chrome Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 böyle bir mod olsa ya. sağ üstte mesela basıp cloak olsan, başkalarının profillerine bir şey yazamasan da mesela page lerde dilediğin gibi coşabilsen. insanlar her şeyi yazamıyorlar rahat rahat böylelikle daha rahat hissedebilirler kendilerini bazı konularda konuşurken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 anony. yorum atmaya benzer bişi geliceği söylentisi vardı bi aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 facebbokun olayına ters o yapmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Yine sen yine enteresan bir idea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 jailbreak ios'da var (cydia'da yani) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 cloak yerine yorumun görülebilitesini only subs yapsınlar. gerçi kullanmıyorum ben kaç vakit olduydu lan deactivite konusunu açmıştım bi bakiyim merak ettim. 12ymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar