applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Nasıl hala konusu açılmamış hayret. Adriana Lima Acun ile birlikteymis. evleneceklermis. yenge hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 bize ne artı çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 abi böyle insanlarla çıkanlara hayret ediyorum.ortamlarda yenge de kütür kütürmüş konusu olunca nabıyorlar.yüzlerinimi kapıyorlar asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 herkes öküz değil, onu henüz anlamadığınıza üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Adaletin bu mu dünya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 blackhavvk said: abi böyle insanlarla çıkanlara hayret ediyorum.ortamlarda yenge de kütür kütürmüş konusu olunca nabıyorlar.yüzlerinimi kapıyorlar asdaf göğsümü gere gere sen anca hayal ediyorsun ben gerçekleştiriyorum derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 zaten depresyona girecek gibiydim, ben giriyorum arkadaşlar. hayırlı uğurlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 cH3q3m3y3n aNt3n taqsIn asdklasjdlasjklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 http://i.imgur.com/b9KEhum.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Adana Limani'dir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 acun ne alaka abi hala anlamıyorum. haa adriana çok beğendiğim bir kadın da değil ama neden acun ya ahah yani nasıl olabilir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 abi adam ulusal tv sahibi,trilyoner ve organizator(heralde öyle deniyor). bunlar herkes de olan özellik değil.sadsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 bu devirde şakirt olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Adana Limanı konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 abi yalandır ya gözünüzü seveyim (capt'n obvious is here) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TuyluCeket Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 yarın sabah lise diplomamla birlikte bir televizyon kanalına iş için başvuruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 eskidendi o simdi en fazla ilkokul diplomasi istiyorlar..hele siyaset ekonomi filan dusunuyorsan anaokulu terk i bile hos karsilamiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TuyluCeket Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 eheh medya kuruluşlarında çalışmak için en aşağı lise diploması gerekiyor, o yüzden öyle dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 o ofis boy filan icin ..temizlikci olacaksan odtu doktora sart..cayci pozisyonu icin ise en asagi yukseklisans lazim ..ama bole kanalin vitrini olucam..spordur siyasettir tartisacagim dersen..anaokulu terk..tercihen askerligini yapmamis.sakali cikan karsindaki propterden yazilanlari okuyabilecek kadar olman kafi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 olm karı gibisiniz ha her dedikodu sizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 evlensinler bize ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar