Killer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oceanhouse_media.bookangelnumbers101_app&hl=tr bi iş aldık da pricingi belirleyemedm tam. kaçırmak da istemyiorum local'de portfolyo gösterebilmek için. bakıyorum en basit app bile 1k dolar diyo. o kadar fiyat çeksem gg direk yalandan bi hesap yaptım da 250-300 euro arası bişey sölicem gibi. tasarımı onun hallettiğini dşüünrsek. var mı freelancer developer?
pulkas Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Killer said: ? Programlamaya açsana bunu.Direk oranın mevzusu bu. Mobile açılacak topic donanıma, progralamayı da buraya açalım, garbage, vizyon falan... Forumun en çok girilen sayfalarından biri diye önüne gelen buraya post atsa garbagedan farkı kalır mı? 10. Üyeler, konuları nereye açtığına dikkat etmeli ve uygun bölümü tespit edip oraya açmaya özen göstermelidir. Konu başlıkları tamamen büyük harflerden oluşmamalıdır. Sadece ilk harf ve özel adlar içeriyor ise onları büyük harflerle yazmalarına izin verilmektedir. Konu başlıkları içerik ile alakalı olmalı, ünlem cümleleri veya tamamen alakasız içerikte olmamalıdır. Aynı konu daha önce açılmış olabileceğinden öncelikle arama yapılarak göz atılmalı, açılmadığına emin olunduğunda uygun bölüme konu açılmalıdır. Konu başlıklarında anlamsız karakterler olmamalı, arama yapıldığında kolaylıkla bulunabilecek başlıklar seçilmelidir.
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 yani su app fikir ve yetenek olarak 5 para etmez icerik hazir olsa fiverr'da 5 dolara yaptirirsin iste icerigi olusturmasi kac saat surecekse saatlik labor ucreti belirleyip ona gore bir fiyat cekilir atiyorum 40 saatte bitecek saati 15 dolardan 600 dolar gibi
barbu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 fiyatlandırma konusunda birçok şey etki eder. mesela fatura kesebiliyor musun? fatura kesebilmek direk + bilmemkaç sokmak demek. kaç saatte yapacaksın. saatlik ücretin nedir. senden daha iyi ve ucuza yapan var mı vs vs. müşteri kaçmasın mantığın varsa zaten kar, zarar düşünmeden vereceksin işi alacağın fiyatı.
Voys Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 pulkas said: Killer said: ? Programlamaya açsana bunu.Direk oranın mevzusu bu. Mobile açılacak topic donanıma, progralamayı da buraya açalım, garbage, vizyon falan... Forumun en çok girilen sayfalarından biri diye önüne gelen buraya post atsa garbagedan farkı kalır mı? 10. Üyeler, konuları nereye açtığına dikkat etmeli ve uygun bölümü tespit edip oraya açmaya özen göstermelidir. Konu başlıkları tamamen büyük harflerden oluşmamalıdır. Sadece ilk harf ve özel adlar içeriyor ise onları büyük harflerle yazmalarına izin verilmektedir. Konu başlıkları içerik ile alakalı olmalı, ünlem cümleleri veya tamamen alakasız içerikte olmamalıdır. Aynı konu daha önce açılmış olabileceğinden öncelikle arama yapılarak göz atılmalı, açılmadığına emin olunduğunda uygun bölüme konu açılmalıdır. Konu başlıklarında anlamsız karakterler olmamalı, arama yapıldığında kolaylıkla bulunabilecek başlıklar seçilmelidir. bi bitmediniz arkadaş, sana ne? adam açmış modlar ilgilenir. forumda kız da yok kime artisliğiniz anlamıyorumki.
pulkas Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Adam açmış problem orada zaten. Adminlerinde işi gücü var görüldüğü kadarıyla ki ilgilenmiyolar forumla.Normalde yeri değil diyip kilitlemeleri lazımdı.Daha önce zilyon kere yaptıkları gibi. Senin gibi forumun eski üyeleri gelip bir de tasdiklercesine konunun altına yorum yapınca herkese istediği yerde konu açma hakkını pasif bir şekilde vermiş oluyosunuz.Ben rahatsız oluyorum. Forum kuralları 10. maddede yazmış adam konuyu ilgili yere aç diye.Mobile açılması gereken konu üzerinde 12 saatin üzerinde zaman geçti konu üstüne cevap yağıyo maşallah.Programlamaya açılsa asıl kitlesine ulaşacak bir konu açılmış donanıma, aynı şekilde yağdır cevapları.
Killer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 sanki pati pete açtık ya sdkfg beyler bintane etken olduğunu bilyiorum siz kaça yaparsınız onu söyleyin. freelancer olarak
Seele Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 senin bir saatlik ücretin kaca? app'i kac saatte yaparsin? carp bunlari iste + buffer time ekliyeceksin + müsterinin sonraki istekleri + hata ayiklama. = fiyat.
Somon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 hata ayıklama parasınıda mı istiyosunuz siz, düzgün yapamayıp programı sonra düzeltmek için para mı alıyonuz? AYIP.
Killer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 SenariouS said: 500 eurodan asagiya alma derim 250-400 dedim zaten SenariouS /threadi çekti
elesso Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Üstüne çakabileceğin hazır projen varsa 250 Euro de geç...
df Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 çoğu zaman basit diye düşündüğün şeyde 1-2 mallık çıkıyo uğraştırıyo. o yüzden çok düşük fiyat vermek iyi değil. uğraştırırsa sövüyosunuz sonra. tl olarak konuşursam en basite 1500 diyorum ben zorlaştıkça ucu açık. 500eur iyi o noktada app basit gibi duruyo.
Killer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 ya birz baktım internette falan 1k dolardan başlıyo en ufak şeyler http://www.kinvey.com/app-cost-estimator şurdan falan uçuk şeylr çıkartıyo adam. burdan ne düşük maliyetle 400 dolar çıkarttım
Killer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 DoruK said: yani su app fikir ve yetenek olarak 5 para etmez icerik hazir olsa fiverr'da 5 dolara yaptirirsin iste icerigi olusturmasi kac saat surecekse saatlik labor ucreti belirleyip ona gore bir fiyat cekilir atiyorum 40 saatte bitecek saati 15 dolardan 600 dolar gibi SenariouS said: 500 eurodan asagiya alma derim elesso said: Üstüne çakabileceğin hazır projen varsa 250 Euro de geç... df said: çoğu zaman basit diye düşündüğün şeyde 1-2 mallık çıkıyo uğraştırıyo. o yüzden çok düşük fiyat vermek iyi değil. uğraştırırsa sövüyosunuz sonra. tl olarak konuşursam en basite 1500 diyorum ben zorlaştıkça ucu açık. 500eur iyi o noktada app basit gibi duruyo. eyv beyler 250-400 arası dedm zaten gönlüm rahatladı sdf. vermese de vermesin yani np. şuan estonyadayım ben. markete ufaktan girelim die bi iki ufak iş yapalım dedim de işte en ufağına bu kadar çektik gerisini onlar düşünsün sdf
Seele Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 isa askina extra is cikarsa bana pasla. aciz.
2 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 aaz fiyat çekmişsin o fiyatlar elinde hazır template i bulunan şeyler için...
Killer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 @seele edit: atarlanmıştım da açız demek istemişin aciz yerine dsdf çok dert değil @2 yaparzı nolcak. hani seride iş yapıyo olsak şuan neyse zaten giriş yapmamız lazım markete. ortalamanın altı fiyat iyi oyüzden
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 O değil de bu app ne işe yarar anlamadım ben. Angel number nedir ya ilk defa duydum, gördüm. Falcılık, numeroloji benzeri bir şey mi bu ? İlk bakışta ona benzettim.
barbu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 bu arada hakkaten. app'de hiç birşey yok lan. paso menu filan var değil mi? şu numara gelirse, bunu göster filan gibi bir app? 10 dolara yaparım sdfs.
Killer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 10 dolara bana öyle app yapcaksan ben sana verim sipairşi 10 tane şimdiden =)
Öne çıkan mesajlar