Pascha Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 tskler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 alacaktim tam su iki ustteki oldurdu istegimi. gold surumu iyi gibi aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 beta key vereyim istersen 15 i ile 19 u arası. ön yüklemede şu anda. 18 gb ama uyarayım. deneyip görmüş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 cok saol gerek kalmadi :) tam da sunu izliyordum gold versiyonda varmis expansion pass. http://www.youtube.com/watch?v=U0M98yeInCk edit : aldim steamden bu arada gold versiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Şunun Beta invite'ı geldi, indirdim bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 allahtan steam refund var. oyun fena degil aslinda ama surus keyfi yok. kayiyormus gibi hissettim devamli, bunu duzeltmeleri lazim ve sanirim expansionda duzeliyormus deniyor. open world driving aramistim ama su anda gta 5 den geride keyif olarak. beklemedeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 wild run betasi cok daha iyi dun oynadigim ana oyundan. gold versiyonda yokmus sanirim expansion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Evet, adam etmişler oyunu. Grafikler oldukça iyi olmuş, ufku görebiliyorum ya oyunda sonunda... Sürüş mekanikleri de daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 wild run cikti. nuuvem den kaptim wild edition 25 euro. base game ve wild run. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 değermi dl etmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2024 meanwhile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2024 Serverlari kapadilar, satin alanlar SP olarak bile oynayamiyor artik 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2024 hee crew 2 yi de ondan millet rating bombardımanına tutmuş almayın kapatıyorlar diye lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar