MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Şimdi bir eve taşındım, evde bir klima var, evin sahibi bilmiyor kumandası nerede. Gidip kumanda peşinde koşmak istemiyorum, zaten evde de çok kalamıyorum, bunu kumandasız basit bir şekilde sıcağa çevirme şansımız olur mu? Markası blyss modeli 18miş. İç panelinde bir tek açma kapama düğmesi var. Ya da gidip bir avmden falan buna uygun kumanda bulur muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 telefonunda IR blaster varsa, aynı marka model bir kumanda bulup buton şeylerini record et. Sonrasında telefondan kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 http://www.gittigidiyor.com/isitma-sogutma-sistemi/klima-ve-aksesuarlari/klima-aksesuari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Hohlayarak ısınabilirsin mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Rus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 cok yakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 "Tatar Ramazan" said: Hohlayarak ısınabilirsin mesela şunu ilk okuduğumuda sandığım şeyi yazsam süresiz ban :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 senin için fesat demekki:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 ismet inönü buna güldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 kumanda konusu niye donanımda abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 evresel kumanda filan yok mu bunlarda? al birini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 gg linki koyulmuş yukarıda, başka yerde aramayın bu tür ıvır zıvır şeyleri zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 abi çünkü bu tarz birşeye donanımda daha güzel cevap alınır. ben de baktım şimdi gittigidiyora sittiriboktan vestel klima kumandası en ucuzu 22 lira. o ne abi bir yandan televizyonumu kumanda etse ayıp o fiyat. napam evrensel kumanda mı çakam cebe app mi kuram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 pazardan 5 tlye evrensel kumanda alcan bitçek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 üst geçitlerde satıyorlar abi ne 22 tl'si en fazla 5tl'ye halledersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar