Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 İyi günler 4 kapı sedan araçlara bakıyorum audi, bmw ve mercedes arasında bir tercih yapmak istiyorum. Konuyla pek ilgili olmadığımdan nasıl bir tercih yapmalıyım çokta fikrim yok. Fiyat olarak 2014 model herhangi bir aracı alabiliyorum. Sürüş keyfi, konfor gibi durumlarıda göz önünde bulundurursak hangisi marka ve modeli seçmeli. Motorun hacmi ve yakıt gideri göz önüne alınacak bir durum değil yaşadığım ülkede. Bunların dışında bir araç önerisi olursa argümanlarla birlikte dinlerim yine. Teşekkürler efenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 320d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 vay arkadaş adam para mevzusunu geçmiş , hangi markanın hangi modelini alıyım diyor.. ben de anlamam ama arabalar bana göre 2 ye ayrılır ; mercedes ve diğerleri :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Turkiye'de degilim demis cumle arasinda o yuzden kafasi cok rahat. Sonucta kendine araba alirken 1 tane de o ulkenin maliye bakanligina almiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Bu sınıftaki araçlar artık görsel zevke bakıyor şeklinde bir cevap gelecek gibi geliyor bana ama işin ehli insanları bekliyorum hala argümanlarla. Belki aracın boş dolu olması etkiliyor olabilir ayrıca aklıma bu geldi /summon paramecium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 yurtdışında araba alanları saymıyoruz biz. ne öyle 40 bin dolara m3 ler m5 ler. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 2014 herhangi birini alabiliyorsan S 63 AMG al. sedan 4 kapı mercedes işte. hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Selam, Ben Doğuş ile Borusan'ın "borusuna" alışığım. Bilemedim hani :D Hani senin beklentin nedir araçtan, bilsek daha kolay olur: Mesela 0-100km/h değeri kaçın altında olmalı senin için? Gücü hangi aksta seversin; ön, arka, AWD? Mesela Ben BMW ve Mercedes'in dashboard tasarımını sevmem, hoşuma gitmez. Audi bu konuda benim için daha güzel. Seçeceğim modeli quattro olarak alırdım elbette. Diesel ile uğraşmazdım açıkçası ve aşırı beslemeli motor seçerdim. Eğer uzun süre kullanacaksam donanımda dibine kadar custom yapardım. Ama kısa süreli kullanıp sonra satacaksam uğraşmazdım. Ama Audi ile bir model arasında kalacaksam da bu BMW olurdu. Mercedes bana çok uzak. BMW de sırf motorlarının güzelliğinden, tasarımsal olarak sevemiyorum ya : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 herhangi bir araci alabiliyorsan s serisi mercedes seni tatmin edebilecek bir arac diye dusunuyorum , 7 serisinden cok daha konforlu bir arac diyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Bütçe belirtsen keşke. Böyle fantaziye kaçılabiliyor fistan gibi sdf. Gerçi çok zenginsen bilemedim sdf. Ben c180'den, 3.20d'den A4'ten yukarısını göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Audi a5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 bunların dışında öneri: ford taunus argüman: 4 kapı, sedan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 para değilde en azından sınıf belirtilmeli. yoksa bende mercedes s600 maybach ı seçerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 ginaly said: bunların dışında öneri: ford taunus argüman: 4 kapı, sedan. Ginaly karşim bütçemi az çok belirtmişim tişkürler argümanın için Paramecium, Teşekkür ederim ihtiyacım olan nitelikte bir cevaptı. Az çok hem beklediğim gibi hem dikkat edilebilecek bir kaç noktayı görmüş oldum. Diğer arkadaşlara cevap olarak konuşacak olursak para konusunda pek limit yok fakat benim harcayacağım para tahminen -vergiyi işin içine katmazsak- maksimum 100 150 bin euro olur ki o bile olmaz gibi görünüyor. Araba konusunda aşırıyı pek sevmiyorum ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 rs7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 zenginler gelsin abondon treyd http://i.imgur.com/R8JTy5y.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 http://media.giphy.com/media/10jkKnOiRUxs9a/giphy.gif bence a7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 aston martin rapide s http://www.astonmartin.com/cars/rapide-s/rapide-s-design Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 arabalara ilgisi olmayıp parası olan adamın alacağı tek marka var, o da merc. al bi e250 veya e350 cdi 4 matic geç :) paranın üstüde cebine kalsın, boşa çarçur olmuş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Peugeot 301 al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar