Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Selamlar, Kampanyası varmış bu ikisinin. Markafoniden bişeyler alınca krispykreme Doughnuts'dam dozen kuponu geliyormuş. O kuponu paylaşmak ya da satmak isteyen olursa(kullanmayacaksa tabii) alabilirim. Tenks
fizban Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 o kadar iyi bir insanim ki, hakaretler etmene ragmen buyuklugu gosterip sana yollayacagim kuponu. email adresini pmden yolla forwardliyim gelen emaili.
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 abi nasil bi kupon bu? 1 tane donut veriyorsa 5 TL falandı en son galiba?
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Fizban gerek yok senden gelen kupona. Daha fazla benimle şansını zorlama. Zeytin dalıysa niyetin böyle uzatılmaz. @topic Sanırım 12li donut için uygun fiyat veriyor tam detayını bilemiyorum. Satmak, vermek isteyen varsa bekliyorum.
Fin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 https://www.markafoni.com/cms/krispykremearalik2014/ burdan satın alacağına git sitesinden al direk bişiler fiyat alt limiti vermemiş galiba
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 La gidin künefe, keşkül falan yiyin kazandibi donut ney lan! Ekşimiş ekmek hamurunu yarım pişiriyorlar iğrenç iğrenç.
fizban Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Uu beybi sansimi zorlamiyim. Beyler birinize belese veriyim, bu adama satin kariniz olsun. O markafoniden daha ucuza getirirsin falan diyen olursa da hakaret ve kufurler edebilirsiniz ondan anliyo zira fsds.
Tori Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 http://cdn.meme.am/instances/250x250/56529760.jpg
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Masakari said: La gidin künefe, keşkül falan yiyin kazandibi donut ney lan! Ekşimiş ekmek hamurunu yarım pişiriyorlar iğrenç iğrenç. cinnamon glazed yenmemiş hiç, belli gerçi burda da yapmıyorlar artık bunu heh
arcane Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 fizban said: Beyler birinize belese veriyim, bu adama satin kariniz olsun. O markafoniden daha ucuza getirirsin falan diyen olursa da hakaret ve kufurler edebilirsiniz ondan anliyo zira fsds. Bana ver, üzerine KrisfyFreme yazıp satayım.
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Aluriel said: Masakari said: La gidin künefe, keşkül falan yiyin kazandibi donut ney lan! Ekşimiş ekmek hamurunu yarım pişiriyorlar iğrenç iğrenç. cinnamon glazed yenmemiş hiç, belli gerçi burda da yapmıyorlar artık bunu heh o glazed ne iğrenç bişey arkadaş şdkasşldkasşlk damak tadınıza sağlık
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 fizban said: Uu beybi sansimi zorlamiyim. Beyler birinize belese veriyim, bu adama satin kariniz olsun. O markafoniden daha ucuza getirirsin falan diyen olursa da hakaret ve kufurler edebilirsiniz ondan anliyo zira fsds. TEŞEKKÜRLER FİZBAN bugun istiyorum hayvan gibi donutları
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Dworgian said: Aluriel said: Masakari said: La gidin künefe, keşkül falan yiyin kazandibi donut ney lan! Ekşimiş ekmek hamurunu yarım pişiriyorlar iğrenç iğrenç. cinnamon glazed yenmemiş hiç, belli gerçi burda da yapmıyorlar artık bunu heh o glazed ne iğrenç bişey arkadaş şdkasşldkasşlk damak tadınıza sağlık sıcak yemedin büyük ihtimalle o yüzden böyle söylüyorsun. bi de cinnamon glazed dedim zaten
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 varsa elinde kupon olan ben de alabilirim, şişmanlığıma katkıda bulunun lütfen.
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 12+12 halkayı ne yapicaz... Bari hediye ettigi 12'yi baska zaman alabilsek. Bir de niye online sadece o da sıkıntı...
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Aluriel said: sıcak yemedin büyük ihtimalle o yüzden böyle söylüyorsun. bi de cinnamon glazed dedim zaten sıcak yemedim. tarçının da hastasıyım aslında. ama "glazed" soğukken çok kötü oluyor ya. sıcak da denemek lazım
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Canım çekti allahsızlar. Gideyim akşam ballı kaymaklı gözleme yiyim bari :( Geldim yine yoksunluklar şehrine.
di Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Krispy Cream'de indirim varmis, kaptim 2 kutu (12+12) getirdim ofise oglen yemege ciktigimda. Benden krali yok. En cok sevilen benim. hehe
di Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 deadwoll said: Canım çekti allahsızlar. Gideyim akşam ballı kaymaklı gözleme yiyim bari :( Geldim yine yoksunluklar şehrine. Sunu da alintilayayim da aklina gelsin, iyide derbeder ol. dsf
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 markafoniden kupon almadan da mı indirim var nasıl? ben hayatımda hiç donut yemedim merak ediyorum asdfsds
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 olm bu mcdonalsd'ın zamanında sattığı donutlar gibi başka hiç bi yerde yiyemedim ya sıcacık böyle çiklatlı tarçınlı falan avrupada bile bulamadım(bu benim mallığımdı biraz gerçi arasım bulurdum adam gibi belki) var mı izmirde daha iyi donut yapan yer dediğiniz gene tarçınlı marçınlı falan
Öne çıkan mesajlar