roket adam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Intel'in yeni NUC diye bi bilgisayar serisi var, HTPC formunda üretilen ufak bilgisayarlar. Üzerine RAM ve HDD taktıktan sonra çalıştırıp Windows falan kurabiliyorsun, ya da Ubuntu, XMBC falan. Sana kalmış. Aranızda HTPC arayanlar var ise çok güzel bir kasa, kendi üzerinde infrared alıcısı falan da var, kumanda vs. takarsınız. Wifi, Bluetooth 4.0, IR, HDMI, USB, Gigabit Ethernet var. Özellikle meraklısına, hayatında windoz kurmamış, tornavida almamış heriflere göre olmadığını belirtmem lazım. Takas yalnızca Apple TV ile olur. Apple TV ile tam teşekküllü bilgisayarı takaslamış olursunuz yani. Aha bu da linki: http://www.intel.com/content/www/us/en/nuc/nuc-board-dn2820fykh.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 sen niye kurmadın bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Ha niye satıyorsun derseniz hediye geldi zaten, ağımda tek bir windows pc bile yok, uğraşmak da istemiyorum. Eskiden olsa deli gibi kastırırdım torrent server falan yapardım da hakikaten vaktim yok. Bi apple tv olsun wifi üzerinden ekran stream edeyim bana yeter. O yüzden mümkünse Apple TV ile takas etmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Roketciğim düşündüğün fiyatı bi özel mesaj atar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 elektrik tüketimi ne bunun? 7/24 açık bırakınca kaç lira gömçürecek bizim faturaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Kutu dolu falan. Fiyat ne düşünüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Arkadaşlar fiyat olarak Apple TV düşünüyorum. Bana Apple TV alın veya bulun. İkinci el de olabilir, fark etmez. Apple TV getiren malı alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Hayatimda hic bir zaman "Intel® NUC Kit DN2820FYKH" hediye almak aklina gelen arkadasim olmayacagini bilmek cok uzucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 işlemcisi neye tejkabül ediyor hesap makinası mı çalıştırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 mario oynatıyor ve full hd video izletiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 amazonda cok ilginç yorumlar var abi. yok ram seçiyo yok açık kalamıyo kapanıyo falan diye. nedir o geyik bi bakalım, yoksa para değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 apple tv kimse vermez, 2nd gen'i $200 ustu... bir tane var arkadasta yatiyo oylesine yani, amazondan getirtir ilgisi olan boyle bir seyi veya mudali androaid (aliexpress.com) nakite okut bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Goering, gerçekten konu hakkında hiç bir fikrin olmadığı belli. 1) İkinci nesil istediğimi nereden çıkardın? JB edilmesi ya da edilmemesi umrumda değil, AirPlay Mirroring yapmak için alıyorum Apple TV'yi, en yenisi de gayet işimi görür, ve Apple Store'da 99 USD. 2) Alibaba'da satılan Android stick'ler ile tam teşekküllü bir bilgisayar olan şu cihazın da aynı olduğunu iddia etmek daha ayrı bi konu. Buna yorum yapmaya zaten gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Up Pu Up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 4 GB'lık RAM taktım üzerine. Apple TV + 100 TL oldu fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 abi madem satıcan, niye ram takıp fiyat arttırıosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 RAM'ini bulmak zor çünkü biraz. Caydırabilir. Bi de çalışıyo mu diye denemem lazımdı. Kıl alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Calistirabildigine göre sen msata ssd de takmışsın cihaza. Topluca kaç istiyorsun onu yaz bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 bunu satiyon mu hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 "roket adam" said: ...AirPlay Mirroring yapmak için alıyorum... XBMC'nin son sürümlerinin (artık adı KODI) Airplay mirroring yapabileceğini... BİLİYOR MUYDUNUZ? Ben biliyorum evde kullanıyorum eheh sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 selamlar, yok satmıyorum artık kullanıyorum. XMBC'deki airplay mirroring olayı doğruysa çok daha fazla kullanıcam bu ara :9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 içine hdd sğıyor muydu bunun baya ufakmış pratikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 http://kodi.wiki/view/AirPlay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar