Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye'de gündemi uzun süre meşgul eden olaylar

Bone

Öne çıkan mesajlar

Televizyon, gazete, dergi gibi yerlerde "Semra Hanım" olayı bu aralar moda.
Televizyon izlememe, kaç tane BBG veya gelinim olur musun yarışması çıktığını takip etmemediğime rağmen paticik sayesinde kabaca bir fikrim oldu.

Her yerde bir "Semra, Semra, Semra.." aldı başını gidiyor.
Medyanın ve halkın meşhur ettiği BBG-tarzı yarışmalar sonucunda Semra diye birisi çıktı ve her gün ondan bahseder oldular.

Düşünüyorum da, Türkiye'de gündemi boşu boşuna meşgul eden bir ton böyle olay var. Sibel Can - Hülya Avşar kapışması gibi değildi bunlar ayrıca. Bir anda kendinden parlayıp, kendinden gene bir anda sönen olaylardı.

Örneğin Küçük İbo - Küçük Onur tartışması vardı bir ara.
Gene Semra Hanım gibi her yerde görüyorduk, dergilerden radyo haberlerine kadar..
İbrahim Tatlıses'ten özenip, şarkıcılığa soyunan bir çocuk.
O sırada aynı şekilde çıkan başka bir çocuk.
Küçük İbo'yu İbrahim Tatlıses korurdu, Küçük Onur'u ise Mahsun Kırmızıgül.
Uzun süredir olan İbo - Mahsun kavgası, Küçük İbo - Küçük Onur'a da yansımıştı. Bu sayede medyada çok yer aldı.
Okullarına gidip çekim yapılırdı, dersleri hakkında röportajları okurduk, kim daha çok seviliyor kim daha iyi şarkı söylüyor...
Ama şimdi ortada ne Küçük Onur var, ne Küçük İbo... Zaten büyümüşlerdir şimdiye kadar.

Başka bi de Oktar Babuna. Adam "kemik iliği lazım bana, yoksa ölücam" dedi. Herkes ayağa kalktı. Gaztelerde bu adama nasıl kemik iliği vericez, nerde kemik iliği vericez, kemik iliği verirken neler hissediyoruz gibisinden tonla şeyler okurduk. Sağlık bakanı, eski sağlık bakanı, doktorlar.. herkesten bir ses çıkıyordu.
Sonra fake çıktı, iyileşti, Adnan Hoca'nın müridi olduğu söylendi felan.. Ortalık yine aniden sessizleşti..

Aynı şekilde birkaç ay sonra bu Semra Hanım da unutulur, gündemi meşgul edecek benzer bi olayı bekleriz...

Buna benzer hatırladığınız popüler/suni gündem gibi neler var?[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Hatırlarmısınız bilmem bi ara bu Apo olayı esnasında GS - Juve maçı falan vardı.Ne polemik olmuştu günlerce.
Hatta dönemin İtalya dışişleri bakanı(dışişleri bakanımıydı tam emin diilim) vardı Massimo Dellama.(abi nassılda hafızama kazınmış.)
Asıl bomba da şu, Reha Muhtar sığırı adama isim takmıştı ya Maximum Dallama.[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Sosyal ağlarda paylaş

medyum memiş paso bi dier medyumları dövüyodu fln ketoyu mu ne dövmüştü yoksa tam tersi miydi? nese hatrlamıyorum :)
esas hande ataizine sevda demirel "Ne dedin seeen??!" diğerek salladıı tokat unutulmazlardandır[signature][hline]wtf?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben hava durumunun gündemde bu kadar yer tutmasına kızıyorum abi.
Her yerde muhabir ciddi ciddi baglanıyolar fatih nasıl orda hava durumu diye. oda ciddi ciddi yagmur yagıyor falan diyor lan bu yagmur her sene yagıyor 20dk oraya buraya baglanmanın milleti panik yapmanın anlamı ne.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz?
Antalya olucak. thx.
http://www.tusdata.com sağ tarafta anket.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mutos, 16 Ocak 2005 12:45 tarihinde demiş ki:
ya dun zaga da flashtv deki bi programı gosterdi.o da bence yakın zamanda gundeme bomba gibi dusecekmis gibi geliyor :D

Harbi ya adam hatuları dövecek sandım yeminle :P

su terbiyesiz adam sen sus lan falan adam manyak birasz:D[signature][hline][Bu mesaj Baggio tarafından 16 Ocak 2005 12:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
felixxx, 16 Ocak 2005 11:20 tarihinde demiş ki:
Kurtlar Vadisi ve dizideki Çakır'ın ölmesi.

said:
eraygnr, 16 Ocak 2005 12:40 tarihinde demiş ki:
Süleyman Demirel ' in sapkası mevzu olmustu

bunlar zaten basit olaylar, her gün karşılaşabiliyoruz :)
biri fazla önemsenmedi
diğeri zaten çok uzun zamandır bilinen bişi.

ama şu fadime şahin'i tuttum, o da hiç yoktan bir anda başlayıp bir anda biten bi akımdı :-P[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 16 Ocak 2005 12:51 tarihinde demiş ki:
bi ara juventus gelmiyordu turkiyeye o haber baya populerdi bi arada kardak kayalıkları hergün tvdeydi.

bkz:syf 1 ;)[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...