-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 gençlik selamlar, yılbaşında 2-3 gece kalmalık bolu-abant taraflarında 10-11 kişi kalabileceğimiz bir ev aramaktayız. bir kaç yere baktık ama pek tekin yerlere benzemiyor. zaten bir tane turizm şirketi de dolandırıcı çıktı falan. var mı önerebileceğiniz bi yerler ya da bakmak için bir websitesi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 kendi evinizi kursanıza. 10-11 kişi 2 haftada halledersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 al bak anhora yarin abanta gidiyormus..o gitsin baksin iste hazir oradayken..fiyat nedir ne kadardir gozle gormeden o isler zor bir de yamuk olmadigindan emin olmak icin sart gitmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Abantta guzel bi otel vardi ya grup indirimi yapabilirler belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 yilbasinda ancak o gruba front desk le muduru de alirsaniz indirim yaparlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 sapancada ev var 2 gecelik 18k alırım kira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 dana22 said: al bak anhora yarin abanta gidiyormus..o gitsin baksin iste hazir oradayken..fiyat nedir ne kadardir gozle gormeden o isler zor bir de yamuk olmadigindan emin olmak icin sart gitmek bizim forumdan mı o? gittiyse oralara bir danışayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 ben geçen gazelledeydim 1 hafta, boşverin abantı oraya gidin gevşeyin gelin sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 kaç yatak odası lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 -Deno- said: bizim forumdan mı o? gittiyse oralara bir danışayım. topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 sadece baslıgı okudum kulındag var bak gugılla bi istte hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Saklı Bahçe 'de (yanlış hatırlamıyorsam) kalmıştık 2 sene önce. Fena değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Masticore said: kaç yatak odası lazım ? 10 kişi abi. 4 tane falan yeter. salon malon takılınır işte kalanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Ya ben gittim de dananın dediği gibi abantta bir şey yokmuş. Göl çevresinde piknik yerleri var zaten biz de piknik yaptık. Büyük Abant Oteli var. Onun arkasında dağ evi denilen 1+1 galiba küçük kulübeler var. bkz: http://www.booking.com/hotel/tr/abant-evleri.tr.html Onun altında da jandarma var. Abant gölüne mengen tarafından gelirken göle 5 dk kala sol tarafta dağ evleri belirmeye başladı bir tane dağ evleri yazan bir yer görmüştüm. Gerçekten güzel bir ortamı vardı. Tabelaları felan ağaçtandı. Dağ evleri yazıyordu. Şurası da güzelmiş: http://www.abantpansiyon.com/index.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 ooo sekisli orcili dağ evi, alırım bir dal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar