Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 En iyilerden birisi olarak duruyor reviewlerde. Yeni generationuda cikmis, kalite falan guzel red olanin seside hos usb de var sadece headphone yok onuda kablo ile hallediyorum gorunuyor. Birde strafe olani cikmis o da ayni gorunuyor ama plastik base, k70 aluminyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Corsair STRAFE RGB LED - Cherry MX Brown - Layout US aldim kurtuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 rgb almasaydin keske, bi de k70'in kasasi muhtesem, acil durum aninda kafa da kirabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Cocuklar icin aldim rgb yi sirf:) Basinca piril piril .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 parasi olana farketmiyo tabi =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Fark yoktu pek aldigim yerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 strafe geldi, hosmus, kalite falan cok iyi normal olarak, kusur bulacaksam eger tuslara alismak zaman alacak. yuksekler onceki klavyeme gore, yillardir laptop vb klavye tiplerini kullandigim icin garipsedim. bundan once TT challenger ultimate vardi. birde $%^ vs isaretleri altta duruyor. brown asecimiyle dogru is yapmisim, ses ve tusa basim olaylari guzelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Strafe RGB'de yeni silent switch'ler var, ondan sessiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 hayir degil, bu normal brown. o silent olan http://www.corsair.com/en/strafe-rgb-mechanical-gaming-keyboard-cherry-mx-silent bu.. sesden kastim cok tatli sesi anlamindaydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Bir tek kırmızılar mı silent, meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xj9 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Abi mekanikte razera logiteche para kaptırmayın ya. Das keyboardı bas geç. Tasarımı çok sade dersen k70 k95 hmmpfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Razer pişmanlıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 DasKeyboard fabrika değiştirdikten sonra baya düştü üretim kalitesi. Logitech'in yeni switch'lerini de yabancı değil Omron yapıyor, eski klavyeleri zaten Cherry. Uluslararası garanti de veriyor Logitech. Cherry'ler iyi güzel de arada farklı switch'leri de tecrübe etmek lazm. Topre, Matias, Romer-G, Unicomp'un Buckling Spring'ler falan gayet güzel opsiyonlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Xj9 said: Abi mekanikte razera logiteche para kaptırmayın ya. Das keyboardı bas geç. Tasarımı çok sade dersen k70 k95 hmmpfs. iyi de 49 dolardı aldım geçtim niye almayayım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 49 dolara blackwidow mu aldın O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 yok logitech g710 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burcay26 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 alma onları. logitech tuşkar çıkıyor kopuyor bi sure sonra ömrü maks 1 bucuk sene benim gibi biri için. razer kullanmadım ama o paraya cok daha mukemmel urunler bulursun. Mümkünse az ses olanlarından al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 burcay26 said: alma onları. logitech tuşkar çıkıyor kopuyor bi sure sonra ömrü maks 1 bucuk sene benim gibi biri için. razer kullanmadım ama o paraya cok daha mukemmel urunler bulursun. Mümkünse az ses olanlarından al. logitech turkiyeden bedava yedek tus takimi aldim bi kosede duruyo kirilirsa diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar