Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Selam, Şu "aral razer indirimi" olayını duyunca baktım deathadder indirimde, sonra niyeyse "yahu bu mouse çogiyi diyorlardı alsam mı?" fikri doğdu kafamda. Aslında şu an Roccat Kone XTD var bende işte. Memnunum da. Ama oturup ikisini karşılaştırınca bir kaç nokta çıktı karşıma. 1) fps için deathadder daha iyi diyorlar 2) buna sebep sensörleri gösteriliyor; - Roccat: Avago ADNS-9800 laser - Razer: Avago ADNS-S3988 optical Bunların ne farkı var diye araştırırken 9800 de positive acceleration olduğunu yazmışlar ki öyleyse cidden bu fps için iyi değil. bu sensörler ile ilgili bilgisi olan, bana "sadece bu accel farkı için 200tl vermeye değer eğer pure fps ciysen" diyen olur mu? Yoksa %5 accel çok büyük bir fark yaratmaz mı? Not: bu accel in hardware e tanımlı ve değiştirilemeyen bir fix rate olduğunu okudum Related; https://geekhack.org/index.php?topic=56240.0 http://www.reddit.com/r/Games/comments/232csv/gaming_mice_for_fps_what_makes_a_mouse_better/ http://www.pixart.com.tw/product_data.asp?product_id=76&productclassify_id=1&productclassify2_id=3 http://www.overclock.net/products/roccat-kone-xtd-max-customisation-8200dpi-pro-aim-r3-laser-sensor-pc-gaming-mouse/reviews/6246 http://www.razerzone.com/eu-en/store/razer-deathadder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 steelseries rival al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 bak şimdi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Abi takılmayın böyle ince detaylara esl ye falan katılmıyoruz sonuçta girip public oynayan adamlarız çok bi mouseun var zaten hali hazırda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Optical mouse alacan. Deathadder istedigine gore palmgrip kullaniyorsun heralde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Esh said: steelseries rival al. "The Rival has no appreciable liftoff range, and the Z-axis tracking is a mixed bag. Picking up the mouse and setting it back down will sometimes cause the cursor to travel" meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 oynarken mouse u mu kaldırıyosun olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Liebe said: Abi takılmayın böyle ince detaylara esl ye falan katılmıyoruz sonuçta girip public oynayan adamlarız çok bi mouseun var zaten hali hazırda he işte doğru diosun ben de onu düşünüyorum. gerçi şu şımarıklığımda "klavye ve headset razer, mouse da mı öyle olsa" yatıyor biraz da asdasjkh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Bright said: Optical mouse alacan. Deathadder istedigine gore palmgrip kullaniyorsun heralde ? o grip olaylarını hiç çözemedim ben. kone xtd var işte bilmiyorum ney grip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Esh said: oynarken mouse u mu kaldırıyosun olm zaman zaman gerekiyor yes. fps de daha da çok gerekio. alışkanlık mı bilemedim. ama bayağı var bunu yapan ve buna göre seçen mouse u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 o lift off u sıkmış yanız biri, bende öyle bi sorun yok. internet abi. bilmiyosan en cok satılanı alcan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Bright said: claw grip şu an mouse um ama daha önce deathadder a çok benzeyen (şekil olarak) microsoft habu kullanıyordum onunla da rahattım aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Esh said: bilmiyosan en cok satılanı alcan sdf bunu diosan DA alıp geçmem lazım askdjsklaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Bu kadar buyuk mouse'la clawgrip bir yere varamazsin :) Daha ufak opsiyonlara davet ediyorum seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Habu'da dana yavrusu kadarmis. Voleybolcu falan misin abi nasil bir el var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Vay arkadaş mouse tutmanın bile şekli varmış, benimki de claw'muş. Ne alıyoruz şimdi claw içni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 clawda kemikleriniz aağrımıyo mu la, nasıl tutuyonuz oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 sdasjdkjasd ne blim olm avuç içinin altından orta parmak ucuna 19cm, karışım da 22cm bilemedim büyük değil elim pek. dur gidip websense izin verdiği ölçüde habu da ve xtd ölçülerini kıyaslamaya kasayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Esh said: clawda kemikleriniz aağrımıyo mu la, nasıl tutuyonuz oyle abi o sanırım ilk aldığın mouse dana gibi olunca zorundalıktan alışılan bişey djkasdjklas ha edit: ağrıo arada evet. bir kere ödem yaptı hatta işaret parmağım. klasvyeye bile dokunamadım o parmakla 1 hafta kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Ağrıyo olabilir ya, bazen orta parmağımın etrafı ağrıyodu da bundan mı lan acaba sdkljfn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Claw'lar biraz Fingertip'e kaciyordur zaman zaman, mouse'u ileri itince falan, pure claw kullanan ben gormedim hayatimda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 ben palm kullanıp arasıra fşngertipe kaçırıyorum da ne bileyim. claw zor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Aynen, ileri ittikçe fingertip'e, geri çektikçe daha da claw'a dönüyo şekil itibariyle. Aslen tam olarak şu mouse tuşlarının altındaki temas noktasının tam üzerine basmak için bu şekilde tutuyorum gibi geliyo da, G500'ü böyle böyle bozdum heralde, ileri ittikçe o noktaya tam basamadığım için falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 g500 parmak fizyolojimi bozdu adeta. Değiştirip acil gövdeden bağımsız clickleyen bi maus almak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar