Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Yıl Hediyesi Vol. 54453

totemic

Öne çıkan mesajlar

hangi anlamda? kafa karistirma konusuysa yediren var yediremeyen var. dogru. yedirenler genelde ya masterini barlarda yapmis tecrubeli hatunlar, ya da masterini pesinde kosanlarla yapmis manken falan olanlar.

bir gun soyle bir gun boyle olma konusunda ise daha her gunu birbirini tutan stabil bir hatun gormedim. varsa gelsin yedirsin. memnun olurum.
Sosyal ağlarda paylaş

darkwingduck said:

ahahah tüm playboylar bir topiğe toplanmış gene.

Aluriel'in steady bir ilişkisi var. Esh ve senko nun yok. doğru mu özetledim durumu asgfd.

Dworgian da neden bu kadar fazla post atmış anlamadım. o da boş sanırım.

Ben uzun iliskiciyim. Ama bi sure sonra "nolucaz biz" diyene de yol vermek zorundayim, ya da onlar veriyolar zaten yolu ben dolara karsi pozisyon almayip mevduatta kalinca.

Son iliskimi de evlilik ve cocuk harici hersey mubah in uzerine kurmaya calisiyorum. Gittigi yere kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

beni kocam ameliyat eder deseler? bi de onca hemşire neylerine yetmiyor lan bunların?

cocukkendi o hemsire olayi..is yerine sex bulastirmayacaksin.disarida bile olsa ayni servisteki arkadaslarini duduklemeyeceksin.onu ogrendik sonra..

bir de hemsireler polistir askerdir onlarin olayi..istisnai durumlar disinda yok aman..ha sahane anne olurlar yuva gotururler o konuda harbiden +2 bonuslari var..seviyoruz onlari saygi duyuyoruz ama bana 3 numara buyuk gelirler aman..
Sosyal ağlarda paylaş

olm tatar..hemsire muhabbeti ne kadar gercek diyorsan....

sen cinsel organina pipi derken bu bayanlar 15 16 yasinda onun nasil kavranacagini dibine kadar nasil hortum sokulacagini temizliginin nasil yapilacagini uygulamali olarak ogreniyorlardi..

hala kendi bedeni hakkinda fikir sahibi olmayan insanlar varken ..tabi bu dunya tatlisi insanlar bir cogunuz icin ilahe dir..
Sosyal ağlarda paylaş

beyler

http://www.amazon.com/Fashion-Winter-Bohemian-Crochet-Legging/dp/B00MVEG8WC/ref=zg_bs_2376198011_1

şu kış için güzel hediye olabilir. bütün kadınların üşüyor bacakları istisnasız. TR'ye kargo yokmuş ama. buradakiler de boktan şeyler.

ne bunun adı? bacak ısıtıcısı filan diye aratınca cok sey cıkmadı. yeni modaymış. kesin burada da moda olmuştur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...