Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Araç Tavsiyesi vol 234

Maedhros

Öne çıkan mesajlar

İyi günler
4 kapı sedan araçlara bakıyorum audi, bmw ve mercedes arasında bir tercih yapmak istiyorum.
Konuyla pek ilgili olmadığımdan nasıl bir tercih yapmalıyım çokta fikrim yok.
Fiyat olarak 2014 model herhangi bir aracı alabiliyorum.
Sürüş keyfi, konfor gibi durumlarıda göz önünde bulundurursak hangisi marka ve modeli seçmeli.
Motorun hacmi ve yakıt gideri göz önüne alınacak bir durum değil yaşadığım ülkede.
Bunların dışında bir araç önerisi olursa argümanlarla birlikte dinlerim yine.
Teşekkürler efenim
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Ben Doğuş ile Borusan'ın "borusuna" alışığım. Bilemedim hani :D

Hani senin beklentin nedir araçtan, bilsek daha kolay olur:
Mesela 0-100km/h değeri kaçın altında olmalı senin için?
Gücü hangi aksta seversin; ön, arka, AWD?

Mesela Ben BMW ve Mercedes'in dashboard tasarımını sevmem, hoşuma gitmez. Audi bu konuda benim için daha güzel. Seçeceğim modeli quattro olarak alırdım elbette. Diesel ile uğraşmazdım açıkçası ve aşırı beslemeli motor seçerdim.

Eğer uzun süre kullanacaksam donanımda dibine kadar custom yapardım. Ama kısa süreli kullanıp sonra satacaksam uğraşmazdım.

Ama Audi ile bir model arasında kalacaksam da bu BMW olurdu. Mercedes bana çok uzak. BMW de sırf motorlarının güzelliğinden, tasarımsal olarak sevemiyorum ya :

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:

bunların dışında öneri: ford taunus
argüman: 4 kapı, sedan.

Ginaly karşim bütçemi az çok belirtmişim tişkürler argümanın için

Paramecium,

Teşekkür ederim ihtiyacım olan nitelikte bir cevaptı. Az çok hem beklediğim gibi hem dikkat edilebilecek bir kaç noktayı görmüş oldum.

Diğer arkadaşlara cevap olarak konuşacak olursak para konusunda pek limit yok fakat benim harcayacağım para tahminen -vergiyi işin içine katmazsak- maksimum 100 150 bin euro olur ki o bile olmaz gibi görünüyor. Araba konusunda aşırıyı pek sevmiyorum ayrıca
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...