BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Uygun bir başlık göremedim yeni açayım dedim bende. Uzun süredir fantastik kurgu türündeki romanları takip edemiyorum. Yeni önerebileceğiniz bir seri varsa çok iyi olur. Eskileri okudum hep, en son The Kingkiller Chronicle'ın 2sinide bitirdim. Onun dışında polisiye gerilim de seviyorum, o türde de önerilere açığım. Tişikkirler http://media.tumblr.com/7018b75b64f0ae21168d059e3ddad59b/tumblr_inline_moljf66XOQ1qmg2it.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 wow kitaplarının hepsini okudun mu? Zira; Warcraft: Of Blood and Honor (2001) -> Paperback. Warcraft: Day of the Dragon (2001) -> Paperback. Warcraft: Lord of the Clans (2001) -> Paperback. Warcraft: The Last Guardian (2002) -> Paperback. Warcraft: War of the Ancients The Well of Eternity (2004) -> Paperback. The Demon Soul (2004) -> Paperback. The Sundering (2005) -> Paperback. War of the Ancients Archive (2007) -> Paperback. World of Warcraft: Cycle of Hatred (2006) -> Paperback. Warcraft Archive (2006) -> Paperback. World of Warcraft: The Chronicles of War (2010) -> Paperback. World of Warcraft: Rise of the Horde (2006) -> Paperback. World of Warcraft: Tides of Darkness (2007) -> Paperback. World of Warcraft: Beyond the Dark Portal (2008) -> Paperback. World of Warcraft: Night of the Dragon (2008) -> Paperback. World of Warcraft: Arthas: Rise of the Lich King (2009)-> Paperback & Hardcover. World of Warcraft: Stormrage (2010) -> Paperback & Hardcover. World of Warcraft: The Shattering: Prelude to Cataclysm (2010) -> Paperback & Hardcover. World of Warcraft: Thrall: Twilight of the Aspects (2011) -> Paperback & Hardcover. World of Warcraft: Wolfheart (2012) -> Paperback & Hardcover. World of Warcraft: Jaina Proudmoore: Tides of War (2012) -> Paperback & Hardcover. World of Warcraft: Vol'jin: Shadows of the Horde (2013) -> Paperback & Hardcover.[14] World of Warcraft: Dawn of the Aspects Parts I-V (2013) -> Paperback. World of Warcraft: Paragons (2014) -> Paperback. World of Warcraft: War Crimes (2014) -> Paperback. World of Warcraft: Destination Pandaria (2014) -> Paperback. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 metro 2033 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Son zamanlarin en iyi serisi bu: http://forum.paticik.com/read.php?16,5077933 Onun disinda bu aralar Malazan okumaya basladim ben, o da guzel cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Sadece The Way Of Kings mi Türkçeye çevrildi? Yorumlar baya iyi. Bir de yayın evi Akılçelen Kitaplar diye bir yer. Çeviri ne kadar başarılı acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 GERGE said: Son zamanlarin en iyi serisi bu: http://forum.paticik.com/read.php?16,5077933 Onun disinda bu aralar Malazan okumaya basladim ben, o da guzel cok. Ben bu abinin Elantris'ini aldım ama hiç sarmadıydı. Bu daha sürükleyici ise girişeyim yoksa 10 kitap x 1000 sayfa fln zarar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Cok daha farkli. Elantis ilk kitabi, ilk kitap oldugu da asiri belli. Ustalasmis burada ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Anladım. Zira bu türde 100+ kitap okudum ama ilk biritemediğim ve hiç de istemediğim elantris oldu O zaman sana mail atayım da bana e-book sallayıver zahmet olmazsa? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 okumadıysan dune serisi.yeni başladım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Space opera tarzı bilim kurgu istersen "Leviathan Uyanıyor"u tavsiye ederim. İnsan elinden bırakamıyor. 2 günde yutmuştum kitabı. Ayrıca Syfy dizisini çekeceğini açıkladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 polisiye gerilim için maxime chattam iyi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 https://hyperbeen.files.wordpress.com/2012/05/stormfront.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Ben de artik star wars okuyamadigimi fark ettim. Is gibi, sunu da hitirmek lazim bu eksik kaldi offff. Iyice basic fantasiye dondum, Dragonlance okuyorum. 90larda ilk iki kitabi turkce okumustum, orijinal okuyorum simdi. Pek gusel geldi yumusak yumusak. WOT indirdim ama cesaret edemedim baslamaya. Du bakalim guzel oneriler var burada. GEREGE nin bahsettigi yeni seri de cok cekici geliyor ya du bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 O yeni seri, Stormlight, cidden cok iyi. Okusun tum fantezi okuyuculari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Aslında Gerge, üşenmesen bir fantazi okuma rehberi yapsan bi boş vaktinde. Ne şahane olur. WOT, LOR falan dahil ama. Kindle aldım başlıyorum diyene de rehber olacak şekilde. Veya bu zor gelirse böööyle kapak fotoları ve kısa tanıtımları ile tavsiyeler listesi yapsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 firincinin kizi ile baslayin iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 sostizm said: Aslında Gerge, üşenmesen bir fantazi okuma rehberi yapsan bi boş vaktinde. Ne şahane olur. WOT, LOR falan dahil ama. Kindle aldım başlıyorum diyene de rehber olacak şekilde. Veya bu zor gelirse böööyle kapak fotoları ve kısa tanıtımları ile tavsiyeler listesi yapsan. http://forum.paticik.com/read.php?16,2917340 2012'ye kadar 5 yil guncellenmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 2007de yapmis adam ve evet usenmemis guncellemis. Buyuksun GERGE ustat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 meb in son senelerde cikan herhangi bi mufredat kitabini oneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar