Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tv vs gaming laptop

Promenader

Öne çıkan mesajlar

Dworgian said:

Anelor said:

gaming laptop kullanıyorum. önceden desktop kullanıyordum. tavsiye ederim kaliteli bi gaming laptop alırsan desktop aratmıyor.

lütfen aldığın "gaming" laptop un speclerini, aldığın zamanı ve ödediğin parayı bi yazar mısın :D

- NVIDIA GTX 980M 8GB
- Intel Core i7 4910MQ CPU
- 16GB 1600MHz Memory
- 250GB Solid State Drive
- 750GB 7200RPM Storage HDD
- Blu-Ray Player & DVD/CD Writer
- Intel Wireless-AC 7260
- Microsoft Windows 8.1
- 17 inch (17.3") Display
- 1920 x 1080 Display

normalde 2600 kusur dolar black friday special event ile %50 indirimli 1300 dolara geldi
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Anelor said:

gaming laptop kullanıyorum. önceden desktop kullanıyordum. tavsiye ederim kaliteli bi gaming laptop alırsan desktop aratmıyor.

lütfen aldığın "gaming" laptop un speclerini, aldığın zamanı ve ödediğin parayı bi yazar mısın :D

spec fark etmez, gaming laptop direkt para tuzağı

aynısının desktop versiyonunu çok rahat %20 civarında indirimli kurabiliyorsun, daha verimli oluyor ısınma vs. olmadığı için. Ha mobilitesi yok, yaşam tarzına bağlı olarak gaming laptop yine önerilebilir ama genele baktığında cidden boşa para saçmak.

Monster'dan iyi bir kasa almak yine bir nebze mantıklı olabilir belki de gerisi ı-ıh
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

- NVIDIA GTX 980M 8GB
- Intel Core i7 4910MQ CPU
- 16GB 1600MHz Memory
- 250GB Solid State Drive
- 750GB 7200RPM Storage HDD
- Blu-Ray Player & DVD/CD Writer
- Intel Wireless-AC 7260
- Microsoft Windows 8.1
- 17 inch ( 17.3" ) Display
- 1920 x 1080 Display

normalde 2600 kusur dolar black friday special event ile %50 indirimli 1300 dolara geldi

1) abd fiyatıyla
2) hele blackfriday fiyatıyla

gelmen çok ayıp =)

onun dışında,

oooo gtx980m fln demenin alemi yok

http://videocardz.com/52166/nvidia-geforce-gtx-980-gtx-970-gtx-980m-gtx-970m-3dmark-performance

zira gtx970 firestrike score: 10.282
gtx980m firestrike score: 9.364

bir de;

i7 4790 3.6GHZ 305 USD
16gb 1600MHz memory 80 USD
250gb ssd 125 USD
750gb hdd 60 USD
BR player 70 USD

total: 640 usd (black fridaysiz newegg fiyatları)

üstüne kasa ekran fln bile alsan toplamda 1.5k usd fln olur herhal.

edit: bir de gtx970 koysan 2k usd oluyor tabii

get rekt
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

spec fark etmez, gaming laptop direkt para tuzağı

aynısının desktop versiyonunu çok rahat %20 civarında indirimli kurabiliyorsun, daha verimli oluyor ısınma vs. olmadığı için. Ha mobilitesi yok, yaşam tarzına bağlı olarak gaming laptop yine önerilebilir ama genele baktığında cidden boşa para saçmak.

Monster'dan iyi bir kasa almak yine bir nebze mantıklı olabilir belki de gerisi ı-ıh

yaşam tarzına göre desktop alabiliyorken laptop almak para saçmak kesinlikle

ha paso mobilsindir, o zaman zorunluluktan gaming laptop evet. hiç yoktan iyidir diyerek
Sosyal ağlarda paylaş

la olm zaten killik olsun diye yazdim onu

yoksa benim de pahali laptop gardropta duruyor su an, arada skype falan yapmam gerekirse kucakta videolu falan cikariyorum anca, onun disinda desktopu kullaniyorum. desktop direk eziyor oyun render performas vs. isin icine girince.

ama adam indirimde 2k dolar gomse senin benim desktoptan daha iyi performans alabilecegi bi alet de alabiliyor ote yandan.
Sosyal ağlarda paylaş

sen hala anlamadin benim demek istedigimi

en son kac para doktugunu soyler misin diye yazmissin ilk mesajinda

adam icin sorun degilse basar parayi, senin benim su an sahip oldugumuz desktoptan daha iyi performans verecek bi laptop alabilir. mumkun.

ayni paraya desktop toplasa daha iyi performans alamaz demiyorum bak.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

adam icin sorun degilse basar parayi, senin benim su an sahip oldugumuz desktoptan daha iyi performans verecek bi laptop alabilir. mumkun.

bu dediğin bir levela kadar mümkün. gidip 10k lık desktop sistem yapan adamın sistemini geçecek laptop bulamaz

hani laptop un bir sınırı var. desktopta yok öyle sınır. paran oldukça bir sürü ekran kartlı, bilmem kaç ekranlı sistem fln kurabilirsin. ama laptop? o ufak kasaya sığabilenle sınırlı

bu arada bendeki sistem şu an bayağı sağlam ya daha yeni para gömdük 6 senedir ilk defa shdasjkhhk
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

ya da arkadaşım gibi eşin "paso içeride bilg başındasın" diye serzenişte bulunuyorsa, yanında salonda oturmak için gerekebilir laptop evet lşsdksaşldka

this

(tu)

evli adamın dengeyi bulduğu noktadır.

sdfs

eski bilgisayarınızla haşır neşir takılacaksınız, belli bir süre söylenmeye devam edecek sonra tamamlan laptop alıcam ama kıçının dibinde oynarım bu sefer diye anlaşacaksın

??

profit.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...