Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şöyle bi yazılım yada eklenti istiyorum

Mal

Öne çıkan mesajlar

abi unutuyo insan torrenti başlatmayı. mesela gittim kahvaltı yaptım 45 dakika. unuttum indirmeyi açmayı. 45 dakika demek 30 mb benim hızımda.

ekran koruyucuya entegre bişeyde olabilir mesela. ekran koruyucu devredeyse indirmeye devam eder. ekran koruyucu devre dışıysa durdurur.
Sosyal ağlarda paylaş

O kıpırdatmalar çok kısa sürede olursa trackera bağlanıncaya kadar geçen sürede heder olursun.Onun yerine pfsense kurup torrent için youtube videoları için http 80, 443 ... falan filan... gibi ayarlar yaparak buna ulaşabiliyosun.Bi arkadaş evine böyle bi düzen kurmuştu.İnternette dolaşırken torrent iniyodu bi yandan.Youtube videosu açınca torrent duruyodu.Tabi bw ayarını güzel yapmış düz internette dolanırkenki download hızına etkimiyo.Oyun oynarken torrenti gene durduruyodu...Biraz uğraştırıyo ama cillop gibi.

Öyle mouse bağımlı değilde servis bağımlı çözmek lazım o olayı.
Sosyal ağlarda paylaş

pulkas said:

O kıpırdatmalar çok kısa sürede olursa trackera bağlanıncaya kadar geçen sürede heder olursun.Onun yerine pfsense kurup torrent için youtube videoları için http 80, 443 ... falan filan... gibi ayarlar yaparak buna ulaşabiliyosun.Bi arkadaş evine böyle bi düzen kurmuştu.İnternette dolaşırken torrent iniyodu bi yandan.Youtube videosu açınca torrent duruyodu.Tabi bw ayarını güzel yapmış düz internette dolanırkenki download hızına etkimiyo.Oyun oynarken torrenti gene durduruyodu...Biraz uğraştırıyo ama cillop gibi.

Öyle mouse bağımlı değilde servis bağımlı çözmek lazım o olayı.

bu güzel bi yöntemmiş bak
Sosyal ağlarda paylaş

pfsense bi idle state tanımlarsın.şu şu şu portlardan şu boyuttan büyük veri gelmiyosa torrent bw sini yardır.Zaten mouse kıpırdıyosa ya oyun oynuyosundur yada internette dolanıyosundur.(Başka olasılıklarda var tabi ama port trigger etcek şeyler bunlar.)Trigger olunca dediğin mantıkta bir sonuç çıkıyo ki bunun verimli çalışan bir halini gözlemledim.Cillop gibi oluyo valla.Ama uğraştırır orası ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

o daha kötü webde dolaşmak için. mesela patideyim. bi başlığı açarken 8080 portundan veri iniyor. 2 saniyeliğine durduracak torrenti. sonra topiği okurken 8080 portunda hareket yok. download devam edecek. 15 saniye topiği okudum sonraki sayfaya geçecem. 8080 portunda hareket var durdurdu gene. böyle dur kalk dur kalk web surf gene yavaşlar.
Sosyal ağlarda paylaş

10 kb/sn'nin neyini neye ayırıyım? ya download yapacak yada yapmayacak işte.

şöyle bişeyler buldum dur bakıyım

http://itzsreekumar.wordpress.com/2011/06/16/program-to-resume-all-your-transmission-torrent-downloads-when-your-computer-is-idle-and-pauses-when-its-active-3/
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

mokoko said:

45 dakka 30 gb mı asfhdashfdahsdfhashasfddfsa

saniyede 200 kb ile indiriyorum ben hala siz nerde yaşıyosunuz

istanbul?

saniyede 2.5mb benim hız

pardon abi bilemedim

(turbo alırsam saniyede 11mb fln oluo da işte o ayda 1 anca)

erenköyde oturuyorum. apartman full + full yaşlı olduğu için yönetici kabul etmiyo superonline hizmeti gelmesini apartmana. 1,5 senedir boşta duruyo apartmanın önüne kadar gelen fiber hattı. ttnet'te saolsun müthiş (!) hizmetiyle max 300 veriyo hız olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...