Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 ben aldım gazı klsjaskj alayım mouse u ya. olmadı yedek durur. gerçi bir de eski kone var yedek diye duran. eeeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Abi claw/fingertip karisik kullaniyorsaniz dedigim gibi ufak mouse'lara yonelin. FPS'ler icin optical sensorlere yonelin, zaten sensor reviewlari verilmis. CM Storm Xornet soyledim mesela, onunla sansimi deneyecem. Razer Taipan'daki yavas hareketlerdeki negative acceleration bir miktar rahatsizlik verdi son donemde, bi de elime biraz buyuk geliyordu. Razer'lardan clawgrip icin Abyssus olur tahminim bitek. Bunun harici Steel Kinzu olabilir. Abyssus'la Kinzu'nun yaninda tus yok, o biraz rahatsizlik verebilir aliskin olanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 ufak mouse beni bozuo ama ya. akşam gidince bakayım tam nasıl kullanıyorum. bir de 2 mouse un size chartlarını bulamadım. roccat sitesi açılmıyor niyeyse. hani büyüklükleri ne kadar farklı ona bakamıyorum şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Ofiste Logitech M100 kullanıyorum, mouse gibi mouse. 20 liraya best mouse 2014 sdf Evdeki G400'den daha rahat tutuyorum bunu, o yüzden belki bu tip bu tarz orta boy bi şey daha iyi olabilir. http://www.logitech.com/assets/26151/26151.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Bright said: FPS'ler icin optical sensorlere yonelin, zaten sensor reviewlari verilmis.. şimdi senin şu konudaki görüşünü tam alayım. elimde zaten iyi bir mouse varken değer mi optik e geçmek için onca para yoksa hani "bozulursa yenisini optik al" mı dersin misal? sonuçta turnuva oyuncusu değiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 75 lira abi onerdigim Xornet yani dssfsd. Ufaktan kastim, standarda gore ufak. Ortalama 12.5-13cm boy oluyor genelde mouse'larda. Bunun altinda kalanlara-genelde clawgrip ve ufak eller icin dizayn edilmis olanlar- ufak diyorum ben 11.7-10.5 araliginda olanlara. Mesela Kone gene 12.5 gibi bir boy olmasi lazm, Habu'nun boyu 12.9'mus. Clawgrip tutunca zaten eliniz palet degilse mouse'un ucuyla alakasi olmuyor ki boyle oldugunda mouse'un dizaynindan ve tutus seklinizden dolayi switchlerde problem yasanabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Okumadım. G400 g400s. get rekt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Ben bundan kullanıyorum, gayet proyum http://www.vatanbilgisayar.com/a4-tech-bloody-v3-multi-core-gun3-gaming-mouse.html hadi aro gereksiz para vermeyin abi mouse'a falan, iyi kulaklık alın daha iyi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 kulaklık kraken 7.1 diyeyim de, audiophile lar harraslasın bi klasdjaskljda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Esh said: steelseries rival al. iki aydır kullanıyorum, bayağı iyi. bayağı hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 ben g400 kullanıyorum suan alalı 1yıl olmamıştır bile(?) perfomansından memnumum ama elimi rahatsız ediyor gibime geliyor yapısından dolayı çok şişko. önceki sayfaya koyulan resme göre fingertip olarak tutuyorum mouse o yüzden razer deatadderın yapısı daha rahat gelicekmiş gibi bana. kullanmadım hiç denemedim bile tahminlerim doğru mudur acaba yılbasında amazonda güzel bi indirim olsada alsam :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 accelerationdan kurtul edit: oyununu geliştirmek için stream izlemek saçma demişsin. vazgeçtim paranı çarçur etmek istemiyosan alma. elindeki işini görüyodur ¯_(ツ)_/¯ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Deathadder palmgrip mouse, alakasi yok. Clawgrip/Fingertip grip su an piyasada kullanabilecegin en duzgun mouse Xornet muhtemelen. Bunun harici Abyssus, Kinzu olabilir (bunlarin yan tuslari yok). Buyuk bir mouse istiyorsan Sensei olabilir ama hardpad'in yoksa bir miktar accelerationla ugrastirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 ben palmgrip mouse alip claw ile fingertip arasi bir stilde kullanmayi seviyorum 50 kere mouse degistirdim ama en sevdigim mouse hala is yerindeki suna benzer olan dandik mouse gecen farkettim ulan en rahat ettiren bu resmen o kadar para doktugumuz mouselara ragmen. hareket ediyor mu ediyor, 1-2 mm leri nasil olsa tutturamiyoruz pro player olmadigimiz icin. sanki bununla oynarsam alayina gider misim gibi geliyor bi gun is yerinden corup denicem cs oynamayi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Ufak oldugundan iste, soyluyorum burada anlatamiyorum derdimi. Ucuza bir ton guzel sensorlu clawgrip mouse var abi, alin oynayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 benim de mambadan önceki maus habuydu. çok severdim ya. şimdi mambadan kurtulmak istiyorum da paraya kıyamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 DoruK said: ben palmgrip mouse alip claw ile fingertip arasi bir stilde kullanmayi seviyorum 50 kere mouse degistirdim ama en sevdigim mouse hala is yerindeki suna benzer olan dandik mouse gecen farkettim ulan en rahat ettiren bu resmen o kadar para doktugumuz mouselara ragmen. hareket ediyor mu ediyor, 1-2 mm leri nasil olsa tutturamiyoruz pro player olmadigimiz icin. sanki bununla oynarsam alayina gider misim gibi geliyor bi gun is yerinden corup denicem cs oynamayi falan abi palm grip demişsin de fındık kadar mouse bu koyduğun nesi palm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 tiLi said: accelerationdan kurtul edit: oyununu geliştirmek için stream izlemek saçma demişsin. vazgeçtim paranı çarçur etmek istemiyosan alma. elindeki işini görüyodur ¯_(ツ)_/¯ %5 accel in etkileyeceği kadar pro oynamıyorumdur doğru :D iyiki saçma dedik vay arkadaş. resmen aforoz edildim paticik fps camiasından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Bugun Xornet'im geldi 1 saat falan BF4 attim sens ayarlayip; o kadar abzurt bir sekli olmasina ragmen clawgrip'ten dolayi otomatik olarak uyumlu cikti elime, cok kral dizayn yapmislar. Neyse onceden dedigim gibi, claw/fingertip grip ve hybrid tutusa sahip olan herkese onerim: Xornet, Kinzu, Abyssus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar