Promenader Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 http://m.teknosa.com/urun/ses-ve-goruntu/samsung-ue32h5070asxtk-fhd-dvb-s-led-lcd-tv/110015298 Sunu alirim tv alirsam. Laptoptada monsterin 970mli bi model dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 gaming laptop kullanıyorum. önceden desktop kullanıyordum. tavsiye ederim kaliteli bi gaming laptop alırsan desktop aratmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Bright said: "Gaming laptop" yazisini gorunce hep gulesim geliyor dsfssdf aynen ya asjkdhaskjh he gaming he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Anelor said: gaming laptop kullanıyorum. önceden desktop kullanıyordum. tavsiye ederim kaliteli bi gaming laptop alırsan desktop aratmıyor. lütfen aldığın "gaming" laptop un speclerini, aldığın zamanı ve ödediğin parayı bi yazar mısın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 tv daha sosyal bişi. Gaming laptop 2 seneye eskicek, tv 10 sene gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 ayrıca desktop hammalıktan başka bişi deil onuda diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Seneye alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Dworgian said: Anelor said: gaming laptop kullanıyorum. önceden desktop kullanıyordum. tavsiye ederim kaliteli bi gaming laptop alırsan desktop aratmıyor. lütfen aldığın "gaming" laptop un speclerini, aldığın zamanı ve ödediğin parayı bi yazar mısın :D - NVIDIA GTX 980M 8GB - Intel Core i7 4910MQ CPU - 16GB 1600MHz Memory - 250GB Solid State Drive - 750GB 7200RPM Storage HDD - Blu-Ray Player & DVD/CD Writer - Intel Wireless-AC 7260 - Microsoft Windows 8.1 - 17 inch (17.3") Display - 1920 x 1080 Display normalde 2600 kusur dolar black friday special event ile %50 indirimli 1300 dolara geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 editorluk yapayim biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 gaming laptopta zırva güzekl oyunların specleri düşük olur zaten B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Dworgian said: Anelor said: gaming laptop kullanıyorum. önceden desktop kullanıyordum. tavsiye ederim kaliteli bi gaming laptop alırsan desktop aratmıyor. lütfen aldığın "gaming" laptop un speclerini, aldığın zamanı ve ödediğin parayı bi yazar mısın :D spec fark etmez, gaming laptop direkt para tuzağı aynısının desktop versiyonunu çok rahat %20 civarında indirimli kurabiliyorsun, daha verimli oluyor ısınma vs. olmadığı için. Ha mobilitesi yok, yaşam tarzına bağlı olarak gaming laptop yine önerilebilir ama genele baktığında cidden boşa para saçmak. Monster'dan iyi bir kasa almak yine bir nebze mantıklı olabilir belki de gerisi ı-ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 DoruK said: - NVIDIA GTX 980M 8GB - Intel Core i7 4910MQ CPU - 16GB 1600MHz Memory - 250GB Solid State Drive - 750GB 7200RPM Storage HDD - Blu-Ray Player & DVD/CD Writer - Intel Wireless-AC 7260 - Microsoft Windows 8.1 - 17 inch ( 17.3" ) Display - 1920 x 1080 Display normalde 2600 kusur dolar black friday special event ile %50 indirimli 1300 dolara geldi 1) abd fiyatıyla 2) hele blackfriday fiyatıyla gelmen çok ayıp =) onun dışında, oooo gtx980m fln demenin alemi yok http://videocardz.com/52166/nvidia-geforce-gtx-980-gtx-970-gtx-980m-gtx-970m-3dmark-performance zira gtx970 firestrike score: 10.282 gtx980m firestrike score: 9.364 bir de; i7 4790 3.6GHZ 305 USD 16gb 1600MHz memory 80 USD 250gb ssd 125 USD 750gb hdd 60 USD BR player 70 USD total: 640 usd (black fridaysiz newegg fiyatları) üstüne kasa ekran fln bile alsan toplamda 1.5k usd fln olur herhal. edit: bir de gtx970 koysan 2k usd oluyor tabii get rekt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 DarKRideR said: spec fark etmez, gaming laptop direkt para tuzağı aynısının desktop versiyonunu çok rahat %20 civarında indirimli kurabiliyorsun, daha verimli oluyor ısınma vs. olmadığı için. Ha mobilitesi yok, yaşam tarzına bağlı olarak gaming laptop yine önerilebilir ama genele baktığında cidden boşa para saçmak. Monster'dan iyi bir kasa almak yine bir nebze mantıklı olabilir belki de gerisi ı-ıh yaşam tarzına göre desktop alabiliyorken laptop almak para saçmak kesinlikle ha paso mobilsindir, o zaman zorunluluktan gaming laptop evet. hiç yoktan iyidir diyerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 abi naptınız içi pislenir ev içinde taşınmaz fanı ses yapar bısı takıp çıkarırken egılmen gerekır temızlemesı saatler sürer masaüstü anca böyle ısyerlerınde olması gereken seyler ya muhasebecı guvenlık işte masabaşıcı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 ya da arkadaşım gibi eşin "paso içeride bilg başındasın" diye serzenişte bulunuyorsa, yanında salonda oturmak için gerekebilir laptop evet lşsdksaşldka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 la olm zaten killik olsun diye yazdim onu yoksa benim de pahali laptop gardropta duruyor su an, arada skype falan yapmam gerekirse kucakta videolu falan cikariyorum anca, onun disinda desktopu kullaniyorum. desktop direk eziyor oyun render performas vs. isin icine girince. ama adam indirimde 2k dolar gomse senin benim desktoptan daha iyi performans alabilecegi bi alet de alabiliyor ote yandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 abi indirimde sadece laptoplar mı giriyor indirime? öyleyse ok. yoksa indirimde desktop alan adam yine tokatlar. malesef f/p olarak her daim dt > lt ki hepimiz hemfikiriz bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Suark said: ayrıca desktop hammalıktan başka bişi deil onuda diyim. dur şunu görmemişim, ayrıca gülünmeyi hakediyor asdkljasldjkas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 sen hala anlamadin benim demek istedigimi en son kac para doktugunu soyler misin diye yazmissin ilk mesajinda adam icin sorun degilse basar parayi, senin benim su an sahip oldugumuz desktoptan daha iyi performans verecek bi laptop alabilir. mumkun. ayni paraya desktop toplasa daha iyi performans alamaz demiyorum bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Benim 6 sene önce aldığım destop, geçen sene aldığım i5 laptoptan daha iyi oyun performansı sağlıyor. Laptop'tan anca wowhead bakılır, skype yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 DoruK said: adam icin sorun degilse basar parayi, senin benim su an sahip oldugumuz desktoptan daha iyi performans verecek bi laptop alabilir. mumkun. bu dediğin bir levela kadar mümkün. gidip 10k lık desktop sistem yapan adamın sistemini geçecek laptop bulamaz hani laptop un bir sınırı var. desktopta yok öyle sınır. paran oldukça bir sürü ekran kartlı, bilmem kaç ekranlı sistem fln kurabilirsin. ama laptop? o ufak kasaya sığabilenle sınırlı bu arada bendeki sistem şu an bayağı sağlam ya daha yeni para gömdük 6 senedir ilk defa shdasjkhhk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Dworgian said: ya da arkadaşım gibi eşin "paso içeride bilg başındasın" diye serzenişte bulunuyorsa, yanında salonda oturmak için gerekebilir laptop evet lşsdksaşldka this (tu) evli adamın dengeyi bulduğu noktadır. sdfs eski bilgisayarınızla haşır neşir takılacaksınız, belli bir süre söylenmeye devam edecek sonra tamamlan laptop alıcam ama kıçının dibinde oynarım bu sefer diye anlaşacaksın ?? profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 pardon yanlış okumuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 erkek adam karısı için de bir masaüstü alır ve onu yamacına çeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 k1nJo said: erkek adam karısı için de bir masaüstü alır ve onu yamacına çeker. dur şu laf dursun. nasılsa evlenicen. illa hortlatırız. görürüz bakalım kim erkekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar