diyosan green, enterprise falan alcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar