Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şarap içerken babama yakalandım

Mc_Lovin

Öne çıkan mesajlar

Mc_Lovin said:

Dworgian said:

Mc_Lovin said:

olm, zındık, kız kardeşiyle evlenen pers hükümdarlarına denir, yavaş

zındık Ar. zind³®
sf. Tanrı'ya ve ahirete inanmayan (kimse): “Nazarında herkes zındıktı, hırsızdı, yalancıydı.” -Ö. Seyfettin.

zındık
Makas

zındık
1. Ahlaksız, kötü, kavgacı kişi. 2. Sarhoş.

zındık
Güç beğenir kişi.

zındık
Çabuk küsen.

zındık
Hakkı olmadığı halde hak isteyen.

zındık
Kısa boylu.

zındık
Ahlaksız, kötü, iyi eğitilmemiş kimse

ilk çıkış yeri benim dediğim, onları tanımlarken zındık deniyor, diğerleri sonradan ilişkilendirilmiş anlamlar olabilir, yurt gibi mesela

gerçekkökenbudeğilgerçekislambudeğileniyisinibenbilirimuwotm8?
Sosyal ağlarda paylaş

''Ezelde bir avcı bir tuzak kurmuş

Bir av yakalamış ve insan demiş.

Ne yapsak bizlere kabahat bulur,

Halbuki kendinden geliyor her iş''

«Madem kudretli Tanrı yaratmış insanları,

Sonra şu âkıbete mahkûm etmiş ne için?

Eğer iyi olduysa neden kırıp döküyor,

Mükemmel olmadıysa bundaki kusur kimin?...»
Sosyal ağlarda paylaş

Mc_Lovin said:

blackhavvk said:

Mc_Lovin said:

yav said:

bana da damlası haram dediler
çok ters tepti sonra

canın istiyorsa içebilirsin

içmeyin, size bir yararı var ama zararları daha fazla, içmişsen de namaza durmayacaksın ne dediğini bilene kadar, diye yazıyor kur'an'da

içkiliyken namaza yaklaşmayın diyor orada. öyle değil

senin anladığın islam'a kalacak kadar düşmedim daha

islam seninle yücelir nolur kal.
Sosyal ağlarda paylaş

Mc_Lovin said:

odamda evrak dolabının altındaki kapaklı bölümde her daim bir şişe şarap bulundururum, bazı öğlenler antep fıstığı ve şarapla, bazı öğlenlerse peynir ve şarapla geçiştiririm öğle yemeğini, peyniri de evden getiririm sabah, bir yandan da youtube videosu falan seyrederim yerken, yemekhanede saçma sapan geyikleri dinleyeceğime odamda otururum, şarabı da şöyle bardaklarda içerim, yıkayıp kaldırırım sonra

http://img.thrfun.com/img/077/254/coffee_mug_s1.jpg

bugün gene keyifle bilgisayarımın başında oturmuş şarabımı yudumlayıp fıstık yiyordum, babam DAN! diye girdi odama. kapımı hiçbir zaman çalmaz zaten. elinde tabletiyle geldi, bir şey varmış bana soracağı, ben de dikkat çekmesin diye kahve bardağını saklamadım aceleyle, masanın üzerinde duruyor. sordu soracağını, sonra bardağı gördü, eline aldı kokladı, bana "içki mi içiyorsun iş saatinde" dedi, evet, dedim, yaklaşık yarım saat azarlayıp akıl verdikten sonra gitti. o bana laf sayarken ben de arada "öğle vaktinin benim saatim olduğunu, istediğimi yiyip içebileceğimi, kimseyi rahatsız etmediğimi, asla sarhoş olacak kadar içmediğimi söyledim. ne maaşımı onun ödediğini bıraktı ne bir şey. başkası olsa kovarım, dedi.

canım çok sıkkın. haklı gibi de ama öğle saati benim saatim değil mi yani?

baban 100de 1 milyon haklı baban olarak.

patronun olarak ise 100de 1 trilyon haklı.
İşyerinde içkimi içilir yav? ne öğle saati? ne yemek arası?
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada excel den access e, oradan sql servera, derken oradan da business objects e dogru ilerleyene kadar emeklilik gelecek gibi bu gidişle :P

o kadar iş excel ustunde dogal olarak 10 saat suruyordur 1 saatte bitecekken. paket yazılım falan da bir işinize yaramaz. verin bir 50-60 bin TL adam gibi bir custom yazılım yaptırın bir yerlere. harcanan iş gücünü 2 senede çıkartır.

not: evet yazılım firmam var.
not2: hayır satış yapmaya çalışmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

Dworgian said:

abi bunlar fact mi yoksa kaynak netice mi?

yok harbiden eski islam alimlerinin eserlerinde var ..ihtiyaca binaalen cikmis sonradan sekillenmis seyler bunlar..

kuran da var vardir ole birbiri ile celisen ifadeler filan..zaman zaman gelmis olmanin verdigi guzellik..

de tabi bunlar isin insani yonleri su anda dini kendi amaclari icin kullananlarin asla kabul etmeyecegi seyler bunlar..dusunsene ya hilafet diye birsey var..neredeyse tam acilimi dini kendi amaclari icin kullanma ya donusen..hala kendini halife ilan etmeye calisanlar var..

rabbim de istemezdi oldurun diyebilen insanlar bunlar..

örtünmek adem ve havva'dan beri var
Sosyal ağlarda paylaş

Namessar said:

bu arada excel den access e, oradan sql servera, derken oradan da business objects e dogru ilerleyene kadar emeklilik gelecek gibi bu gidişle :P

o kadar iş excel ustunde dogal olarak 10 saat suruyordur 1 saatte bitecekken. paket yazılım falan da bir işinize yaramaz. verin bir 50-60 bin TL adam gibi bir custom yazılım yaptırın bir yerlere. harcanan iş gücünü 2 senede çıkartır.

not: evet yazılım firmam var.
not2: hayır satış yapmaya çalışmıyorum.

not 3: yemedim B)-
not 4: güzel taktik ama. :)-D
Sosyal ağlarda paylaş

excel in gereksiz işi uzattıgı konusunda samimiyim bu arada. cogu kobi excel üstünde iş takip eder, baglantıları goremez. duplike kayıt atar durur. raporlama bas agrıtır. bir şey sorarsın finansal harcamalarla ilgili bir çalışalım gelelim derler 3 gün önüne gelmez.

bos vaktin oluyorsa aksamları sql tabanlı bir şeyler yapmaya çalışmak baya bir sorununu cozer. hem baya da bir şeyler katar. web tabanlı bir şeyler yaparsan her yerden de erisebilirsin. ugrasamam ogrenemem dersen ilkel olmasına karşın küçük kobilerin can dostu Access de bile işlerini baya hızlandırabilirsin. hem tabloları dogru baglarsan birbirinden kopup 10 larca excel in olmaz. tek tusla otomatik raporlama bile yaparsın.

biraz cık Visual Basic ogrenmen gerekebilir ama ciddi bir seviyede degil. illa para vermen gerekmiyor bir yerlere.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arac kullanip -Ya ogle yemeginde iki kadeh yuvarliom, rahatlatio bea. Demek gibi bisey.
Hemen git babandan ozur dile. -Gecen bir film iledim cok etkilendim. Icimde gizli gay'lik var diye korkuyorum de. O yuzden sinirlerim gelirdi ictim de.
Hatta abartip isyerinde sevmedgin biri varsa adini ver -ben bundan hoslaniom baba de.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...