Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 bingildak said: Dworgian said: sdada alalım valla. aynı fiyat çekilirse iptal girer başka rengini deneriz lkasjdklasj bankacı adamsın tatava yapma da akıl ver :) Abi bunun müşteriyi ikna etmekten başka yolu olduğunu sanmıyorum. Ha gerçi sebepsiz zenginleşme sayılabilir tabii hukukçuya sormak lazım. Ödemesine gelince de, sitede kişiye özel decoy ürün tanımlar linkini o müşteriye atarsınız, o ürünü alır gibi yapar ödeme öyle gerçekleşir. Biraz coding fln gerektirecek tabii gerçi
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Şu hata 24 saatliğine HB.com da olup, kontrol etmeden siparişleri gönderseler batarlar mı acaba
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 adam siparişi iptal eder geçer
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 bingildak said: biri bildiğin celebrity zaten, tanıdığımız insan. oo kimmiş, biz de tanıyoruzdur belki :|
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 müşteriye sipariş yaratıp, ödeme linki atma olayını yazdırıyodum zaten, pilot denemesi için bahanemiz oldu işte. müşteriler çingen çıkmasa bari. neyse abi, konu derail olmadan, teşekkür ettim. kalın sağlıcakla.
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Çok merak ediyorum sonucu. Açık bulunursa paylaş. 5 siparişin ortak noktası yok mu. mobilden verilmiş, benzer k.kartı tipi kullanılmış, linux üzerinden verilmiş hedi hödü
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Bağyanlar güzelse beni hediye edebilirsin problem olmaz. Hatta tahsilatı bilem yaparım.
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Kanka boşver ya ver bana sen posları ayda pos başına 50.000 tl cebine koy hayatını yaşa.
aramil Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 hangi bankanın sanal posu bu? ayrıca müşteriye durumu izah ederek, gerekli kontrolü yapmasını sağlayıp yeni bir satış düzenleyebilirsin eksik tutar kadar sanırım hatta durumu birazda acıtasyona bağlayarak hata yüzünden maaşından kesinti olabileceğini filan söyleyebilirsin.
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Sequo said: Kanka boşver ya ver bana sen posları ayda pos başına 50.000 tl cebine koy hayatını yaşa. tam bir iş çözücü, kanım ısındı
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Sequo said: Kanka boşver ya ver bana sen posları ayda pos başına 50.000 tl cebine koy hayatını yaşa. burada bir pislik mi var die düşünüyor insan direk :| (no offense)
di Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Dworgian said: Sequo said: Kanka boşver ya ver bana sen posları ayda pos başına 50.000 tl cebine koy hayatını yaşa. burada bir pislik mi var die düşünüyor insan direk :| (no offense) Ahah, su beyanin ustune dusunuyo musun bi de? POS'lari alicak, POS'lar ustunden bankanin hoslasmadigi urunlerin/hizmetlerin tahsilatini yapicak (legal mi degil mi o da mechul), karsiliginda da para vericek iste.
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Olm adam zaten krikolardan vurmadı mı parayı? Ben mi yanlış biliyorum?
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 bi an "kriko ne ya?" dedim güzel benzetme =)
Kostok Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 bingildak said: eminim çoğu fark etmemiştir bile. insanlar kredi kartlarının ekstrelerini satır satır okuyor. kesinlikle farketmiştir. sizin sitenin adını görünce hatırlar ne aldığını oradan. taksitli alışveriş yapmış olsa bile 285 TL'lik ürünün taksitinin 2,85 TL olmayacağını gayet iyi bilir. bence ses etmediler bankaya. ben okuyorum tüm ekstreleri satır satır mesela. hangi ürünü almışım, kaç TL, kaçıncı taksitteyim falan.
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 ben okumuyorum. beklediğimden yüksek tutar gelirse "lan kesin bişi oldu" diye bakıyorum ama yok hep ben harcamışım çıkıo
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 geçmiş olsun asjfahsf hatayı kim yaptıysa ondan kes parayı müşteriden hayatta alamazsın bence
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Abi üzülme bak; http://www.milliyet.com.tr/ingiliz-amazon-u-goctu-20-bin/ekonomi/detay/1984904/default.htm ABD’li online alışveriş devi Amazon.com’un İngiltere operasyonunda yaşanan bir hacker skandalı, 20 bine yakın ürünün 1 penny’lik (yaklaşık 3.6 kuruş) fiyattan satılmasına yol açtı. Amazon.co.uk sitesi üzerinden yapılan satışlarla ilgili bir açıklama yapan şirket, olaya bir yazılım hatasının yol açtığını bildirdi
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Dworgian said: Sequo said: Kanka boşver ya ver bana sen posları ayda pos başına 50.000 tl cebine koy hayatını yaşa. burada bir pislik mi var die düşünüyor insan direk :| (no offense) Olm çok param var diye bu parayı pislikle kazanmak zorunda değilim ki. Arkadaşlık sitelerinde kullanıyoruz posları. %20 ile %25 arası bir komisyon pos sahibine bırakıyoruz. Pos başına günlük minimum 5.000 TL ile 10.000 TL arası çekim oluyor. Faturayı pos sahibi kesiyor.
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Kostok said: bingildak said: eminim çoğu fark etmemiştir bile. insanlar kredi kartlarının ekstrelerini satır satır okuyor. kesinlikle farketmiştir. sizin sitenin adını görünce hatırlar ne aldığını oradan. taksitli alışveriş yapmış olsa bile 285 TL'lik ürünün taksitinin 2,85 TL olmayacağını gayet iyi bilir. bence ses etmediler bankaya. ben okuyorum tüm ekstreleri satır satır mesela. hangi ürünü almışım, kaç TL, kaçıncı taksitteyim falan. 100 kişiden 1 kişi okuyor o satır satır olayını.
2 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 ohh ne sevindim bingil in konu olunca bu aslkfjaslkfas Müşteri memnuniyeti herşeydir zaten O fiyata satıldıysa o fiyata müşterinindir birde marka diyor marka ise zaten hayatta öyle bişi yapamazsın. o satışlar yapıldı bikere sizin hatanız siz karşılayacaksınız sanal postun hatasıda değil sizin hatanız.
2 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Sequo said: Dworgian said: Sequo said: Kanka boşver ya ver bana sen posları ayda pos başına 50.000 tl cebine koy hayatını yaşa. burada bir pislik mi var die düşünüyor insan direk :| (no offense) Olm çok param var diye bu parayı pislikle kazanmak zorunda değilim ki. Arkadaşlık sitelerinde kullanıyoruz posları. %20 ile %25 arası bir komisyon pos sahibine bırakıyoruz. Pos başına günlük minimum 5.000 TL ile 10.000 TL arası çekim oluyor. Faturayı pos sahibi kesiyor. Bi kere bu dediğin şey Yasa dışı Bankanın verdiği posu başka biyerde kullanmak yasak nereye verdiyse orda kullanacaksın.
Öne çıkan mesajlar