Mr_Magget Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 ya bu yaratıklardan çıkan topazeler nasıl kılıç ve shieldlere sürülüyo[hline] Icq=349844412 [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Önce biraz ısıtıp eritiyosun sonrada sürüyosun. Ehem, işte silahta slot varsa gem için sürekle bırak silahın üstüne:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Lol hoca sen değilmiydin 82 level hilesiz karakterim var diyen ? Neyse , işte slotlu eşyaların üstüne bırakınca takılmış oluyor bir dahada çıkartamıyorsun[hline]Chemical, 01 June 2003 23:09 tarihinde demiş ki: Bu arada karpuz ağaçda yetişmiyomuydu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 baba hilesiz kastım biliyodum ama unuttum herşeyi son zamanlarda kafayı uo ya taktım inanırmısın counter a internetten nasıl girilir onu bile unuttum[hline] Icq=349844412 [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 oha adam topazın nası takıldığını unutmuş yuh!:)[hline]no one can be told what the matrix is....you have to see it for yourself.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 kardeş o topaz deil diamond yalnış söledim[hline] Icq=349844412 [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 farketmez bütün Gemler aynı şekilde kullanılıyo[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 topazlarınız değerlendirilir müracat : dark-dr :P[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 hehehe[hline] Icq=349844412 [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurefin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 yaw socketed silahlara sockuluyo işte alıp mousuna sockucan tıklaıp socketed alete :-)[hline]feel nature's wrath... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 lvl82 olacak kadar oynayıp (3-5 günde olacak iş değil birileri cow level'a sokup uçurmuyorsa) nasıl gem takıldığını unutmak da ilginç, o kadar oynarsa insan rüyasında duriel bile görür.. :-p[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StarAdam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Gerçekten yani nasul unutulur o.Ben 1 yıldır oynamıyorum ama silahların özelliklerinden,kaç zarar verdiğine,yaratıkların özelliklerine kadar her şeyi hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choosen_DArk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Star buyutmene gerek yok bu konu yıllandı artık[hline]Tum Yardımlarınız İçin Tek Tek Teşekkür Ederim SAğolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar