BlueStar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 birAz uzun bi t0pic 0ldu ama dedigim gibi... Ghost in the Shell tArzı, divXLerini indirebilecegim anim m0vieLeri söyLerseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 0|_dU b@B h3m3n s0l3r1z.[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 teknolojik, action çok anime var.. ama sana felsefe+action+teknoloji olabilen evangelion serisini öneririm.. ayrıca ghost in the shell'in birkaç bölümlük dizisi de var.. Divx halinde bulabilirsin... divx film istiyorsan bilmiyorum.. Ama emin ol ki, seri izlemek, bir filmden daha çok tat verecektir..[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek. Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks. Lazar - I had a bad week. Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 bir de anim değil anime.. anime demek japon çizgi filmleri.. manga demek japon çizgi romanları.. bir de horace kibarca uyarabilirdin "lütfen büyüklü küçüklü değil düzgün yaz" diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Gr@|_ B4B |_@r @rtT1 [Paticik]tæ noluyor?[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 b0L3S1 D4H@ 9uzEl 8@B +h3 K3NK :D ayrıyeten Jin Roh the wolf brigade Macross Plus olabilir Robotech şeyler ile ilgileniyosan daha da çok tavsiye verilebilinir.[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 son olarak: http://www.paticik.com/forum/view.php?id=31599&page=0 http://www.anime.gen.tr/tanitimlar.html http://www.paticik.com/forum/view.php?id=23514&page=0 Bu linkte bazı anime incelemelerini bulabilirsin.. Oku, belki ilgini çekecek birşey çıkabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 leet dilini yeni öğrenip de burda egzersizleri yapmaya çalışanlar için şu topic çok iyi: http://www.paticik.com/forum/view.php?id=44311 [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 17 October 2003 14:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 ahah lol bone.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 b0ne tavsiyeLerin icin c0k tesekkürLer... buarada 0 kdr cahiL diiLim :).. bi yandan da cizimLe ugrasıyorum nese, evangeLion sanırım güzeL bi tavsiye oldu tanıtımına baktImda, ardından r0botech vs.. bide sırada ghost in the shell in 26 bölümü var tabi.. bu spirited away, grave of fireflies dan sonra... bi süre mecha falan d0lu bi anime b0yutuna gecmeyi tercih ediyorum.. :) neyse tesekkürLer thread repLyLeri icin akLına gelirse degisik biseyLer yzarsan sevinirm saygıLAr.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 robotech tarzı seviyo musun? ayrıca bıraksan şu şeyi artık. b@b?[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 harbi he.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 AMESIA güzel bir anime öneririm.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 evet.. gELismeler söyLe.. gh0st in the shell 20boLüm + spriggan + akira + ninja scroll + hellsing -> bitti.. sıradakiLer de söyLe Serial Experiments Evangelion Perfect Blue Jin Roh Hack Sign Vampire Hunter Blood D. Pet shop of Horrors Proton Full metaL panic Princess Mononke Jungle wa itsumo Hare nochi Gu ah my godness amesia hadi hayIrLısı varsa bunLarın dısında ekLim dL Liste.. buarada nei bırakiim anLamadım nese.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 buarada robotech tarzı severim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 büyüklü, küçüklü, abidik gubidik karakterli yazmayı bıraksan demişler. ben de rica edeyim.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 gELismeler söyLe.. gh0st in the shell 20boLüm + spriggan + akira + ninja scroll + hellsing bir günde bu kadar şeyi çektin mi???[hline]Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 lol bu fırat yazma olm sole abıdık gubıdık seyler[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 gh0st in the shell 20boLüm + spriggan + akira + ninja scroll bunLarı kadiköydén edindim.. heLLsingLer dL sadece.. buArada Leet kasmıy0rum ki n0rmaL yazI $eklim böyle neyse.. buArada murat cArsambaya kadar y0kum ehah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 düzeltmeye çalışsan? zorluk çekiyoruz biz okurken o açıdan...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyrut Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 robotech macros plussu olan kımse warmı ?[hline]ne imzası be takılın kafanıza gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Macross plus var. robotech yok...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Patlabor Apple Seed Battle Angel Anita(Alita)[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 off gözlerimin numarası ilerliycek buraya bi daha bakarsam. Gral bab mıdır nedir.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 yadim ederdim ama abuk sabuk yazdiğin için etmiycem .[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar