Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laptop alıcam (Acil)

calimero

Öne çıkan mesajlar

Selam

Acil bir laptop ihtiyacı doğdu. Var mıdır aranızda araştıran şu laptop kampanyalı, şu laptop f/p olarak çogzel falan diyecek. Güzel bi fiyatla ikinci el satmak isteyen falan varsa da düşünebilirim.

Fiyat olarak da 1500 falan olabilir ama daha da çıkabilirim çok güzel bi makine olursa.

Şimdiden teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

abi oyun oynayabilsem fena olmaz da yani illa monster tarzı bişi istemiyorum. Bi defa mobil olacak yani monster yerine sırtımda kasa taşırım daha iyi. Oyunları orta düzey çalıştırsa yeter, pili uzun gitse süper olur falan. Performans olarak da almışken bir süre idare edicek bişi olsa iyi olur diyorum, yoksa aman aman performanslı işler için kullanılmayacak. En yüksek performans ihtiyacı oyun için olur, onda da çalıştırsa yeter diyorum, yüksek ayarda oyun oynamak gibi bi fantezim yok.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.hepsiburada.com/liste/dell-inspiron-3542-intel-core-i5-4210u-17ghz-27ghz-4gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar-b21w45c/productDetails.aspx?productId=bd601205&categoryId=98

http://www.hepsiburada.com/liste/lenovo-g5070-intel-core-i5-4210u-17ghz-27ghz-4gb-500gb-8gb-sshd-156-tasinabilir-bilgisayar-59-424325/productDetails.aspx?productId=bd601169&categoryId=98

bu ikisinden birini al geç, csgo, lol, dota2 vs. oynarsın çok rahat rahat.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi taşınabilir bilgisayar donanım teknolojisi geri mi gitti naptı zamanında baya oyun falan oynanıyodu laptopta (tamam bir alex değil, bir masaüstü değil elbette) cs:go, dota, lol demişsiniz onu ben parmağımda cd (?) çevirip falan da oynarım sanırım :)

Orta ayarlarda da olsa güncel oyunları çalıştırmak için illa Monster mi lazım? Hayır bu şekildeyse oyun moyun oynanmayacaksa ben elimde dandik laptoplar var onlardan birini alayım onlarla idare edeyim zaten oyun dışında yapacağım işlem yazı yazmak internete girmek.

Dipnot: Artan doların allah belasını versin :)
Sosyal ağlarda paylaş

ZaugnaKhaldun said:

a-) Lenovo'nun Türkiye'deki garanti / teknik servis hizmeti nasıl
b-) Garantiyi bir kenara bırakacak olursanız Lenovo mu Dell mi dersiniz?

Ikisi de iyi aslinda, ikisini de kullandim uzun sureler. Ama disayn ve f/p olarak genelde lenovo daha onde oluyor. Dell ile bi sorunum yok ama lenovo secerdim ben
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Casper i5 harici ekran kartlı modellere bir ssd ile iyi performans alabilirsin. Şirkete barter reklam karşılığı 10 tane aldık 4k serisi i5lerden. Hiç fena değiller. Her yola geliyor ssd ile.

ben casper ısınınca tuşlar çıktı yerinden ama soğuduğunda geri girmedi fln diye bişeyler okumuştum, o gündne beri casper denince ürperiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...