darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 ahahah tüm playboylar bir topiğe toplanmış gene. Aluriel'in steady bir ilişkisi var. Esh ve senko nun yok. doğru mu özetledim durumu asgfd. Dworgian da neden bu kadar fazla post atmış anlamadım. o da boş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 tüm playboylar toplanmış olamaz ben daha yeni geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 darkwingduck said: ahahah tüm playboylar bir topiğe toplanmış gene. Aluriel'in steady bir ilişkisi var. Esh ve senko nun yok. doğru mu özetledim durumu asgfd. Dworgian da neden bu kadar fazla post atmış anlamadım. o da boş sanırım. 1 doğru tespitin var 2 tane fail so bad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 İlişkiler konusunda genellemeler saçma tabii aslında. Kimi kadını kontrol edersiniz, bundan hoşlanır. Kimisini kontrol etmeye kalktığınız an tekmeyi basar gider. Sanki tek tiplermiş gibi tartışıyoruz boş boş sklşda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 tek dogru kafasini karistirmak abi. 1 gun x isteyen hatun ertesi gun y istiyor. o senin kafayi karistirmadan once sen onun kafasini karistiricaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 şu dediğini sana yedirecek hatun kişiyi tanıyıp içmeye başladığında da gel yaz buraya olur mu? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 hangi anlamda? kafa karistirma konusuysa yediren var yediremeyen var. dogru. yedirenler genelde ya masterini barlarda yapmis tecrubeli hatunlar, ya da masterini pesinde kosanlarla yapmis manken falan olanlar. bir gun soyle bir gun boyle olma konusunda ise daha her gunu birbirini tutan stabil bir hatun gormedim. varsa gelsin yedirsin. memnun olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Her anlamda ya. Yani "böyledir bu" demek için çok kompleks bir tür insanoğlu. Zira sadece içgüdü değil baz aldığı nokta. Sosyal çevre, yetiştirilme tarzı, ekonomik durum, önceki tecrübeler fln vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 amma playboy varmış patide ya. 3 gunde 20 kızla çıkmalar falan. biz bir tanesini zor idare ediyoruz millet neler yapıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 4 kız ve birbirini bilmeden zor iş ya. valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 darkwingduck said: ahahah tüm playboylar bir topiğe toplanmış gene. Aluriel'in steady bir ilişkisi var. Esh ve senko nun yok. doğru mu özetledim durumu asgfd. Dworgian da neden bu kadar fazla post atmış anlamadım. o da boş sanırım. Ben uzun iliskiciyim. Ama bi sure sonra "nolucaz biz" diyene de yol vermek zorundayim, ya da onlar veriyolar zaten yolu ben dolara karsi pozisyon almayip mevduatta kalinca. Son iliskimi de evlilik ve cocuk harici hersey mubah in uzerine kurmaya calisiyorum. Gittigi yere kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 "Tatar Ramazan" said: beni kocam ameliyat eder deseler? bi de onca hemşire neylerine yetmiyor lan bunların? cocukkendi o hemsire olayi..is yerine sex bulastirmayacaksin.disarida bile olsa ayni servisteki arkadaslarini duduklemeyeceksin.onu ogrendik sonra.. bir de hemsireler polistir askerdir onlarin olayi..istisnai durumlar disinda yok aman..ha sahane anne olurlar yuva gotururler o konuda harbiden +2 bonuslari var..seviyoruz onlari saygi duyuyoruz ama bana 3 numara buyuk gelirler aman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 3 numara Büyükten kasıt anladığım mevzu mu abi? O derece faaller mi diyorsun yani ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 yok o konuda terbiyesiz dusunmedim..dusunemem de ya sonucta az once atiyorum hastanin birine sonda takarken vs gordugun hatunu hic ole yatakta vs hayal edemiyorsun..erkek gibi geliyor.. ha gencken uzun nobet gecelerinde.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Ben senin onlara meyilini sormuyorum yahu, bu hemşire muabbeti ne derece gerçek, içerden bilgi ver diyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 olm tatar..hemsire muhabbeti ne kadar gercek diyorsan.... sen cinsel organina pipi derken bu bayanlar 15 16 yasinda onun nasil kavranacagini dibine kadar nasil hortum sokulacagini temizliginin nasil yapilacagini uygulamali olarak ogreniyorlardi.. hala kendi bedeni hakkinda fikir sahibi olmayan insanlar varken ..tabi bu dunya tatlisi insanlar bir cogunuz icin ilahe dir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Hmm mantıklı bir cevap, sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Adam hediye fikri sormuş. Belki ben de daha önce duymadığım bir hediye fikri bulurum diye bir bakayım dedim. Yine de eğlenceliydi. Teşekkürler ahali. Yankı abimizin sözlerine kulak veriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 onun sözüne kulak verirken aklınızda olsun; "adamın oteli var" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Otelinde kedisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 @esh hayırlısı olsun ne diyeyim. @dworgian takıldım yahu alınmayın hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 tahmin ettiğim üzere yine bir hediye tavsiyesi topiğinde hediye konuşulmamış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 beyler http://www.amazon.com/Fashion-Winter-Bohemian-Crochet-Legging/dp/B00MVEG8WC/ref=zg_bs_2376198011_1 şu kış için güzel hediye olabilir. bütün kadınların üşüyor bacakları istisnasız. TR'ye kargo yokmuş ama. buradakiler de boktan şeyler. ne bunun adı? bacak ısıtıcısı filan diye aratınca cok sey cıkmadı. yeni modaymış. kesin burada da moda olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 of tam fantezi işi yea hmfs leggins yarım çorap vs diye arat çıkar elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 çok dandikler çıkıyor ya. böyle güzellerini göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar