Killer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 web sitesi logo app yapan firmaların genel adını bilen var mı? türkçesi kurumsal kimlik diye biliyorum. company id solutions diye de geçiyo sanırım. it solutions çok genel oluyo dimi? her türlü it derdini çözen firma bi araştırmam var da keywordleri tutturamadım sdfk
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 http://en.wikipedia.org/wiki/Corporate_identity
Killer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 şuna cevap yok mu beyler yok galiba ben bulamadım bu işleri genelleyen. brand managementin tanımında marketing falan da var mesala
Killer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 koskoca patide yok mu la buna cevap vay mnski
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Web sitesi, logo, application bunlar hep birbirinden farklı third party ajanslara yaptırılabilir yani. Genel adı AJANS fsd
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Dediklerin de genelde it solutions adı altında geçmez, it solutions biraz daha taşşaklı işleri kapsar genelde.
Killer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Xaenin said: Web sitesi, logo, application bunlar hep birbirinden farklı third party ajanslara yaptırılabilir yani. Genel adı AJANS fsd ha onu diyorum işte. belli bi kapsayan ad yok sanırım ajans sdaece
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Tec solutions işte, holding/şirket bünyesindeysede labs. Daha ne olacak ki?
kermit Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 benim ekibim var logo web sitesi app ne istersen yapariz. ajanslar 5 diyosa ben 10 alirim
Killer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Dragonfire said: Tec solutions işte, holding/şirket bünyesindeysede labs. Daha ne olacak ki? tech solutions daha genel bi kavram değil mi? oturup muhasabe programı yazmıyoruz misal
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 kuzenim yapıyor kurumsal kimlik işlerini ama app olayını bilemeyeceğim baya iyi bir ajansta şuan arada freelance iş de yapıyor daha detaylı bilgi verirsen sorarım.
Ren Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 spesifik olarak ne iş olsa yaparız abi solutions belki mobile marketting üzerinden de yürünebilir
Killer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 7thBreath said: kuzenim yapıyor kurumsal kimlik işlerini ama app olayını bilemeyeceğim baya iyi bir ajansta şuan arada freelance iş de yapıyor daha detaylı bilgi verirsen sorarım. ya sipastik gbi yazmış olabilirim yine ilk postu tekrar yazayım şimdi firmalara kartvizit, logo, site, app yapan şirketlere bildiğim kadarıyla ajans deniliyo. bi kaç ek isim de id solutions, company id solutions, brand management, it solutions falan şimdi bunların hepsi başka şeyleri de kapsıyo içinde. ben de sadece bu işleri yapan işlemlere ne ad veriliyo genel olarak onu soruyorum. hani bildiklerimi yazdım da ekstrayı soruyorum it solutions desen sadece mobil ve web mesala brand management desen marketing de işin içinde ajans desen bi garip sdfk
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 reklam ajansı yapıyor o işlerin hepsini, yapamadıklarında da yapan bir ortakları vs. oluyor yönlendirirler zaten. yani adam kreatif kısmıyla ilgileniyor da ne bileyim siteyi yapıp seni göt gibi bırakmıyor elbet o sitenin yayınlanmasında da yardımcı olurlar nitekim app yapıyorlarsa onun da tasarımını yaparlar kodunu başkasına yazdırırlar ne bileyim öyle düşün.
Öne çıkan mesajlar