Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 leoparlardanım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 koç kesiyoduk hep ama keçi de keseriz np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Fistan said: leoparlardanım ben burdan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 hazır inşaat sektömrü de patladı masonlukta iyi para vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Ashes2ashes said: hazır inşaat sektömrü de patladı masonlukta iyi para vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 locada karınızla nikah da kıyıyor musunuz gelinliklerinizi damatlıklarınızı giyinip ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Anhora said: Ashes2ashes said: hazır inşaat sektömrü de patladı masonlukta iyi para vardır görüyorum ve arttırıyotum http://www.youtube.com/watch?v=0ZBMDDSHvcc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Sor ne merak ediyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Sen kesin onlardansın. Sadece zengin zümreyi mi temsil ediyorsunuz? İçinizde orta gelir düzeyinden insanlar da var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Orta gelir düzeyindekileri uşak niyetine kullanıyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 orta gelir düzeyindekilerin üzerine gölge düşer ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Fakirliğin gözü kör olsun 2 gizli sırra bile vakıf olamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Orta gelir düzeyindeki insanin yilda 5k civari aidat verme durumu yok, ustelik bilgi sahibi olmasi gerek spesifik bir konuda. LCW giyinen ve oturdugu cafede menu istemeden cay isteyen adamin barinma sansi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Theridone said: Orta gelir düzeyindeki insanin yilda 5k civari aidat verme durumu yok, ustelik bilgi sahibi olmasi gerek spesifik bir konuda. LCW giyinen ve oturdugu cafede menu istemeden cay isteyen adamin barinma sansi yok. Ayda 5K olsa zor da yılda 5K bir şey değil. Anladım ben ne demek istediğini. Toplumun önemli bir kademesinde belirli bir kitleyi etkileyecek bir konumda olması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Ama Büyük Kulüp sırf zenginler için onu biliyorum. Yılda 150K vermek her babayiğitin kârı değil asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 bir nevi yahudi feto cemaati al takke ver külah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 onlar ne ? daha ne olduklarını bilmiyorum çok fakiirim sanrım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 işemeli sıçmalı ayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 ayin falan yok olm toplantılar oluyor yemekler oluyor sağın solun gelirini dernek tanıdık üzerinden peşkeş çekiyorsun sosyallik maksatlı daha çok. lobicilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Ben sizi döveyim masakariden dayak yiyenler diye örgüt kurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 leo diye biş var, lionsla aynı şey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 lion aslan- leo genc erkek lion lioness genc disi lion.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 bi nevi partinin genclik teskilati.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 bizde ordam böle http://www.youtube.com/watch?v=JTwRRwUb4IE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar