Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

küçükyalı / Istanbul

senko

Öne çıkan mesajlar

Gençler
iş güç nedenlerinden dolayı sanırım, istemeyerekte olsa anadolu yakasına taşınmak zorunda kalıcam, aradıklarım ulaşımın rahat olması ve 2010 sonrası ev olması.

kira/performans açısından en ideal yeri küçükyalı olarak buldum. Sizin de fikirlerinizi alayım.

küçükyalı, altıntepe civarları hem sahile yakın (bulduğum ev 4dak sahil yürüme mesafesinde) hem metro'ya yakın hem de minibüs cad. üzerinde. Bostancı'ya 20 dak yürüme mesafesi var.

Bostancı - şu an kentsel dönüşüm peak yaptığından aşırı pahalı, onun dışında 10 numara yer

Şerifali, ikbal caddesi - kiralar ucuz, evler yepisyeni ama araban yoksa (ki şu an yok) ulaşım çok sınırlı, bir de kaotik bir yer traifği var, insan kalabalığı var

kadıköy, göztepe - yeni bina yok, göztepe özgürlük parkı civarında kiralar uçmuş, merdivenköy civarlarını da ben beğenmedim.

Ataşehir - Hell No! ev kiraları ucuz ama ulaşım 0.

Kayışdağı - Yine kiralar ucuz ama ulaşım sıkıntılı.

bunun dışında altunizade, caferağa, üsküdar taraflarına bakmadım oralar hakkında fikrim yok

sizin var mı önerileriniz?
Sosyal ağlarda paylaş

altunizade heryere ulaşım açısından efsane,

metrobüs, üsküdar iskele, kadıköy-çekmeköy sarı dolumuşları, mavi dolmuşlar hepsi elinin altında.

ama iyi ev bulman biraz zor, acelen yoksa sürekli araştırarak bulursun.

yaza doğru ben belki çıkarım, çıkmazsam ev arkadaşım evleniyor o kesin gidici gelirsin yanıma :)
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Kartal merkezden dene, hem ucuz yeni hem de ulaşımın her türlüsü var vapuru denizotobüsü metrosu otobüsü dolmuşu, hem de ilk durak sdfs
Küçükyalıyla arası 15 dakka zaten, oraya kadar göçmeye razıysan az daha ıkın

kartal çok uzak ya insalığa, kadıköye.
Sosyal ağlarda paylaş

Zikko said:

altunizade heryere ulaşım açısından efsane,

metrobüs, üsküdar iskele, kadıköy-çekmeköy sarı dolumuşları, mavi dolmuşlar hepsi elinin altında.

ama iyi ev bulman biraz zor, acelen yoksa sürekli araştırarak bulursun.

yaza doğru ben belki çıkarım, çıkmazsam ev arkadaşım evleniyor o kesin gidici gelirsin yanıma :)

abi baktım da 1600ün altında ev yok doğru düzgün altunizade'de :)
Sosyal ağlarda paylaş

Küçükyalı iyi güzeldir. Karadenizli bolca bulabilirsin. Kılavuzçayırında geçti çocukluğumuz :D

Hem semt hem ulaşım bakımından tabi Bostancı daha iyi ama minibüs yoluna yakın evlerin kiraları dediğin gibi oldukça pahalı ve çok eski binalar. 99 öncesi yapılar var genelde. (zemin etütünün yapılmadığı dönemler) Yeni yapılan binalarda var ama kiraları çok uçuktur. Araban falan yoksa Ataşehiri unut zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Kucukyalida tutabilirsin direk ev. Ama sahile yakın olsun. Minibüs yolu civarında tut, e-5 degil. Hatta idealtepe Başlangıcı da iyidir. Oralara da bak. Ulaşım heryere kolaydır. Eğlenmek istediğinde arabasız bile cok kaptırmadan gidersin. Genelde sakin yerler. Maltepe, Kartal filan ile de alakası yok bolgenin. Daha cok Bostancı gibi iste.
Sosyal ağlarda paylaş

cacodemon said:

Kadıköy (Tepe Nautilus civarlarına ve Koşuyolu'na bakabilirsin)
Üsküdar (Altunizade -işyeri evden fazladır, Fıstıkağacı ve Ahmediye tarafları)

İşyeri nerede ve kira bütçesi ne kadar?

işyeri dudullu sanayii'de
kira bütcesi 1000 civarlarında
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

cacodemon said:

Kadıköy (Tepe Nautilus civarlarına ve Koşuyolu'na bakabilirsin)
Üsküdar (Altunizade -işyeri evden fazladır, Fıstıkağacı ve Ahmediye tarafları)

İşyeri nerede ve kira bütçesi ne kadar?

işyeri dudullu sanayii'de
kira bütcesi 1000 civarlarında

İmes E kapısının karşı sokağında işyerim , evimde çekmeköy yolu üzerinde simpaş'ın arkasında kalıyor , bina 6 aylık dairelerin kullanım alanı net 66m2 baya güzel daireler kira 650'ye anlaşabilirsin zorlarsan , işyerine ulaşım 30 dk sürüyor 15 dakikası dudullu merkeze yürüyüş buranın otobüsleri acayip dolu o yüzden böyle tercih ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...