Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Markafoni-Krispykreme

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar,

Kampanyası varmış bu ikisinin. Markafoniden bişeyler alınca krispykreme Doughnuts'dam dozen kuponu geliyormuş.
O kuponu paylaşmak ya da satmak isteyen olursa(kullanmayacaksa tabii) alabilirim.

Tenks
Mesaj tarihi:
Fizban gerek yok senden gelen kupona. Daha fazla benimle şansını zorlama. Zeytin dalıysa niyetin böyle uzatılmaz.

@topic
Sanırım 12li donut için uygun fiyat veriyor tam detayını bilemiyorum. Satmak, vermek isteyen varsa bekliyorum.
Mesaj tarihi:
Uu beybi sansimi zorlamiyim.

Beyler birinize belese veriyim, bu adama satin kariniz olsun. O markafoniden daha ucuza getirirsin falan diyen olursa da hakaret ve kufurler edebilirsiniz ondan anliyo zira fsds.
Mesaj tarihi:
Masakari said:

La gidin künefe, keşkül falan yiyin kazandibi donut ney lan! Ekşimiş ekmek hamurunu yarım pişiriyorlar iğrenç iğrenç.

cinnamon glazed yenmemiş hiç, belli

gerçi burda da yapmıyorlar artık bunu heh
Mesaj tarihi:
fizban said:
Beyler birinize belese veriyim, bu adama satin kariniz olsun. O markafoniden daha ucuza getirirsin falan diyen olursa da hakaret ve kufurler edebilirsiniz ondan anliyo zira fsds.

Bana ver, üzerine KrisfyFreme yazıp satayım.
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

Masakari said:

La gidin künefe, keşkül falan yiyin kazandibi donut ney lan! Ekşimiş ekmek hamurunu yarım pişiriyorlar iğrenç iğrenç.

o glazed ne iğrenç bişey arkadaş şdkasşldkasşlk

damak tadınıza sağlık
Mesaj tarihi:
fizban said:

Uu beybi sansimi zorlamiyim.

TEŞEKKÜRLER FİZBAN

bugun istiyorum hayvan gibi donutları
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

Aluriel said:

Masakari said:

o glazed ne iğrenç bişey arkadaş şdkasşldkasşlk

damak tadınıza sağlık

sıcak yemedin büyük ihtimalle o yüzden böyle söylüyorsun. bi de cinnamon glazed dedim zaten
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

sıcak yemedin büyük ihtimalle o yüzden böyle söylüyorsun. bi de cinnamon glazed dedim zaten

sıcak yemedim. tarçının da hastasıyım aslında.

ama "glazed" soğukken çok kötü oluyor ya. sıcak da denemek lazım
Mesaj tarihi:
deadwoll said:

Canım çekti allahsızlar. Gideyim akşam ballı kaymaklı gözleme yiyim bari :(

Geldim yine yoksunluklar şehrine.

Sunu da alintilayayim da aklina gelsin, iyide derbeder ol. dsf
Mesaj tarihi:
olm bu mcdonalsd'ın zamanında sattığı donutlar gibi başka hiç bi yerde yiyemedim ya sıcacık böyle çiklatlı tarçınlı falan avrupada bile bulamadım(bu benim mallığımdı biraz gerçi arasım bulurdum adam gibi belki) var mı izmirde daha iyi donut yapan yer dediğiniz gene tarçınlı marçınlı falan
  • Yeni Oluştur...