Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yılan dediğin böyle olur

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

bira göbeği var heralde =)

[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Galeri

[Bu mesaj John_Petrucci tarafından 15 Ocak 2005 05:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bu ne böyle yaaa ?!![signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Mesaj tarihi:
amma çok kemer, çanta çıkar bundan.. :D[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Mesaj tarihi:
başını tutan eleman çok komik.
herkes gülüyor bu somurtuyor
"ulan başını tutuyorum da ısırmasın beni? aboov boyutu da büyükmüş hani, kuyruğunu göremiyorum zaten, ya acaba bıraksam bunu affeder mi beni? asss, kıpraştı lan tırstım"...
Mesaj tarihi:
göbek tarafını tutan fıtık olmuştur heralde[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Galeri
Mesaj tarihi:
Bu dragon canlar,yılan değil[signature][hline]-TooRan,bu kemik mi?
-???Evet...
-Ne kemiği peki???
-????
(Sinemada kız arkadaşım vücudumu tanıyor :P )
--------------------------------------------------
Doğanların En Mükemmeli Doğacak Bizlerden!
Mesaj tarihi:
yediği bi haywanı daha sindirememiş ondan göbeğinde bi birikinti war herhalde.....[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY
cs:WooK[cVk]
  • Admin
Mesaj tarihi:
Öldüğünü nasıl anladınız? Çok detaya kaçan birşey mi var ?
zira büyük yılanlar bir hayvanı yuttuktan sonra uzun bir süre haraket bile edemiyorlar
karınları cok şiddetli kasılıyor ve yuttugu hayvanın bütün kemiklerini kırarak sindirmeye başlıyorlar
bu süreçte okadar korumasız oluyorlar ki cok rahat yakalayabilirsiniz[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
*
*
Mesaj tarihi:
Rahat 5-6m var o.. Ulan onu gorunce oldurmekte biraz g*t ister acikcasi.. Du$unsenize bunla kar$i kar$iya kaldiginizi.. Ya allah bismillah, tabana kuvvet..[signature][hline]a.k.a Drunken
Mesaj tarihi:
said:
Dmx, 15 Ocak 2005 10:40 tarihinde demiş ki:
Rahat 5-6m var o.. Ulan onu gorunce oldurmekte biraz g*t ister acikcasi.. Du$unsenize bunla kar$i kar$iya kaldiginizi.. Ya allah bismillah, tabana kuvvet..

veya yağları dökünüp ata sporu güreş... (sonuç ne kadar belli olsada...)[signature][hline] Everything is clearer now.
Life is just a dream you know,
That's never ending
I'm ascending...
Cowboy Bebop - Blue
  • Yeni Oluştur...