Remus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Animelerin kaliteleri düştü o yüzden japonya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 bende gs liyimde, üni zamanı bunu bi gaste küpüründe görmüştüm,çok hoşuma gitmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Civcivhead said: Başlık : Savaşa karşı bakış açınız? İçerik : HANQİSİYLE SAVASHAQUE Güldüm. Seçeneklere bi "savaşmak istemiyorum kimseyle." seçeneği falan koyaydın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 haklısın onu düşünemedim. biraz saçma bir başlık+konu kombinasyonu olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 op masum koylu musun yoksa trolluyor musun? kafasi calismayan masum koylu isen sempati besliycem ona gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 adamın beyni tutulmuş olmalı savaşa karşı bakış açınız nedir deyip kimle savaşmak istersin diye sormak iyiymiş böyle ülkeleri coğrafyaları yeni keşfeden bilgisayar oynayan ilkokul çocuğu falan gibi gerçi şimdi o da kalmadı 3-4 yaşında ipad'lerden çözüyo çocuklar dünyayı ayneyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 akşam vakti açtım konuyu, kafa dolu iken. asdsaf tekrar okumadan göndermişim. sonradan uyardılar kaldı öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 kiminle savaşacağımıza karar vermezden önce neyle ve nasıl savaşacağımızı tartışsak daha güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 kimse abd dememiş yalnız heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 popoa yeni gine falan yok mu komikli secenek, dunya devlerine satasmak mecburi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 savaşmak iyi değil de karşıdan izlemesi baya keyifli oluyor.. asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 OP http://img03.blogcu.com/v2/images/orj/f/i/k/fikirblog/fikirblog_1340867212139.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 11 yaşında snn'de "En sevdiğiniz UO şehir müziği?" gibi başlıklar açar, millet benim başlığıma post yazdıkça mutlu olurdum. Vay anasını. 2014'ü geride bırakıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar