Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Selam gençler, Ganimetleri sayıyorum buraya. Uyguna bırakıyorum pati halkına da. Ürünlerin hepsi sıfır kutuları açılmamıştır.GoPro Hero4 Silver edition. Adet: 2 Fiyat: 1.100 TL Fotoğraflar Steelseries Apex Keyboard Adet: 1 Fiyat: 275 TL Fotoğraflar Steelseries [b]Apex RAW Keyboard[/b] Adet: 1 Fiyat: 125 TL Fotoğraflar Sony SLT A58K Fotoğraf makinesi + 18-55 Lens Adet: 1 Fiyat: 1.100 TL Alet tam kutu. Hiç açılmamış durumda. İlk siz açacaksınız paket mühürünü. Faturası vb. mevcut. Normal A58ler ile karıştırılmasın lütfen. Kutu içeriği tamdır.(Zaten gördüğünüz üzere hiç açılmamış) Kutu içeriğinde: - Hem avrupa hem amerika şarj ünitesi. - Batarya - Ana makina - 18-55 lens kiti. - Boyun askısı - HDMI kablo ve birsürü ıvır zıvır vardır. Lens kapakları vs. Fotolar Samsung 32GB EVO Class 10 Micro SDHC up to 48MB/s with Adapter (MB-MP32DA/AM) Şimdi geçen seferki samsunglar gibi çıkmasın Rot dediğinizi duyar gibiyim. Yok, direk kendim kontrol ettim. Bire bir faturalı orijinal ürünler. Adaptörü ile birlikte. Adet: 3 Fiyat: 80 TL Fotoğraf(Temsili bire bir) Samsung 16GB EVO Class 10 Micro SDHC with Adapter up to 48MB/s (MB-MP16DA/AM)Adaptörü ile birlikte. Adet: 3 Fiyat: 50 TL Fotoğraf(Temsili bire bir) Apple Ipad Mini 3 16 GB WI-FI Space Grey Adet: 1 Fiyat : 950 TL Fotoğraflar Hafıza kartları ayın 15i, Apple IPad de ayın 14ü civarı elimde olur. Diğer tüm ürünler gönderime hazır. TÜm ürünlerin faturaları mevcut ve hiçbiri ikinci el değildir; ürünlerin hepsi ambalajında sıfır ürünlerdir. Hepsinin garantisi mevcuttur. Teşekkürler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Apex RAW'ın fiyatı güzel gibi ama alsam bile aptal masamda koyacak yer yok. : ( Hayırlı satışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 samsung 16 gb evo'nun piyasa fiyatı kaç? bi de muadili ürünler ne kadar? netten bakmaya üşendim ondan soruyom. muzik arşivimi arabaya atmak için düşünebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Evo class 10 satımıyor hiçbiryerde. Ben de baktım. Muadilleri class 10lar da 40-50 civarı. Benimkinden bitane satan var, o da 59a satıyor ama ben onun sahte olduğundan eminim kutusundan dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Bi elektronik mağazasını mı patlattın acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Olabilir evet :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Ipad 16 gb cok yetersiz ya, surekli pcye bagimli kaliyosun 16da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 gopro yu 1000 den bıraksan tam almalık aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Şu bölümde yazılan ürünleri eleştirmeyi hiç sevmiyorum, zor tutuyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 İstiyosanız 900e bırakayım? El insaf ya. Klavyeler de ing layout Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 çaykur çay'ı kaça bırakırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Steelseries Apex RAW Keyboard Ve Sony Kamera satıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Up!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 UP!!! Lan olm sd kartları kaçırmayın bak. Hepsi geldi elimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 tam da kart alcaktım action cam için, 32'liği 40tl'ye verirsen alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Şuraya uzanayım da ister misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 hhahahsjkadhakda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Amazondan veya yurtdışında başka bir yerden almamam için bir sebep var mı? Pahalı satıyorsun bildiğin, 2 katına hatta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 o fiyatlar ne öyle? hacım dh de satsana bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 xaty said: Amazondan veya yurtdışında başka bir yerden almamam için bir sebep var mı? Pahalı satıyorsun bildiğin, 2 katına hatta..eheheh tekrar wrife li kartlar almak istersen rotweilerdan alabilirsin tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Gerizekalı gerizekalı yorum yapıyorsunuz. Aç bak amazona, ekle bakayım sepetine kaça geliyor o kartlar sana? Diğer ürünlerin fiyatına gelince gayet uygun olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 gerizekalı gerizekalı konuşuyorsunuz, 38tl'ye geliyor 32gb kart Bendeki fiyatlar da şöyle o zaman: İlk mesajdaki 32gb kartın aynısı: 60tl İlk mesajdaki 16gb kartın aynısı: 35tl Adetler ilk mesajda belirtilenden 2 fazla. Pazarlık payı da var biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Hayırlı satışlar sana. Şimdi topiğimden defolup gidip kendi topiğini açabilirsin. Çok merak edenler ya da matematiği olanlar için şöyle koyayım bunu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Çok merak edilcek ya da matematiklik bir tarafı yok. Sen yüksek fiyata alıyorsun. Ben daha ucuza alıyorum demek. benim de bi screenshot'ım olsun http://i2.minus.com/i0V7rqN8BsGbl.png matematik'i dahil edebilmek için 5er tane ile hesapladım, 2 tip ürün koydum vs. biraz kompleks olsun hayır benim senle bi derdim yok. nasıl tr'de ürünler pahalıya satılıyor, araştırıp ucuza olan imkanla alın diyorsam şu an da aynısını diyorum. community feeling falan, şimdi biri gelip senden alırsa 80tl'ye içim acır sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Gerçekten biyere varamıyorsun. Free shipping alman için zaten ya prime olacan ya da yukarıdaki adresin tr adresi değil. Bu kadar basit. Prime için de ya edu adresin olacak ya da aylık/yıllık prime üyeliği satın alıcan. Bunu birçok kişinin yapmayacağı da aşikâr. Ben de bu işin senelerdir içinde olan biri olarak kimseyi "kazıklama" derdinde değilim. Hafıza kartlarından bana vuracaksan so be it, tr fiyatından uygun olduğu kesin. Ama argümanın senin üyeliğin için geçerli, maalesef. Bu da son kez bu topiği kirletmene izin verişim. Lütfen git kendi topiğini aç ve orda hallet işini. Bok ettin zaten yani, sanki ben bilmiyorum milletin amazona yazıp fiyat görebileceğini. O kadar gerizekalıyım ki, o kadar "community feeling" yok ki bende, 3 senedir 600den fazla orijinal yazılım sattım buraya 1/4 fiyatına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar