Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Yıl Hediyesi Vol. 54453

totemic

Öne çıkan mesajlar

barbu said:

beyler

http://www.amazon.com/Fashion-Winter-Bohemian-Crochet-Legging/dp/B00MVEG8WC/ref=zg_bs_2376198011_1

şu kış için güzel hediye olabilir. bütün kadınların üşüyor bacakları istisnasız. TR'ye kargo yokmuş ama. buradakiler de boktan şeyler.

ne bunun adı? bacak ısıtıcısı filan diye aratınca cok sey cıkmadı. yeni modaymış. kesin burada da moda olmuştur.

var ya böyle şeyler,git bir avm'ye H&M,Bershka,stratavarius,bu genç kızların alışveriş yaptıgı dükkanlara bak,kesin var yani gördüm.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Dworgian said:

barbu said:

Aptal aptal konuşmayın da fikir soyleyin.

Kadınlar icin deri eldiven nereden alınır? Lii bittin filan demeyin ama. O kadar param yok.

yargıcı? beymen? vakko? gibi

siyah deri eldiven yok :D bulamadım hala hiç bir yerde. heryerde bitmiş.

network'te var. nasıldır network? alınır mı bayan için?
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

beyler

http://www.amazon.com/Fashion-Winter-Bohemian-Crochet-Legging/dp/B00MVEG8WC/ref=zg_bs_2376198011_1

şu kış için güzel hediye olabilir. bütün kadınların üşüyor bacakları istisnasız. TR'ye kargo yokmuş ama. buradakiler de boktan şeyler.

ne bunun adı? bacak ısıtıcısı filan diye aratınca cok sey cıkmadı. yeni modaymış. kesin burada da moda olmuştur.

tozluk

keywords: bayan tozluk
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

İlişkiler konusunda genellemeler saçma tabii aslında. Kimi kadını kontrol edersiniz, bundan hoşlanır. Kimisini kontrol etmeye kalktığınız an tekmeyi basar gider.

Sanki tek tiplermiş gibi tartışıyoruz boş boş sklşda

Bzzzt. Yanlış cevap.

Sana yüzde yüz bir genelleme. Yabancı kadınları bilmem ama Türk Kadınları kontrol edilmeyi sever.

En maskülen görünümlü (Bknz: Sıla), sokakta "Selam" demekten çekineceğin kadınlarla da beraber oldum. "Your command, Master" diyenleriyle de. Hepsinin bir ortak noktası vardı o da erkeğin onları yöneltmesinden zevk alıyorlardı. Sadece bazıları hemen teslim olurken, bazıları geç teslim oluyorlar. Bu teslim olmakta çoğunlukla cinsellikten geçiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...