calimero Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Selam Acil bir laptop ihtiyacı doğdu. Var mıdır aranızda araştıran şu laptop kampanyalı, şu laptop f/p olarak çogzel falan diyecek. Güzel bi fiyatla ikinci el satmak isteyen falan varsa da düşünebilirim. Fiyat olarak da 1500 falan olabilir ama daha da çıkabilirim çok güzel bi makine olursa. Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 monster al, 2400 den başlıyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 abi oyun oynayabilsem fena olmaz da yani illa monster tarzı bişi istemiyorum. Bi defa mobil olacak yani monster yerine sırtımda kasa taşırım daha iyi. Oyunları orta düzey çalıştırsa yeter, pili uzun gitse süper olur falan. Performans olarak da almışken bir süre idare edicek bişi olsa iyi olur diyorum, yoksa aman aman performanslı işler için kullanılmayacak. En yüksek performans ihtiyacı oyun için olur, onda da çalıştırsa yeter diyorum, yüksek ayarda oyun oynamak gibi bi fantezim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 1800-2000 e bile alsan mario oynarsın ancak 1800 e samsung un bir modelini almıştım, cs:go bile oynatmıyordu.iade ettim, 17inç monster aldım.samsung'la aynı ağırlık ve incelikte nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 http://www.hepsiburada.com/liste/dell-inspiron-3542-intel-core-i5-4210u-17ghz-27ghz-4gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar-b21w45c/productDetails.aspx?productId=bd601205&categoryId=98 http://www.hepsiburada.com/liste/lenovo-g5070-intel-core-i5-4210u-17ghz-27ghz-4gb-500gb-8gb-sshd-156-tasinabilir-bilgisayar-59-424325/productDetails.aspx?productId=bd601169&categoryId=98 bu ikisinden birini al geç, csgo, lol, dota2 vs. oynarsın çok rahat rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Abi taşınabilir bilgisayar donanım teknolojisi geri mi gitti naptı zamanında baya oyun falan oynanıyodu laptopta (tamam bir alex değil, bir masaüstü değil elbette) cs:go, dota, lol demişsiniz onu ben parmağımda cd (?) çevirip falan da oynarım sanırım :) Orta ayarlarda da olsa güncel oyunları çalıştırmak için illa Monster mi lazım? Hayır bu şekildeyse oyun moyun oynanmayacaksa ben elimde dandik laptoplar var onlardan birini alayım onlarla idare edeyim zaten oyun dışında yapacağım işlem yazı yazmak internete girmek. Dipnot: Artan doların allah belasını versin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 http://www.hepsiburada.com/liste/monster-p570wm-ws04-intel-xeon-e5-2687w-31ghz-38ghz-32gb-3tb-ssd-173-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd600999&categoryId=98 şu var uygun olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 tatar, ben de tatarım, aybediyosun -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 şu işine yarayabilir http://www.vatanbilgisayar.com/asus-k555ln-core-i5-4210u-17ghz-8gb-ram-1tb-hdd-2gb-156w8-notebook.html#ozellikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 1500 tl civarı güzel lenovo lar bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 iyi anlamda mı kötü anlamda mı söyledin? Bakıyodum çünkü lenovolara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 a-) Lenovo'nun Türkiye'deki garanti / teknik servis hizmeti nasıl b-) Garantiyi bir kenara bırakacak olursanız Lenovo mu Dell mi dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 bana da lazım ama harbici tasınabilir olcak soyle max 2kg var mi öneriler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Casper i5 harici ekran kartlı modellere bir ssd ile iyi performans alabilirsin. Şirkete barter reklam karşılığı 10 tane aldık 4k serisi i5lerden. Hiç fena değiller. Her yola geliyor ssd ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 ZaugnaKhaldun said: a-) Lenovo'nun Türkiye'deki garanti / teknik servis hizmeti nasıl b-) Garantiyi bir kenara bırakacak olursanız Lenovo mu Dell mi dersiniz? Ikisi de iyi aslinda, ikisini de kullandim uzun sureler. Ama disayn ve f/p olarak genelde lenovo daha onde oluyor. Dell ile bi sorunum yok ama lenovo secerdim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 paticik gibi bir forumda casper önerilmemeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Casper denmis ssd denmis Her yol var denmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 laptop konusunda grundig deneyesim var ama çok korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Ben şirket içinde kullandığım ve denediğim için söylüyorum. İşkembeden sallamak kolay tabi size :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 benjani said: paticik gibi bir forumda casper önerilmemeli boyle bir forumda bende yasamak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 teknik servis meletebilir, şans işi biraz da fakat fiyat/konfigürasyon daha iyisiyle gelin bakalım ne önereceksiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 benjani said: paticik gibi bir forumda casper önerilmemeli şunu kim yaptıysa tiz uçurulması gerekli forumdan.. tam bir rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 vaperon said: Casper i5 harici ekran kartlı modellere bir ssd ile iyi performans alabilirsin. Şirkete barter reklam karşılığı 10 tane aldık 4k serisi i5lerden. Hiç fena değiller. Her yola geliyor ssd ile. ben casper ısınınca tuşlar çıktı yerinden ama soğuduğunda geri girmedi fln diye bişeyler okumuştum, o gündne beri casper denince ürperiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 abi o gerizekalılardan olmayın ne olur: yükteki makina 80 derece oldu diye mala bağlayan ergen aynı yükte ısınmayacak notebook var mı piyasada lütfen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 ısınmak başka bişey, ısınınca genleşen tuşların yerinden çıkıp klavyenin yamulması başka bir şey karşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar