Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beyler yarın abanta gidiyorum tavsiyelerinizi alayım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yarın arkadaşlarla abanta gezmeye gidiyoruz. Şunu yapmadan, şurayı görmeden, şurada fotoğraf çektirmeden dönme diyeceğiniz yerleri tavsiye ederseniz sevinirim.
Mesaj tarihi:
abantta bir halt yok ki..

bir gol kiyisinda 2 tane otel.. kamp piknik yeri.gol cevresi yurume parkuru.

buyuk abantta sarap filan icin fayton filan var gol turlatan ona binin

gol cevresi 2 tur atin sonra boluya donun
Mesaj tarihi:
of..bolu dedigin yer anayol kenarinda kalan orman agac kis sporlari barindiran ufak bir yer..bolu mengen dersem sanirim aciklayici olur..bolbol yiyin iste nerede bulursaniz.

maceraya dalin ac 4square i bolu yaz kendin kesfet diyorum
Mesaj tarihi:
Kahvaltıya yetişirsen Gökdere Restoranda kahvaltı tavsiye ederim. Abant göl yolu 4.km de. Sonra göl kenarı piknik işte. Küçük bi çarşısı var abantın oraya da bakarsın.
Mesaj tarihi:
şu konuya yarın senden gözlem bekleniyor

bir de ben bi ara gitmeye niyetlenmiştim ve hede hödö göl yöresinde yiyecek sıkıntısı oluyor tedbirli olun gibisinden bir şey okumuştum. sonra gidemedim tabi yalan oldu da bence siz bi burçak bir şey atın çantaya. en azından postpone etsin bişeyleri.

inşallah göl canavarına yem olursunuz.
Mesaj tarihi:
Hayatımda yaptığım en güzel kahvaltılardan birisini Abant'da yapmıştım. Bi oteldi ama adını falan hatırlamıyorum, ahşap evlerden oluşan bi oteldi. Muazzam donatmışlardı masayı ve her şey aşırı lezzetliydi çünkü çoğu %100 doğal, bahçe ürünleriydi.

Tabii yaklaşık 6 sene önceydi o, hala öyle midir bilemiyorum 8-)
Mesaj tarihi:
Ren said:

şu konuya yarın senden gözlem bekleniyor

bir de ben bi ara gitmeye niyetlenmiştim ve hede hödö göl yöresinde yiyecek sıkıntısı oluyor tedbirli olun gibisinden bir şey okumuştum. sonra gidemedim tabi yalan oldu da bence siz bi burçak bir şey atın çantaya. en azından postpone etsin bişeyleri.

inşallah göl canavarına yem olursunuz.

Aynen göl çevresinde 1 tane marketimsi aynı zamanda yöresel ürünler satan bir yer vardı. Çevrede genelde pansiyon, restaurant vs var. Kendi yemeğinizi kendiniz götürün. Ya da büyük abant otelinde yiyin.
  • Yeni Oluştur...