Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Faizsiz 3 aylik kredi cekmenin ne gibi avantaji olabilir


vulga

Öne çıkan mesajlar

kredi cekmeden yani ek masraf (dosya masrafi, faiz vs) odemeden, kredi kartinin limitini 3 aylik taksitle cash e cevirebilmenin ne gibi avantajlari olur? bu konuda fikrim yok ama birileri surekli bunu yapiyor ne elde ediyorlar? ellerine sicak faizsiz para geciyor tamam da baska birseyler falan yapip kara geciliyor mudur?


edit2: anlatim bozuklugu olmus. kredi kartinda atiyorum 2500 tl limitiniz var. o para bir sekilde donup dolasip elinize geciyor. hic bir faiz odemeden 3 ay taksitle geri oduyorsunuz yani 3 taksitle urun almissiniz da her ay taksidini oduyormussunuz gibi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

seagle, internetten mucevher alip gidip kuyumcuya bozduruyoruz. internet sitesinde kuponlar oluyor bu kuponlar sayesinde saticinin koydugu kar sanki yokmuscasina fiyata aliyoruz.

ama bu kuponlar random uyelere dagitildigindan bu uyelerden parayla kuponlari aliyoruz. mahoolmez in taklaci diye bahsettigi rolu (anladigim kadariyla) bu kupon sahipleri ustleniyor yani. 2500 lira cash icin tek ekstra masraf bu kuponlara 50 lira oluyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o parayı kısa sürede değerlendirip 50 tl den fazla kara geçebiliyorsan para kazanıyorsun işte. döviz al sat yapar, bir mal alıp satar vs. anlayamadığın nokta nedir tam olarak?

bir ara kredi kartı ile altın almak yasaklancak mıydı neydi öyle bir şey vardı sanki? taksitle kredi kartından altın alıp kısa vadeli borçlarını kapıyordu millet ve bunu sürekli devam ettiriyorlardı. tabii faizden vs. borç total de artıyordu ama çok uzun süre icralık olmadan devam ettirebiliyorlardı.

borçlularsa o tip bir şekilde devam ettiriyorlardır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...