dana22 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 parasini biz oduyoruz ki..her tikimiz elemanlara para..
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 dana22 said: parasini biz oduyoruz ki..her tikimiz elemanlara para.. şu olayıda hiç anlamamışımdır. ne alaka ya? nası her tik herife para oluyo?
senko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 başlığı okuduğumda ya fistan ya aquila yarın yazmıştır, onlar yazmadıysa ben yazayım dedim forum iyice eğlencesiz olmaya başlıyor böyle
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Fransuxa said: dana22 said: parasini biz oduyoruz ki..her tikimiz elemanlara para.. şu olayıda hiç anlamamışımdır. ne alaka ya? nası her tik herife para oluyo? tik bir de normalde hic girmedigin 5 6 siteye gir mesela gelinlik sitelerinde biraz zaman gecir..birden normalde girdigin sitelerin reklamlari da gelinlik cikmaya baslar.. adamlar her adimini kaydediyor hepsini.. ve haliyle bunlari pazarliyor koclar gibi
Ren Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 twitter nasıl popüler oldu anlamadım ya. friendfeed falan çok daha mantıklıydı.
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 ünlülerin sosyal medyada takılması için twitter daha iyiydi. twitter ünlüleri çekince fanlarını da çekti işte.
Öne çıkan mesajlar