Anhora Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Word'de Excel'de makro kaydetmekten bahsetmiyorum. Bilgisayardaki önceden yapmam gereken bütün işleri bir kez yapıp sonradan bunu makro/otomasyon olarak kaydedip her gün onu çalıştırmaktan bahsediyorum. Örneğin şöyle bir makro yapabilirim. -Bilgisayarı 12:00'de uyandır. -Parolayı gir. -Clash of Clans'ı aç ve Madenleri Topla. -CCleaner'ı aç ve Temizle. -Torrent'i Aç. gibi. Tabi bu işlemleri önceden ben yapıcam. Yaparken de arkada bu işlemleri makro kaydediyor olacak. Böyle bir program var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Jorman's Uoloop Makroman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Eyvallah sağolasın. Millet skill kasmak için kullanıyormuş bu programları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Bak aklıma geldi şimdi. Bir tane programlama dili vardı. Kendin otomasyon scripti yazıyordun. Neydi onun adı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 sikuli laz programı. dip not:Bankalara şifre neim girerken bi kutucuk çıkar ya her seferinde random bi dizilimle sayıları gösterir.Bununla onun bi manası kalmıyo işte.Program çok büyük ama bunu virüs gibi yapıp sağa sola göndermek güvercin bacağına 1 tb harddisk takıp al bunun digital oceana götür demeye benziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 AutoIT'ydi benim bahsettiğim. En temizi kendim yazıyorum. Çok da basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 seneler önce macro express kullanıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 AutoHotKey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Mal said: seneler önce macro express kullanıyordum Macro Express'i denedim de olmadı ya. Bir iki işlemi yapıyor diğerlerini yapmıyor. Neden anlamadım. AutoIT ile her şeyi yapabiliyorsun. Ama programın oynaklığının azizliğine uğruyoruz. Her seferinde aynı yerde açılmıyor ki lanet programlar. Sürüklüyoruz başka yere taşıyoruz taşıdığımız yerde başlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar