Anhora Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Yarın arkadaşlarla abanta gezmeye gidiyoruz. Şunu yapmadan, şurayı görmeden, şurada fotoğraf çektirmeden dönme diyeceğiniz yerleri tavsiye ederseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 gölde bol bol yüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Yok mu hiç abanta giden ya. Kimse yazmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 abant neresi yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 dört mevsim diye bir yerde kalmıştım ben ama siz günübirlik gidiyorsunuz galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 abantta bir halt yok ki.. bir gol kiyisinda 2 tane otel.. kamp piknik yeri.gol cevresi yurume parkuru. buyuk abantta sarap filan icin fayton filan var gol turlatan ona binin gol cevresi 2 tur atin sonra boluya donun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Boluda ne yapabiliriz? Var mı güzel yerler? Bi bolçisi mi meşhur bu şehrin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 of..bolu dedigin yer anayol kenarinda kalan orman agac kis sporlari barindiran ufak bir yer..bolu mengen dersem sanirim aciklayici olur..bolbol yiyin iste nerede bulursaniz. maceraya dalin ac 4square i bolu yaz kendin kesfet diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Göl kenarında çamlıkları seyrederek yürümek keyifli, hele bi de kar varsa oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 ben yıllar öncesi gitmiştim yolları çok kötüydü o zamanlar hala öyleyse 4x4 le gidin bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 gölün ortasında ev vardı bak bi duruyomu hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Kahvaltıya yetişirsen Gökdere Restoranda kahvaltı tavsiye ederim. Abant göl yolu 4.km de. Sonra göl kenarı piknik işte. Küçük bi çarşısı var abantın oraya da bakarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 götünüz donar bu mevsimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Sağolun arkadaşlar verdiğiniz tavsiyeler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 şu konuya yarın senden gözlem bekleniyor bir de ben bi ara gitmeye niyetlenmiştim ve hede hödö göl yöresinde yiyecek sıkıntısı oluyor tedbirli olun gibisinden bir şey okumuştum. sonra gidemedim tabi yalan oldu da bence siz bi burçak bir şey atın çantaya. en azından postpone etsin bişeyleri. inşallah göl canavarına yem olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Hayatımda yaptığım en güzel kahvaltılardan birisini Abant'da yapmıştım. Bi oteldi ama adını falan hatırlamıyorum, ahşap evlerden oluşan bi oteldi. Muazzam donatmışlardı masayı ve her şey aşırı lezzetliydi çünkü çoğu %100 doğal, bahçe ürünleriydi. Tabii yaklaşık 6 sene önceydi o, hala öyle midir bilemiyorum 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Ren said: şu konuya yarın senden gözlem bekleniyor bir de ben bi ara gitmeye niyetlenmiştim ve hede hödö göl yöresinde yiyecek sıkıntısı oluyor tedbirli olun gibisinden bir şey okumuştum. sonra gidemedim tabi yalan oldu da bence siz bi burçak bir şey atın çantaya. en azından postpone etsin bişeyleri. inşallah göl canavarına yem olursunuz. Aynen göl çevresinde 1 tane marketimsi aynı zamanda yöresel ürünler satan bir yer vardı. Çevrede genelde pansiyon, restaurant vs var. Kendi yemeğinizi kendiniz götürün. Ya da büyük abant otelinde yiyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 ismail'in Yerine gidin et yiyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar