Chemical Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 - derecelere indik şimdiden, bi de esiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 aralık ayında hem de di mi ilginç......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 İzmir yanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 buralar sıcak istanbul yovyov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 soguk hava yoktur az vodka vardir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 ulan ev uzak bi de okula, kadiköy sahil-bostancı migros mesafesinde bisikletle gidiyorum. hayır düzgün giyinince koymuyor da, botlar saçmaladığı için giyemiyorum, ayaklarım donuyor, kışlık bot alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 yazlik bot ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 http://negordum.com/wp-content/uploads/2014/10/800x600xKoprulu-Botlar-3.jpg.pagespeed.ic.sfZ1RU8C-p.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 mersin'deyim, kapı pencere açık oturuyorum, kazağın kolları sıyrık falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 okula tshirtle gittim gldim bugün ya terledim bide saçma sapan hava bi soğumadı (izmir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 op fail zaten ya aralık ayında ne bekliyodun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 abi sen body yapıyorsun diye t shirt giymeye yer arıyorsun bence. ben bugün içimde yünlü atlet ve takım elbise ile yer yer üşüdüm izmirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 ben terledim abi terledim evden çıkarken ceket almıştım bütün gün elimde gezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 almanya eksi 3 cok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 budapeşte 6 derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 mülteciler girerken kapıyı açık bırakmış ceyran yapiyür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Chemical said: ulan ev uzak bi de okula, kadiköy sahil-bostancı migros mesafesinde bisikletle gidiyorum. hayır düzgün giyinince koymuyor da, botlar saçmaladığı için giyemiyorum, ayaklarım donuyor, kışlık bot alıcam en azindan bullukte kapson var artik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Voys said: budapeşte 6 dereceyarından sonra ordayım yağış var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Geçen gün 3-4 saat dışarıda bekledim bi ürün deneyi için araçlar üzerinde, üstümdeki kıyafetleri koridora dizip fotoğraf çektim bugün, rapora eklicem, ve hala parmaklarımı hissetmiyordum. Bi de turuncu ceket vardı da onu geri verdim. Kameranın pili falan soğuyup alet kapandı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Chemical said: - derecelere indik şimdiden, bi de esiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 thanks obama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Jaegerjaquez said: ben terledim abi terledim evden çıkarken ceket almıştım bütün gün elimde gezdim "mont beni" adlı şaheser konsun buraya o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 mont beni mart ayında olmalı abi. aralıkta değil. çok fena lan bu iklim değişikliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 oha ben bilmiyodum bunu mont beni tedarikliyim diye sevindim durdum sıcağı görünce yandım kavruldum mecnun oldum çöllere savruldum kırk kapıya muhtaç eyledi mont beni... bir garip ercanım bu dünyada konar göçerim gâhi ağlar, gâhi gülerim mont elde diyar diyar gezerim onulmaz dertlere saldı mont beni... resmen bugünümü özetledi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 ahah kolda montla dolaşmak o değilde burada binaların içleri 20 üstüne çıkmıyo üşüyün mk diye kısıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar