Suark Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 ya profesyonel oyuncuysan tabı desktop ıyı de, hani bi hayatın varsa pc den anladığın sadece oyun degılse desktop aşırı hamallık. gaming laptopada gerek yok, herhangi bir laptop al işte orta karar, çoğu oyunu çalıştırır, çalıştırmadığı boktan oyundur zaten. bizim guvenlık kullanıo desktop, öle bişi işte =) hıvvvvv diye ses çıkaran pislnen toz yapan hammal eğilip kalktığın bişi takmak için asla mobil olamayan boktan bişi. o yüzden aynı performansa daha fazla para vermıosun, işin içinde mobilite var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Dworgian said: k1nJo said: erkek adam karısı için de bir masaüstü alır ve onu yamacına çeker. dur şu laf dursun. nasılsa evlenicen. illa hortlatırız. görürüz bakalım kim erkekmiş ben kılıbık olurum ya. siz dediğimi yapın, yaptığımı yapmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 en azından dürüst adam =) ama tecrübeyle sabit, gamer değilse eşiniz, o pc mutlaka sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Suark said: herhangi bir laptop al işte orta karar, çoğu oyunu çalıştırır, çalıştırmadığı boktan oyundur zaten. abi sen hiç anlamıosun dimi oyunlardan fln lksjdsakldjasl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 suark abi klasik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 iyi adam ama. komün hayatı hayali fln var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 2006 da hevesle topladım bi desktop sonra yurtdışı ısı falan cıktı, belımı kırıp oturamadım evde. çürüdü ondan GAREZIM VAR. ayrıca abı yıl 2015 olcak artık ya desktop ney ya. ayrıca, oyundan anlarım bilader. grafik basıp onu optimize etmemek değildir yani oyun yapmak. skindirik kasıntı lichdom battlemage güzel grafıklı boktan bı oyun ama magicka kotu grafikli süper bi oyun kapiş? benım makıne en kralları calıstıyoı ve gaming laptop degıl, sadece laptop. Tek eksiğim TV ye bağlayamıorm bazı oyunlarda, ondada bağlamayıvereyim çok bişi kaybetmiorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Dworgian said: ya da arkadaşım gibi eşin "paso içeride bilg başındasın" diye serzenişte bulunuyorsa, yanında salonda oturmak için gerekebilir laptop evet lşsdksaşldka salona kurarsın pc'yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 kuramazsın tozu pisliği sesi gürültüsü kablosu boku püsürü temiz laptop alıcan usb klavye mous mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 DarKRideR said: salona kurarsın pc'yi kuramazsın. valla bak. denedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Suark said: kuramazsın tozu pisliği sesi gürültüsü kablosu boku püsürü temiz laptop alıcan usb klavye mous mis ya suark git abi asşlkdaskl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Suark said: skindirik kasıntı lichdom battlemage güzel grafıklı boktan bı oyun ama magicka kotu grafikli süper bi oyun kapiş? iyi de, tmm ok kötü grafikli eğlenceli oyunlar var ama bu genel geçer kural mı? misal, bf4 süper oyun olmuş. lütfen gidip piyasadan aldığın "herhangi" bir laptopta dener misin çalışacak mı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 bu arada bana laf atan adamların biri bankaları savunan simsar diğeride her başlıktaki goygoycu. desktop almayın karşim, illa oyun odaklı bişi alıcaksanız ps ms bişiler var, güzel oluyo onlardan alın. laptopum rahatlığına asla ulasamıycak desktop, ancak fakir avuntusu olarak kalıcak orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 http://pbs.twimg.com/media/Azydhe-CEAA4-Wu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Dworgian said: ya da arkadaşım gibi eşin "paso içeride bilg başındasın" diye serzenişte bulunuyorsa, yanında salonda oturmak için gerekebilir laptop evet lşsdksaşldka en başkta almayın demiştim ama Dworgian'ın şu tespiti geleceğe umutla bakmamı sağladı. zira 1 yıl içinde aynı durumda olacağım aklıma geldi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 ha ne olur, ben çok oynuyorum dersın, hakkını verıorm dersın anlarım gider elite:dangerous için şunu yaparsın http://static1.gamespot.com/uploads/ignore_jpg_scale_super/96/960597/2534479-wp_20140517_11_23_43_pro.jpg hak veririm, gerisi desktopu savunmak fakir avuntusudur başka bısı deıl. 100bin liralık arabaya nos takıp aha lamborghını solluyorum demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 HAYDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Suark said: bu arada bana laf atan adamların biri bankaları savunan simsar diğeride her başlıktaki goygoycu. desktop almayın karşim, illa oyun odaklı bişi alıcaksanız ps ms bişiler var, güzel oluyo onlardan alın. laptopum rahatlığına asla ulasamıycak desktop, ancak fakir avuntusu olarak kalıcak orda. asşdsaşdksaşl rahatlık vs performans? gamer için? rahatlık ney ya? fakir? okkibbye git sen komün kur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Suark said: ha ne olur, ben çok oynuyorum dersın, hakkını verıorm dersın anlarım gider elite:dangerous için şunu yaparsın http://static1.gamespot.com/uploads/ignore_jpg_scale_super/96/960597/2534479-wp_20140517_11_23_43_pro.jpg hak veririm, gerisi desktopu savunmak fakir avuntusudur başka bısı deıl. 100bin liralık arabaya nos takıp aha lamborghını solluyorum demektir abi giderek daha da saçmalıosun. keşke desktop fakir işi olsa. valla bak. ben 6 senede 1 kere yeni pc toplayabildim. topladığım pc ye verdiğim parayla 2 ps4 alınıyor. (sadece kasaya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 senin kafanla "fakir işi" olan konsol esas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 2 sayfa once desktopun daha ucuz oldugnu savunmuyor muydun? e fakir işi işte. daha çok para ver aynı specte laptop al, TV ye bağla en azından konforun olur. fakir işi işte sizinki. Ne şiş yansın ne kebap kafası adam gıbı gamersan usttekı gıbı para harcar bole bı sıstem kurarsın. yoksa degılsen zaten ortalama bı laptop yeter ikisinin arasıysan fakirsin, e fakirlikle kalite savunulmasın bi zahmet bi yerde. not: madem fakirsiniz gaming için konsol var demeye getırdım orda ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Suark said: 2 sayfa once desktopun daha ucuz oldugnu savunmuyor muydun? e fakir işi işte. daha çok para ver aynı specte laptop al, TV ye bağla en azından konforun olur. fakir işi işte sizinki. Ne şiş yansın ne kebap kafası adam gıbı gamersan usttekı gıbı para harcar bole bı sıstem kurarsın. yoksa degılsen zaten ortalama bı laptop yeter ikisinin arasıysan fakirsin, e fakirlikle kalite savunulmasın bi zahmet bi yerde. abi anlatamadım galiba özür dilerim. "desktop daha ucuz" aynı performansı alabileceğin laptop almaktan daha ucuz. ama bu demek değil ki fakir işi. benim kurduğum high ende yakın sistem 5.5k tutuyor. 1 ps4 1 ekran alsan vereceğin para 3k fln. benim pc ye eş performanslı laptop var mı bilmiyorum ama varsa da fiyatı 5.5k dan çok daha fazla olur ne demek üstteki gibi sistem kuramayacaksan bilmem ne. o zaman ferrari alamayacak adam araba kullanmasın senin kafanla. iyi adam diyorum, tartışalım muhabbet olsun diyorum. ama argümanların beni benden alıyor. benden bu kadar bu tartışmada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 ben kasayı 2.5k tl civarında kurmuştum 2 sene önce, halen piyasadaki oyunların %90'ını falan en yüksekte oynayabiliyorum. Desktop kalitesi budur. 2 sene önceki gaming laptoplar ile bu kadar yüksek oranda high alman neredeyse imkansız, neredeyse de değil imkansız. Kullanım tarzına göre para yatırmak mantıklı olabilir ama performans üzerinden konuşulacaksa desktoplara laf atmak bayağı saçma ve desteksiz oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 bak şöyle işliyor sistem f/p bakan adam fakirdir. sadece p bakan adam zengindir ikisine de bakmayan adam zevk pezevengidir Desktop gaming açısından f/p olarka önde, ama geri kalan şeylerde geride. PC nin yüzkarası konumunda, PS'in daha iyi performans vereni işte desktop, laptopun hiçbir artısını taşımıyor. paran varsa, git high end bi laptop al. illa max ayarlarda en son çıkan oyunları hemen oynıcam dıosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Suark said: Desktop gaming açısından f/p olarka önde, ama geri kalan şeylerde geride. PC nin yüzkarası konumunda, PS'in daha iyi performans vereni işte desktop, laptopun hiçbir artısını taşımıyor. http://i1.kym-cdn.com/photos/images/original/000/754/480/586.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar