Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beyler Acil Yardım Diablo için

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Önce biraz ısıtıp eritiyosun sonrada sürüyosun.

Ehem, işte silahta slot varsa gem için sürekle bırak silahın üstüne:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
Lol hoca sen değilmiydin 82 level hilesiz karakterim var diyen ?

Neyse , işte slotlu eşyaların üstüne bırakınca takılmış oluyor bir dahada çıkartamıyorsun[hline]Chemical, 01 June 2003 23:09 tarihinde demiş ki:
Bu arada karpuz ağaçda yetişmiyomuydu ya
Mesaj tarihi:
topazlarınız değerlendirilir
müracat : dark-dr

:P[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.
Mesaj tarihi:
lvl82 olacak kadar oynayıp (3-5 günde olacak iş değil birileri cow level'a sokup uçurmuyorsa) nasıl gem takıldığını unutmak da ilginç, o kadar oynarsa insan rüyasında duriel bile görür.. :-p[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki:
yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Mesaj tarihi:
Gerçekten yani nasul unutulur o.Ben 1 yıldır oynamıyorum ama silahların özelliklerinden,kaç zarar verdiğine,yaratıkların özelliklerine kadar her şeyi hatırlıyorum.
  • Yeni Oluştur...